Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Silenieks: ZZS pagaidām nav sava prezidenta kandidāta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ventspils Muļļ
V
... kas ir muļļas , tikliidz juusu patronam ( smagajos noziegumos apsuudzeetajam ) ar Damokļa zobenu tuvaak dzimumkulei , taa vairs nav kandidaata??? lupatbuntes juus esat , ja noveeršaties no saimnieka , LKP to nepiedos , saprataat biedri Brigman ...
valdis
v
Varēja izvirzīt Emsi.Pārbaudīts ar naudu un varu.
Kas
K
šis Silenieks, ka var tik ciniski runāt? Kā sabiedrība pieļauj, ka par tautai svarīgām lietām runā tādi Silenieki, kas dzīvo uz sabiedrības rēķina un piedevām mūsu visu problēmas viņam ir izsmiekla vērtas.
tumbajumba
t
ZZS viedoklis aizbraucis uz Vāciju ārstēties!
nazis
n
Un nebuus ar, jo vinju kandidaats ap to laiku buus vai nu slimniicaa vai cietumaa.
stratēģis
s
Dzirdēju Silenieka pāķisko interviju. Bija patiess kauns klausīties - zaķapastala!
šodien
š
Hūte pavelēja visiem ilgi dzīvot!
KLM
K
Tauta nekad neies bojā, ja ir tādi tautmīļi ! Jums žetons ar šķēpiem un briljantiem ! (nebūtu šodien tik karsts laiks, kā papildus atzinību piedāvātu Jums kaut ko no ledusskapja - 40 grādīgu)
grieze
g
Kā nav? Brigmanis TV skaidri un gaiši pateica-viennozīmīgi ZZS balsos par Zatleru,jo tā vēlas viņu elektorāts.
Tautmīlis
T
Nezinu kā jums, bet man viņš šķiet ar ļoti godīgu, neviltotu un atklātu skatienu. Bez tam viņam sejā ir liela intelekta zīmogs, nesavtīgums un patriotisms. Kopā ar šādu cilvēku var ne tikai izlūkos iet, bet arī ZOO dārzā.... . Ja šādi cilvēki ir pie varas, tad tauta par savu nākotni var neuztraukties.
KLM
K
pāri dienas atpakaļ uzcepu peršiņu pie cita raksta, mazliet pārveidošu un cepšu vēlreiz te - dižas egles galotnē skatās pēc kandidāta tuvu un tālumā Tālavas taurētājs ar hūti - pie egles piesējis 1 sekretāru kā uzticīgu komunisma brūti
KLM
K
Brigamanis jau sen atpakaļ teica, ka pats balsošot par Zatleru! Kas tad nu sagrozījies?! ............................................. ............................................................ ....................... Brigmanis jau sen atpakaļ teica, būdams Saldus rajona komunistu 1 sekretārs, ka Ļeņins mūžam dzīvs! Kas tad nu sagrozījies?! (guļ sifilītiķis Mauzolejā kā dzīvs)
nu,
n
ja vēl kāds nobalsos par to personu, kura to vien dara, ka klīst pa visu valstu tiesu gaiteņiem, tad jādomā, ka šim balsotājam nav kaut ka skārtībā ar galvu vai arī saņēmis stipri lielu piķi
es
e
tā arī netieku skaidrībā-portālos parādījās komentāri Daudzes sakarā, ka viņam nopietnas problēmas ar grādīgo-kāds zina, ir vai nav tā taisnība? Ja ir un ja viņu stums par prezidentu, vai tas nebūs kārtējais pliķis mums visiem?
KLM
K
Morgā, tu saki? Vai tad ar Lembergu tiešām tik traki? ..................................................... ....................................... Žetons! (zelta) !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas