Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

SC neiešot valdībā, kurā nebūtu ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parthena
P
Smack-dab what I was lokonig for-ty!
SOS ! jenotiem-trakumsērga!
S
kā V muļķo tautu 18.10.2011 09:20 Jenotu gudrais gājiens realizējies; tālredzīgi olu šteinu iefiltrē aploksnē, lai sagrautu to no iekšienes, atleru izvirza par 2. personu, lai to zgāztu /ar nopir ktam balsīm/ un ....lapsiņa HOP atkal savā siltajā krēsliņā A atlers tagad būs miksts ka zīdpapīrs, un darīs visu ,ko liks jenoti ,lai tikai pats nr2 paliktu pie siles
Ilze
I
Neraudi puisīti, neviens negrasās izšķirt zābaku pāri!
es
e
... nais ...nais ...nice egon veltijums :))))))) !
urlakovs uz foto iskatas dusmigs..
u
var ari saprast jo ne urlas ne zatlera kangari valdiba nebus..
Oskars
O
Tad jau atkal jāgatavojas jaunām VĒLĒŠANĀM .
dddd
d
Kota Niliņš apkārt vazājas mēneša garumā ,vai par to Rīgas domē maksā algu,vai varbūt vairs nav mērs?
jau sakas..
j
Latvijas policija jau ir arestejusi vairakus cilvekus tikai par to ka proteste pret Zatleru.. bet Usakova izteiktos draudus latviesiem ka vins izvedisot krievus ielas ja valdiba neieklaus SC Latvijas policija atstaj bez ieveribas..
Gunars >>>Usakovu
G
Vase mesto ne v pravitelestve a v tjurme! Budete sidets v meste s Zatlersom! Rano ili pozdno mi uznaem skolko zaplatil Putin s pomoscju P.Avena Zatleru za popitku gosudarstvenogo perevorota.
Marija
M
Kādas starp viņiem ir jūtas! Taisni jāraud!
xxx
x
...da zdrastvujet družba!!!
Latviešu čekists
L
Acimredzot Putins un Medvedevs Zatleru pamatīgi atsūkāja. Krievu okupanata Užakova uzticība Zatleram ir vērt iegaumēt
Buržujs
B
Fragments no viena pārdomu vērta komentāra: "Nav jābūt attapīgam, lai ieraudzītu, ka ZRP centieniem ievilkt SC koalīcijā nav sakara ar nacionālo saliedētību, ekonomisko attīstību vai cīņu pret oligarhiem. Toties ja paraugās no biedra Zatlera (un viņa galveno, Ventspils mēram Aivaram Lembergam opozīcijā esošo sponsoru) viedokļa, tad bez SC nu nekādi. Vispirms jau ZRP (lasiet – partijas tā dēvētais kodols) ir tāds pats biznesa projekts kā lielākā daļa Latvijas partiju. No biznesa viedokļa ir vienkāršāk, ja politisko biezputru kontrolē viens cilvēks ar plašām pilnvarām, nevis simts deputāti. Šajā ziņā saskan biznesa projekta ZRP veidotāju un tās ambiciozā līdera, biedra Zatlera intereses. Pēdējais sapņo atgriezties prezidenta pilī, savukārt partijas sponsoriem lieliski der darījumu slēgšana ar tikai vienu cilvēku un viņam tuvākajām aprindām. Bez SC šeit nekādi, jo biedrs Zatlers neko vairāk par Saeimas atlaišanu un ievēlēšanos jaunā Saeimā, nekavējoties liekot vilties krietnai daļai savu vēlētāju, politikā nav izdarījis. Arī viņam tuvākās aprindas nevieš daudz uzticības, tādēļ skaidrs, ka vidusmēra latviešu vēlētājam Zatlers apniks tikpat ātri, kā iepatikās. Šādā situācijā par prezidentu ievēlēties nav cerību, tādēļ nepieciešams darījums ar SC – es jūs valdībā, bet kad pienāks visas tautas prezidenta vēlēšanas (jācer, ka nepienāks, ir taču 21., nevis 19. gadsimts), jūs man savu vēlētāju balsis. Ņemot vērā lielo emigrantu skaitu un latviešu apātiju pret politiku, ar tām vajadzētu pietikt, papildus vietējo stikla kalnā jājēju balsīm."
Patriots
P
Tad jau tikai jānolikvidē ZRP uz nākamajām vēlēšanām un SC nevarēs būt valdībā, vai arī atkal uzmetīs lietas par kurām runā...
artūrs
a
Bet vai brīvs no oligarhiem ir pats Zatlers?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas