Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Saeimas mandātus zaudējušajiem deputātiem kompensācijās varētu izmaksāt vairāk nekā 400 000 eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cūku bars ejat irst
C
Lai viņi ieg dirst cūku bars. Četrus gafus gurķi rullēja,neko labu valstij neizdarīja,tikai izsūca tās resursus apzagdami pensionārus un invalīdus,un tagad vēl kompensācinu vajag. Lai iet ratā.
Jopcik!!!!
J
Pretīgi!! Kad es savulaik zaudēju darbu,nekādu kompensāciju neviens nemaksāja,bija jāstājās bezdarbniekos un bija jāiztiek ar to sīknaudu ko izmaksāja no bijušās un nelielās aldziņas aprēķinātā. Paldies Dievam,drīz atkal ar saviem spēkiem bez jebkdas palīdzības, dabūju darbu citā vietā . Par ko ,šiem dienas zagļiem ar milzīgajām algām ,vēl būtu jāmaksā kompenscijas.
Norberts Dambrovskis
N
Par ko? Par to ka darba līgums beidzās un netika pagarināts? Kāda kompensācija...
Jonis
J
Ne...Nee….200 eur menesi tas ir lielakais ko sitie pirdeji ir pelnijusi.Nedzivojam nekada Norvegija mums nav ne naftas ne gazees.
pretīgi
p
Ja šāda kompensāciju kārtība būtu jebkurā darba vietā Latvijā, tad izmaksas deputātiem vēl varētu uzskatīt par okei. Taču šobrīd likumi ir diskriminējoši! No jaunajām partijām gaidu reālu rīcību šīs problēmas sakarā!
pretīgi
p
Darbs beidzies, par ko kompensācija?! Mēsli izdomājuši noziedzīgus likumus!
Ilma
I
Ir Jamaica likums, jo ir nenormali, ka neieveletiem deputatie tien massatas vel kaut kadas kompensacijas, bet tai pat laika, Latvija pensionariem ir jadzivo ar 300 eiromenesi bada pensijam, jo, luk pensijam nadas nepietiek, bet kaut kadiem deputatiem kompensacijam pietiek ko izmaksat. Latvijas valsts iekarta ir netaisniga un amoral, par to runa Mateu dienu, bet tiesi sie deputati ir kuri pienem amoralus un netaisnigus likumus.
Jānis
J
Ja reiz KPV LV , JKP un AP ir par pārmaiņām, tad te ir vieta to pierādīt. Kāpēc jāmaksā šāda milzu summa par to, ka tevi neparvēlē?? Jo lai saka privātie uzņēmēji??
...
.
Kuri te puņķojās par pāvesta vizītes izmaksām?
NEBALSOTĀJS
N
PPLV valdība ir fašistu organizācija, ja par fašistiem uzskatam tos, kuri tikai par sevi. Un kāpēc arī man nesaņemt kompensāciju, jo biju šēit vienigais, kurš āgitēja NEBALSOT (un protams ietaupīt naudu).
Good staff
G
Bet par kuru tur balsot-?...Nesaskana, Vissu kabatai,klaunu -kapiekupiseju partijam….? VISS JAU SEN SASHEMOTS jums duraciniem un naivuliem tik liekas ka varat ko ieveleet.
  • 3
  • 3
NEBALSOTĀJS < ļuļa
N
kas attiecās uz politiku, tu laikam tālāk par ABC neesi neko lasījusi
  • 3
  • 0
ļuļa
ļ
tu esi muļķis, unatklāti sakot, brīvā valstī neesi pelnījis dzīvot. kāpēc gan tev nepārcelties uz ziemeļkoreju? tur tu varēsi droši nebalsot.
  • 4
  • 2
heino
h
Kad balotējās,zināja,ka vari kādreiz tikt neievēlēts. Ar to bija jārēķinās. Zināms risks. Kā jebkurā darbā. Kāpēc tādas kompensācijas tieši bijušajiem deputātiem ?
Def
D
nav ko maksāt!!!! darba līgums beidzies un viss!!!!
nu
n
pilnīgi piekrītu. jēgas nekādas nav bijis, nav ko maksāt
  • 42
  • 1
bomzīts
b
Nu ja,es noplostoju nedēļu,un kad nokāpju no plosta,man kompensāciju neizmaksā!Riktīgi mjaukas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas