Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Sesks: Vairākās ministrijās valda "koferu noskaņojums"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzazmens
D
Ne Juristi , ne ekanomisti , ne finansisti valsti 20 gadu nespeja un nespes ieviest kartibu , to vartikai Latvie'su Nácija kopá aruz'néméjiem roku, roká un tikai gados jaunie , kuriem ir ziná'sanas , spéjas un motivácija dzívot godígi un labklájígi un ir spéjígi pat saprast , ka tas var notikt tikai tad , ja visa sabiedríba bús vienoti motivéta celt Labklájíbu un Specigu Latvijas Valsti.Nevis ká lídz 'sim da'zi iznire'li rau's miljonus un aplaupa náciju un valsti pa'si visu beigu beigás visu pazaudéjot un iekritot parados, jo elementara matematika , nevari dzivot partikusi valsti, ja esi visus apzadzis lidz kaulam un apkartejie pliki, neskaitot radus un savu klanu. Dievs lai stav klat tiem , kuriem pietruks saprata elementaram patiesibam un dabas likumiem , kuri muzu muzos pastaveja un bus...
fakts
f
Koferu noskaņojums ir visā Latvijā. Ja SC būs valdībā latvieši vienkārši pametī valsti. Tas dieemžēl ir vispārējais noskaņojums
Jautājums Seskam...
J
Ja tu esi tik gudrs - kapēc Liepājā ir dimbā?!?
kkk
k
nu nu- Latvija ir lieku 100 000 valsts pārvaldē stradājošo!!!!!!!!kuri gadā apēd miljardu latu,nodoķļu maksātaju naudas!
Fiksais
F
Izglītība ir valsts ekonomikas sturakmens. Diemžēl IZM nav sapratusi izglītības nozīmi pēc būtības. Ierēdņu armija kas imitē savu vajadzīgumu. paanalizējot IZM darbu atklājās tās tukšdarbība un totāla neefektivitāte. Vai tas nav kuriozs, kā divi vadoši ministrijas ierēdni, kas ir ģimenes locekļi, viens otram dala naudu... Kamēr nebūs sakārtota izglītības sistēma, un tā ražos āmurus, tikmēr jaunieši vēlēsies braukt prom un valstī nebūs kvalificēti speciālisti, jo VISA izglītības sistēma strādā ačgārni!
flo
f
Seskam pašam derētu pakot koferus un beidzot notīties no Liepājas.
ZZSeski
Z
maitāja gaisu cik jaudāja, bet pie vainas, protams, Dombrovskis un ierēdņi..:))
Vārds
V
"Liepājas mērs, kā piemēru minot Valda Dombrovska (V) iepriekšējās valdības solījumu nepalielināt nodokļus, kas palicis tikai solījumu līmenī"--------- nemelo, Sesk, tāda solījuma nekad nav bijis!
KLM
K
Seski nekad nemelo, viņi smird
  • 2
  • 1
nācijas atveseļotājs
n
Latviešiem jābeidz čīkstēt un jātaisa ministru izsūtīšanas svētki salādējot tos simboliskā lopu vagonā.
sesks koferī
s
fui!
smerdulis
s
zzs ministrijās? zemkopības, varam, satiksmes, labklājības un izglītības? treknako ministriju treknākie ierēdni sēž uz koferiem? vajag saukt vārdos, kura ministrija kaut ko nedara tik ātri ka vajag - lai pēc velēšanam zinām, kuriem palīdzēt koferus iznest
???
?
Kad vienreiz visa spice iemācīsies cienīt viens otru un nenodarbosies ar idiotiskām spekulācijām, lai pazemotu savus kolēģus. Tā vietā, lai aizstāvētu kolēģus un skaidrotu situāciju, arī Sesks nodarbojas ar demagoģiju attiecībā uz citu personu kādreiz dotiem solījumiem. Ja katru komunistu apsūdzētu par to, ko KP kādreiz rakstiski solīja - mūsu paaudze dzīvos komunismā, interesanti, kā Seska kungs reaģētu saistībā ar ZZS koalīcijas rezdamākajiem pārstāvjiem.
Dārznieks
D
Vajadzēja jau nu runāt skaidru valodu, kuru ministriju ierēdņi un ko bremzēja. Nepamaisīs jau Seska politiķa karjerai kāds ierindas klerks. Atkal iznāk, ka atkal un visur vainīgs Dombrovskis. Pat tad , ja Vides ministrijas apkopēja aizslēgusi tualeti "uz sanitāro stundu" no provinces atbraukušā mēra degungalā.
cony
c
Arī Sesks no Referenduma rezultātiem kļuvis gudrāks,bet iepriekšējos gados viņš gan bija,kā sesks parfimērijas veikalā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas