Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Satversmes tiesa ierosina 23 lietas par tiesnešu algu "iesaldēšanu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas tu esi,cilvēks,vai robots
K
Vispirms,jāatbrīvojas no šiem tiesnešiem,jo "kara "laikā,kad sabrida vienā no tiesām un c. cittautieši,viņus atstāja bez prāta,bet tā kā tiesas nepārbauda ,var būt jau tādi tiesneši un darbinieki bija,lai izskatītu samākslotās lietas un tās paplašinātu katrs nākošais,nenoskaidrojot pirmos 3 un cilvēka klātbūtni,ka tas nav īstais,bet "robots",šiem šmurguļiem maksāt algas,tas par daudz! Tikmēr nemācēs atšķirt cilvēku no manikena un citas atjautības ES huligānu ietekmē,šādiem speciālistiem nav vietas ne policijā ne tiesā ne medicīnā,kauns ! Es biju cilvēks!
Econ
E
Bet pensiju samazināšana tieši strādājošajiem pensionāriem (un kaut kāda iemesla dēļ tieši par 70%) gan varētu dot visai skaidru Satversmes tiesas lēmumu, ka tas neatbilst Satversmei, jo tā ir cilvēka brīva izvēle strādāt (un vēl maksāt nodokļus) vai nē. Visas runas par to, ka tādējādi tiktu atbrīvotas darba vietas ir diezgan liels b....shits, jo tā ekonomika, kas balstīta uz tirgus principiem, nedarbojas, ar šo pasākumu ir iespējams pat bezdarbu tieši palielināt, jo tas papildus apgrūtina darba devējus.
Econ
E
Algas sabiedriskajā sektorā ir iespējams mainīt - tās var palielināt, bet var arī samazināt - tātad izmaiņas iespējamas arī ar mīnusa zīmi. To pašu var attiecināt uz visiem sociālajiem transfertiem, jo pretējā gadījumā, ja valsts nonāk, piemēram, dabas katastrofas (vai ekonomikas - kā Latvijā) priekšā, kad vienkārši vairs nav naudas, ko izmaksāt, tad uzkrātu tik milzīgus maksājamos parādus (un vēl, iespējams, sodus) par sociālajiem transfertiem, ka labāk būtu dibināt jaunu valsti.
pmlks
p
sūdzies vai nesūdzies, bet naudas vairāk no tā nepaliks! :) Bet ja nopietni, tad sūdzības pamatojums ir muļķīgs un nepatiess! ;) Starp citu algu "iesaldēšana" nepasliktina tiesnešu sociālās garantijas, jo inflāciju tūlīt nomainīs deflācija, faktiski tas nozīmē to, ka par katru savas algas latu tiesneši varēs iemainīt vairāk precer un pakalpojumus. To nekādi nevar nosaukt par sociālo garantiju pasliktināšanos! Arī relatīvi ņemot viņu sociālās garantijas ar "iesaldēto" algu ier pat palielinājušās uz visu to Latvijas iedzīvotāju fona, kuriem algas nogrieza par 10%, 15%, 20% un pat 50%. P.S. Visi šie sūdzībnieki man atgādina kaķu sievu izlutinātos ruņčus, kuri savu iztiku pelna ar ņaudēšanu zem "labdaru" logiem un nevis peļu ķeršanu
kraa
k
Jā, lai tik cīnās. Ne velti daudzus gadus mācījušies. Tagad sanāk, ka Rīgas sab.transp. šoferis un kaut kāds, piedodiet, sū.a valodās nemācīts deputātelis saņems vairāk - tas nu gan būtu smieklīgi.
a
a
tiesneši malači!! Tā turēt. Savas tiesības jāizmanto
ak
a
Kā nav kauna tisnešiem?
tiesaam un tiesnesiem
t
Viniem kaa vienmer vajag vairak par citiem! Nolaadetaas korumpetas tiesas! maksaa cik gribi, taapat nems papildus naudu no klienta, tas viniem asinis!
mazais cilvēks
m
Savējie, cik jauki :) Bet kur paliek solidaritāte? "Denacionalizēto" īrnieku kompensācijas par liegto dzīvokļa privatizāciju, 1995. gadā diskriminētie pensionāri un tamlīdzīgas lietas - par to viņi neinteresējas. Grūtupi tādi! (Piedodiet, nevaru nelamāties)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas