Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Seiles palikšana amatā palīdzēs izvērtēt arī citu rīkotāju atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Raitis
M
jaa sievietes...un mans prats es nevaru apstaties jaaa//izdzivosana un jaaa https://www.youtube.com/watch?v=JT6utDmgIA8
nja
n
http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/sabiedriba/lasitajs-velku-paraleles-starp-lemumu-evakuet-veikala-apmekletajus-un-atcelt-dziesmu-un-deju-svetku-gajienu.d?id=46216901
anna
a
Manuprāt, rīkotāji rīkojās tā , kā bija apstiprināts komitejā, kuras vadītāja ir Mārīte Seile pati. vai tad nē? Un patiesībā nav jau īsti, ko izmeklēt. Koristi - visi sveiki un veseli. Dejotājiem gan tik labi nav gājis - ir daudzi lūzumi un pat galvas traumas. Bet par tiem bērniem Seilei galva nezkapēc nesāp. Ko neesmu redzējis, to nezinu, Lai lauž kaut kaklu. Haotiski kautkā sanāk.
jautājums
j
grūti paredzēt, kā notikumi varēja attīstīties, ja uz situāciju ģenerālmēģinājumā nebūtu pienācīgi reaģēts. ----------------------------------------------------------------------------------------- Ko Smiltēns lieto? Ko nevar paredzēt, ja gājiens notika un nekas traģisks tur nenotika. Pat par spīti ministres rīkojuma radītajam haosam. Vienotības ministrs. Vienotībai atvainoties sabiedrībai vajadzēja, nevis te muļķības kult.
Latviete pie siles Dieva nolikta.
L
Tagad citus māca neslinkot. Nu jau mums ir izveidojusies slaka,kas dzimuši"valsts" un pat eirokrātu ģimenēs. Tie vairs īsto dzīvi nepazīs. Nesen te viena eirovista kirsa par Sjerra leoni.
Antivārds
A
Soross ir mūsu mesija (glābējs) ! Tikai ne komunistiem un urļonokiem !
Tautudēls
T
Kādu paši šo valsti esat izveidojuši, tāda arī viņa ir. Un arī būs ! Un vēl ilgi, jo ilgi !Paldies Dievam, ka mēs varam dzīvot tādā Latvijā ! Kam nepatīk - lūdzu, robežas sen jau ir vaļā. Un daudzi te nemokās un neņaud, bet brauc uz turieni, kur uzskata par labāku. Komunisma bacīļu saindētios, tikai kaps glābs no "mocībām" .... !
latviete
l
Nevajag tēlot idiotus. Tukšs vēders ir tikai sliņķiem un degradētajiem alkoholiķiem. Latvija nav nabadzīga. Daudzi cilvēki ir prātā nabagi. Prātiņ, nāc mājās !
Jānis
J
Mārītei Seilei nekam nas jāatvainojas. Jāatvainojas tiem vārguļiem, kuri nav spējīgi izturēt radušās grūtības. Lielākā daļa tad varēja. Paldies tiem !
Bagāta valsts
B
Cik miljonu nodoklu maksataju naudas nav izkupinats saja balagana. Ir pieauguso dziesmu svetki un pietiek. Ja valdisana ta rupetos par naudas pelnitajiem, tas butu apsveicami,bet tagad ta dziedasana ar tuksu vederu nav smuka.
tantuks
t
1.Kam vajag 40 tuktosu bernu triekt uz Rīgu,pietiktu ar 10. 2.Jānosaka ka var piedalities no 10 gadu vecuma. 3.To dziedasanas naudas pumpja iedarbinasanai izmanto sikus bernus,man derebuli parskreja ,kad redzeju nesaerbtos bernus sesdienas rita pie politehniska instituta. 4.Bernu tiesibu aizsardzibas kantoris saskanoja so inkviziciju vai neko nezinaja. 5.Ja ministra kundze nemak stradat,tad lai dara ko mak,izskatas ka nemak,es to izdaritu daudz profesionalak ari bez nakts partijas atbalsta vai neatbalsta. Blamāža!
Armands
A
Tur jau tā lieta; ja aizietu, tad visi gali ūdenī un basta.
Kira
K
Nu tacu beidziet nemties ap so temu. Ir tacu skaidris, ka Latvija lielaka dala iedzivotaju taja skaita berni ikdiena dzivo pusbada vai ed nepiemerotu, neatbilstosu partik, kura raciona nav iekauta gala, oloas, piena produkti, o Latvija tacu 80% iedzivotaju dzivo zem iztikas minimuma. Latviajs valdibas pedejo 25. gadu laika veido budzetu pec principa, sadalisiem, iedalisim sev time kuri sez pie ziles visoas valsts limenos sakot ar Saeiams deputatiem lidz zemakajam ierednim un tad parejo, kas ir palici spari sadalisim uz galvinam vienkarsajai lausu masai. 2016. gadam budzets ir javeido ta, lai katram Latvijas iedzivotajam, ieskaitot jaundzimusus bernus un vel pie dzivibas esosus pensionarus, sanemtu 360 eir menesi, kas iz iztikas minimums, kuru ir noteikusi Latvijas valdiba un kads ir jasanem ikvinai dzivai cilveka butnei Latvija. Kamer nav veikts sis pasakums, sastadits jaunas valsts budzets ar noteikumu ka katris latviajs iedzivotajs sanem iztikas minimumu 360 eiro menesi, tikmer si tuksa plerkstesana, vainigo meklesana ir vienkarsi bezjedziga aktivitasu imitesana.
I
I
Domāju,kāpēc IZM sāk atgādināt padomju laika fermu, tad kad ieraudziju,ka patreizējasi IZM parlamentarais sekretars ir bijušais Zemkopibas Ministrijas parlamentarais sekretars Smiltens, tad viss nostajas savā ietā.
To Smiltēnam
T
"Mārīte bija gatava demisionēt, redzot, ka viņas lēmums ir satricinājis sabiedrību un kāda uz to ir reakcija sociālajos tīklos. Taču nākamajā dienā sāka pienākt īsziņas no vecākiem, kuri pateicās, ka ministre domājusi par bērnu veselību," atceras Smiltēns. Kur tad tas Zeiles tel.nr. ir dabunams? Gribās jau man ari izrunāties ar ministres kundzi:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas