Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Saistībā ar topošo politisko spēku min vairāku bijušo ministru un zinātnieku vārdus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Var jau redzēt ka tiešām daudzus aiz diedziņa rausta pats Sātana kungs !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Mēs barikādēs lūdzām DIEVAM Latvijai Brīvību ...Brīvība mums ir iedota .....BET... Latvijai vajag tiešām laikam paša Dieva dotu valdību jo visas bijušās ir domājušas vienīgi par savu kabatu ! Tāpēc aicinu visus latviešus >lūgsim Dievu >lai dāvina Latvijai arī beidzot valdību kura darbotos pēc Dieva likumiem nevis pēc Sātana likumiem !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
''Diena'' ! Izskatās ka komentus jums koriģē Latvijas ienaidnieki !
  • 1
  • 2
Anarhija
A
ir visa sākums kā alfabēta pirmais burts.Anarhija ir demokrātija,bet nevis-demokrātiski.
Lima
L
Давно пыталась похудеть (сидела на диетах, принимала препараты), но килограммы снова возвращались, пока не попробовала уникальный инновационный комплекс. Никогда не верила в такие препараты, но с помощью его я за две недели сбросила 7 кг. и без спорта и диет и килограммы не вернулись. А вычитала о нем здесь (кстати сейчас на него бешеная акция! Не пропустите), почитайте обязательно --- http://tok.pw/lavita
Randy, BR-Deutschland & Latvija, €U
R
Sunju valodaa luudzu nerakstiit, un nepiesaarnbjot Latvijas Interneta veidnes ar saviem izkaarnijumiem! Jau ieprieksh paldies, vanjka-urla/ene!
  • 2
  • 2
sams
s
Nu kam gan Latvijā ir vajadzīga vēl viena labēja partija? Var jau teikt, ka tā būs centriska partija, taču Viņķele un arī citi minētie (piem., Vilks) ir izteikti labēji politiķi. Portāls Puaro argumentēti to pierāda rakstā "Kāpēc Ilze Viņķele ir viena no izcilākajām mūslaiku politiķēm?" Viņķelei izdevās savā laikā izdzīt tik daudz labējas reformas cauri, kā nevienam citam - viņa pacēla pensionēšanās griestus mirstošajā Latvijā, viņa atcēla pabalstu griestus bagātajām ģimenēm, utt., utt. Gaidāms, ka tiks dibināta viena jauna, pretīga labēja partija, kas balstīsies uz bagāto ļaužu ziedojumiem, būs elitāra establišmenta grupa un tikai ar dažādiem saukļiem zvejos to cilvēku balsis, kas par par progresīvu, centriski kreisu, sociāldemokrātisku politiku. Šāda partija ir lieka. Un ja Latvijā tāda tomēr nodibināsies, tad ļoti ceru uz tautas saprātu - lai tai nekad nebūtu balsu. Var jau salasīt pazīstamas sejas, bet ja tās strādā bagātnieku interesēs, tad nav vērts. Vajag visas nācijas interesēs
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Ilze Viņņķele ir latvijas lielākā riebekle !
  • 5
  • 1
re replika samam
r
Šoziem ir nodibinājusies partija, kas ir atteikusies no lielajiem ziedojumiem, kas pilnībā pārtiks no mazajiem ziedojumiem un biedra naudām un kas atbalstīs vidusšķirai, strādājošiem draudzīgu politiku, kas cīnīsies pret nabadzību un kas atbalstīs attīstību. Jautājums ir, vai esi gatavs atbalstīt tādu partiju, vai esi gatavs ziedot savu mazo artavu, lai partija varētu palikt neatkarīga no oligarhiem un bagātniekiem?
  • 1
  • 2
Kārklu vācietis
K
Un šitie pieci rūpēsies par nabagiem ...
  • 3
  • 5
replika samam
r
No tava savārstījuma var piekrist tikai 2 pēdējiem teikumiem- ka politiķi nedrīkst strādāt bagātnieku interesēs. Tur jau tā problēma, ka esošās partijas lielākā vai mazākā mērā to dara, tāpēc ir vieta jaunai politiskai kustībai, kas atkal celtu godā tiesiskumu un nodrošinātu likuma spēku pār naudas varu, strādājot visas tautas interesēs. Par tādu partiju balsotu daudzi- visi tie, kurus neapmierina, ka sanāk kopā 3 bandīti un izlemj Latvijas likteni. Visi tie, kuri vēlas dzīvot tiesiskā un demokrātiskā Latvijā, kurā politiķis ir tautas nevis oligarha kalps.
  • 3
  • 3
Prezidenta krustdēls
P
Neatbalstīšu nevieno jaunu kustību pirms tās dibinātāji nebūs sēdējuši cietumā par aktīvu darbību suverēnas Latvijas labā.
Aivars no Puzes
A
Esmu sēdējis, biedri, un tieši par darbību suverēnas Latvijas labā, tāpēc balsojiet par pārbaudītām vērtībām, par ZZS!
  • 5
  • 2
Latvian SILE
L
Būs tā kā lems Lembergs,Ļeščinskis,Šķēle un āmen baznīcā. Punkts.
Randy, BR-Deutschland & Latvija, €U
R
neoficiāli tiek minēti vairāku bijušo ministru, kā arī atsevišķu zinātnieku vārdi. >>>> Kursh tad no rakstaa piemineetajiem 'personaazhiem' buutu uzskataams par 'zinaatnieku'?
vox populi
v
Vjačeslavs Kaščejevs
  • 3
  • 1
nesaprašam
n
Nemuldi! Pie boļševikiem akadēmiķus iecēla Partija, nevis tur kaut kādas nožēlojamas augstskolas. Biedre Viņķele teica - bļabudu! un viss, zinātniece!
  • 5
  • 7
oskars
o
neticiet nevienam bijusajam , vini ir neliesi . Visa sistema ir japarveido . Sakuma, visas tautas sanaksme ir jaizstrada plans ka izvest Latviju no hroniskas krizes , realu valsts attistibas planu . Tad sis plans ir japiedava partijam , faktiski ir janosledz ligums starp tautu un partiju, kura piekrit so planu realizet ...
Dāvis
D
Čudaki enerģiski meklē vietu pie siles.
Replika durakam
R
Dāvim ir savs uzņēmums, kurā nopelna divu pensiju līmenī. Ar darbu, ar produkcijas ražošanu. Nodokļus maksājot.
  • 1
  • 5
replika
r
Dāvim sili nevajag, viņam pietiek ar drupačām no saimnieka galda. Ja vēl kādu kauliņu pamet, tad vispār svētki.
  • 4
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas