Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

SC Saeimas priekšsēdētāja amatam izvirza Klementjevu; ZRP noraida Dombrovska kandidatūru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gogi
G
Ja Klementjevu ievēlēs par spīkeri, tad nacionālpamuļķis Ministry of truth izraus visu ānusa apmatojumu pa vienai spalviņai.
Ja
J
viņš to izdarīs, tad Gogi pievāks gan apmatojumu, gan pašu ānusu, jo Gogi pašam to nav...
  • 2
  • 0
Smertins
S
Ja SC izvirzīs Saeimas priekšsēdētāja amatam Klementjevu,tad varat gaidīt visādus brīnumus un izmaiņas šai visā pēcvēlēšanu bardakā. Gribam būt normāla ES dalībvalsts,tad SC vietu šai modelī vietu neredzu.Maskavai to tik vajag,lai visādāki līdzīgi domājoši it īpaši vēl no SC kuru partiju apvienību sastāvu veido bijušie LSP ne uz ko labu neved. Tie kas bijuši par šo valsti un stāvējuši ne tik sen atpakaļ 1991 gada barikādes īpaši par to sajūsma nebūs.Mēs latvieši paši 1991 gada izcīnijām šo neatkarību,bet tiem kas seit sabrauca īstenība ar šo lietu nav ne kā kopīga.Priekš latviešiem uzskatu viņi diemžēl ir svešinieki,kas savulaik šeit atbrauca uz labāku dzivi ar mērķi pavairot to krievu skaitu,kas seit jau dzivoja.Visi šeit pavaditie 20 gadi šiem palikušajiem 400 000 tukstoši krievu nepilsoņu vēl pietiek izbļaut kaukādu neapmierinātību.Pie Saeimas ēkas LTV1,LNT koruspundentu priekšā iskatijās vienkārši nozelojami,tas man atgadina pec viena liela smirdīga sūda poda,ko prasas novilkt.Ar piebildi atvainojiet,bet kas tu esi par Latvijas pilsoni,ka lāga nespēj atbildēt latviešu valodā.
Andris
A
Ko jūs te bļaustāties ,ja neziniet it īpaši jauniņie un laucinieki ,KAS IR KRIEVI ,un viņu intelektu.80. gadu beigās RĪGAS pilsētā nebija neviens latviešu tautības direktors,kaut uzņēmumi bija uz katra ielas stūra.Viņi visus latviešus ,kas bija augstā vadošā amata palēnam izmeta.
Andris
A
Ko jūs te bļaustāties ,ja neziniet it īpaši jauniņie un laucinieki ,KAS IR KRIEVI ,un viņu intelektu.80. gadu beigās RĪGAS pilsētā nebija neviens latviešu tautības direktors,kaut uzņēmumi bija uz katra ielas stūra.Viņi visus latviešus ,kas bija augstā vadošā amata palēnam izmeta.
nazis
n
Nu gudri vinji nav! Redzeesim kaa tas krievs tur stostiidamies atkaartos tos monotonos "deputaatiem iebildumu nav", "deputaati piekriit", utt.
nesapraru
n
Kāpec Slaviku nevarēja, īstenībā nesapratu .... par Zaptleru gudrāks ir.
Oskars
O
Tas velk uz KARU !!!!!!!
Kremers
K
Vismaz Vj. Dombrovskis ir izglītots ar doktora grādu, un daudz labāk piestāvētu šim amatam.
Jukums
J
Veltīgi jūs ko pārmetat Zatleram. Ja viņam tiešām būtu vienaldzīgs valsts liktenis, tad viņš sobrīd pavisam mierīgi tupētu aizkrāsnē (kā Rumpītis) un baudītu ekstras uz tautas rēķina. Bet viņš taču tā nerīkojas, liek uz spēles visu savu reputāciju lai ko mēģinātu mainīt. To mums ir jānovērtē un jāatzīst. Protams, gadās arī kļūdas, bet pavisam noteikti viņš nerīkojas nelietīgi kā tie, kuri ir bijuši noteicēji šos 20 gadus. Un cilvēki to arī novērtē - komentētāju, kas viņu lamā taču ir pavisam neliela saujiņa.
lauķe
l
Labāk rudā Lapsa no pašu meža nekā pelēkaIs Vilks no moskovītu midzeņa....
Ulmaņlaiki
U
Ulmaņlaikā visās četrās Saeimās par spīkeru bija sociķi, jo vinnēja Saeimas vēlēšanās. 2., 3. un 4. Saeimu vadīja Pauls Kalniņš - sociķis. Saeimā bija trīs oficiālās sarunu valodas ; vācu, latviešu, krievu. Stenogrammas publicēja tikai latviski. Tagad ir viena valsts valoda, neviens to neapstrīd, arī SC. Tātad no vinnētājiem jābūt par spīkeru. Tauta zēla un plauka, visi atceras Ulmaņlaikus!
to Ulmaņlaiki
t
vēsturiskie murgotāji
  • 0
  • 0
Īstie Ulmaņlaiki
Ī
Ulmaņlaikos jau nu gan sociķis Pauls Kalniņš Saeimu nevadīja, jo Saeima bija atlaista. Savukārt Pauls Kalniņš tobrīd bija piespiedu atpūtā.
  • 3
  • 1
Spoks
S
...bet tas Zatlers taču ir bezatbildīgs bezmugurkaula abinieks neievēlēja un tagad ir apvainojies.
monitors
m
Es ne par ko vairs nebrīnīšos. Jo vārdos jau var paziņot, ka par šo nebalsos, bet pēc tam ievēlēt ar pārliecinošu balsu vairākumu un otrādi.
nav ne vainas
n
lai tak ievēl šito Klementjevu - jāiedod tak krieveļiem arī kāds kūkas gabaliņš, savādāk viņi mierā neliksies!!! ja dabūs šo nevisai nozīmīgo amatu, vismaz nevarēs vairs bļaut, ka viņus visu laiku appbižo! :D
Hm
H
Krievi neatradīs, par ko bļaut? Viņus taču Latvijā fašisti nepārtraukti apspiež un bezmaz vai tur koncentrācijas nometnēs, vai tad nu viens amats tādus pāridarījumus atsvērs?
  • 5
  • 0
x5
x
šis "ne visai nozīmīgais amats" prezidenta bŗīvdienās pilda arī VP pienākumus
  • 3
  • 0
ai
a
Vienotiibai Zatlera sindroms - tagad nekas aatri nesokas. Klementjevs - taa ir taada "ietureetaa pauze".... pirms tiek izvirziita Rudaa, kaa shodienas balsojumu rezultaats.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas