Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Silenieks: Zatlers sāka ar zoodārzu un beidz ar kapiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ulla
u
Visi, kuriem vemt un ko vēl ne gribas no šī Silenieka - dariet to! Ko jūs te kakājat komentārus? Paši esat lūzeri un neko citu nespējat kā nolikt ikvienu, kas uzdrošinās dzīvē tikt tālāk par jums, salašņas!:)) Veiksmi kakāšanā un vemšanā! Neko citu izražot jūs neesat spējīgi tāpat.
Dr.xy
D
Un Silenieks beigs ar Karatavu Laukumu!
kopija
k
Kas par partijas nosaukumu - Zatlera Reformu partija? Viņi ko plāno Zatleru reformēt? Labāk partiju nosauktu LZLNP - Lilitas Zatleres labklājības nodrošināšanas partija------------------------------- --------------------- Gimene savas mantrausibas nodrosinasanai izveido savu partiju=normali,kas tur slikts.Tikai nauda bus no veletajiem kuri balsos par partiju. Balsojieit,balsojiet.
KLM
K
Gimene savas mantrausības nodrosinasanai izveido savu partiju..... ........................................................................................................................... Iespējams, par tādu tekstu Jūs noteikti smagi apries biedri Škēle, Šlesers un Sorosa bieds biedrs Lembergs....
  • 2
  • 0
traductrice
t
ļoti labi - biežāk un vairāk šāda veida atklāsmes - un varbūt pat nozombētajiem atvērsies acis.
nu jā
n
Cinisks, rijīgs, alkatīgs un nodevīgs - īsts trekno gadu izaudzināts eksemplārs
e.
e
Un kas tad sēdēja zoodārzā? Vai tik ne Silenieks pats. Lai nu kurš, bet viņš par to lietu varēja paklusēt.
va
v
Žēl tevis Niek,ko ķeries pie Likteņdārza,ja tevī nav ne niekano sapratnes.Ko gribēji pateikt ,nejēga.
jumors
j
Kurš mūdzis vēl nav sprediķojis? Patiesībā tautai jāzin savi antivaroņi .Jauki, ka viņi viens pēc otra zīmējas!
ha
h
Misters Bīns sprediķo.
Lelle
L
Hūti gaida ķurķis, ZZS kaps.
kartupeļēdājs
k
diži daiļrunīgs tas lembja embrions...
Lelle
L
Aizvāciet šito lutausi , vemt gribas....
zex
z
ej jewl dumaišš pikiņ,...tu toč a prātu,.... n e d r a u d z ē j i e s
...
.
seski! ar cāļa smadzenēm!
  • 0
  • 0
Daunis
D
Visi jau mēs ar kapiem beigsim, jautājums ir tikai, pie kā uz tiem kapiem pēc tam kāds vēl nāks. Ak, jā, padomju gados pie Viļa Lāča kapa gāja gan, tikai pa tumsu, lai '' uzliktu kluci ''. Ka tikai visus ''siles niekus '' nepiemeklē Lāča liktenis.
jautājums
j
Nū...Var tas kādam patikt vai nepatikt, bet...Zoodārzs...Likteņdārzs.. Likteņdārzs ir mirušo piemiņas vieta. Ļoti savdabīga izvēle politiskās kampaņas sākumam. Varbūt tāpēc arī tik maz clvēku bija, jo latviešiem ir ļoti strikts iekšējais protokols, kas kapos pienācīgi , bet kas nepieklājīgi. Un politiskos mītiņus kapos latvieši nerīko...Svētkus jā. Bet mītiņus nekad !
jautājums
j
Murgojat kā vienmēr. Vēl tikai Brīvības pieminekli par kapiem pataisat . Nu Jums var sagaidīt... Jūs taču apgalvojāt , ka esat gleznotājs. Jums nav mācīts par simbolu un zīmju pielietojumu, lai Jūs Brīvības pieminekli par sēru vietu nodēvētu? Bet par kuru Valdi, tad tomēr balsosiet? Zatleru vai Dombrovski, uzticamais jūs mūsu? Jums tikai pamētāties un pabļaustīties. Nū... Vienotībai gandrīz viss elektorārs Jums līdzīgie... Tāpēc jau arī nākamās vēlēšanas Vienotībai būs skarbas !
  • 0
  • 2
KLM
K
Kopš kura laika Brīvības piemineklis ir mirušo piemiņas vieta? ...................................................................................................................... Kopš laika, kad tauta ziedoja lai uzceltu piemiņas zīmi par Latviju kritušajiem ( mirušajiem) cīnītājiem, nekādā gadījumā neuzskatot šo vietu par kapiem, gluži tāpat kā Likteņdārzu. Par pārmešanos pie Zatlera - manuprāt, tas tik piedauzīgi (pārmesties!), ka nav vērts atbildēt.
  • 2
  • 0
jautājums
j
Kopš kura laika Brī'vības piemineklis ir mirušo piemiņas vieta? Tā ir uzvaras zīme latviešu valstij, brīvībai un neatkarībai. Tas ir piemineklis cīnītājiem un uzvarai. Brāļu kapi, kur Māte Latvija un mūžīgā uguns ir mirušo piemiņas vieta un tagad ar tādu koncepciju ir veidots arī Likteņdārzs. Lai nu arī japāņu stilā... Un ko tad, tāpat kā Dzeris no Vienotības esat pārmeties pie Zatlera?
  • 0
  • 1
KLM
K
Likteņdārzs ir mirušo piemiņas vieta....( un tālāk - ''jo latviešiem ir ļoti strikts iekšējais protokols, kas kapos pienācīgi, bet kas nepieklājīgi. Un politiskos mītiņus kapos latvieši nerīko....." ) ............................................................................................................................ Likteņdārzs ir mirušo piemiņas vieta, nevis kapi. Gluži tāpat, kā Brīvības piemineklis ir mirušo piemiņas vieta, nevis kapi. Un latvieši tur rīko politiskos mītiņus, gluži tāpat, kā Likteņdārzā.
  • 3
  • 0
jautājums
j
Ka visi ar kapiem beigsim , neviens neapstrīd. Izbrīnu rada Zatlera izvēle ar kapiem sākt. Nu nezinu, nezinu...Bet laba zīme tā nav !
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas