Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Saeimas deputāts Vucāns pērn nopelnījis 50 904 latus

Saeimas deputāts Jānis Vucāns (ZZS) pagājušā gada laikā, strādājot dažādus darbus, nopelnījis kopumā 50 904 latus, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2012.gadu. 

Vucāns ir gan Saeimas deputāts, gan arī profesors un vadošais pētnieks Ventspils Augstskolā. Tāpat viņš pagājušajā gadā bijis valdes loceklis Latvijas Statistiķu asociācijā, Tehnoloģiju attīstības forumā un vadošais pētnieks-zinātniskā virziena vadītājs SIA IT Kompetences centrs

Vislielākie ienākumi viņam pagājušajā gadā bija par darbu Saeimā, kur viņš saņēmis 24 384 latu algu un 4860 latu kompensāciju. Otrs lielākais atalgojums viņam bija par darbu Ventspils Augstskolā, kur viņš saņēmis 16 742 latus, no SIA IT Kompetences centrs viņa ienākumi bija 2245 lati, bet Valsts kase izmaksājusi 1802 latus. 

Skaidras naudas uzkrājumus deputāts nav izveidojies, taču viņam dažādās bankās ir bezskaidras naudas uzkrājumi 28 080 latu apmērā gan latos, gan eiro valūtā. Tāpat politiķim ir ieguldījumi vairākos ieguldījumu fondos 19 589 latu apmērā. Savukārt dzīvības apdrošināšanas uzkrājumā deputāts 2012.gada laikā iemaksājis 3600 latus. 

Deklarācijā norādīts, ka Vucānam pieder divas automašīnas - 2000.gada izlaiduma Opel Zafira un 1989.gada Renault 19, kuru gan viņš uz sava vārda reģistrējis pagājušajā gadā. Savukārt Ventspilī viņa lietošanā ir māja, bet Rīgā - dzīvoklis, kura īpašniece ir SIA Zemniecība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas