Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisiju vadīs Siliņa

Par komisijas priekšsēdētājas biedru ievēlēja Andri Bērziņu (ZZS), bet sekretāra amatā - Ņikitu Ņikiforovu (Saskaņas centrs).
Par Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas vadītāju otrdien ievēlēja deputāti Elīnu Siliņu, kura neilgi pirms 11.Saeimas pirmās sēdes atstāja Zatlera Reformu partiju.

Komisijā strādās arī Aija Barča (ZZS), Einārs Cilinskis (VL-TB/LNNK), Valdis Dombrovskis (Vienotība), Vjačeslavs Dombrovskis (ZRP), Marjana Ivanova-Jevsejeva (SC), Jeļena Lazareva (SC), Jānis Lāčplēsis (Vienotība), Aleksejs Loskutovs (Vienotība), Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK), Jānis Ozoliņš (ZRP), Raimonds Rubiks (SC), Aleksandrs Sakovskis (SC), Dāvis Stalts (VL-TB/LNNK), Jānis Tutins (SC), Inga Vanaga (ZRP) un Andris Vilks (Vienotība). 

Publisko izdevumu un revīzijas komisijas pamatdarbs ir Valsts kontroles ziņojumu izskatīšana un konstatēto trūkumu novēršanas uzraudzība, kā arī starptautiskā aizdevuma izlietojuma uzraudzība. Valsts kontroles auditētajām ministrijām un iestādēm ir pienākums komisijai sniegt informāciju par konstatēto trūkumu novēršanas gaitu. Ja institūcijas nav pilnībā novērsušas pārkāpumus, komisija noskaidro iemeslus, uzklausa argumentus un, izvērtējot situāciju, nosaka papildu termiņus trūkumu novēršanai. Komisija pārbauda Saeimas grāmatvedību, izdevumu lietderību un likumību, kā arī parlamenta gada pārskatus.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas