Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Šīns: Mūsu sistēma ir kardināli nepareizi izveidota visās sfērās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Soņa
S
Pilnīgi bezatbildīga muldēšana! Vienkāršota īpašumu atsavināšana grauj valsts konstitucionālo iekārtu, jo tiesības uz īpašumu ir nostiprinātas Satversmē. Vācijā ceļu izbūvēs ar līkumu, lai tik nebūtu gadu desmitiem jātiesājas, pierādot, ka valstij bija tik ārkārtas nepieciešamība nojaukt manu māju un principā līdz ar to sagraut cilvēka dzīvi! Ja Šīns nebūtu apveltīts ar tādu seksapīlu, tad viņa radikālajās muļķībās neviens pat neklausītos. Citus vaino radikālismā, bet pats piedāvā vēl nenormālākus gājienus
puaro
p
Šīns pats saprot, ko runā? Kā var uztaisīt spēcīgu valdību ''kas varētu lauzt to valsts pārvaldes sistēmu, kāda 20 gados ir izveidota'', ja saeimā savēlēti ir tie paši ļautiņi, kas pēdējos 20.gados-un ir vienalga-viņi tur bija pozīcijā vai tupēja opozīcijā. Ja cilvēks, kas pēdējos gados kā prezidents būdams klusi tupēja pilī, tad, jūtot ka nepārvēlēs nummurēja 2.rīkojumu, pēc ievēlēšanas ampelējas ar valdības stādīšanu jau mēnesi, tad kas te var mainīties?
Hm
H
Jocīgi, ka Šīna kungam ar viņa sakariem zemesgrāmatās, pašvaldībās un "savu notāru" nekustamā īpašuma atsavināšana aizņem tik ilgu. Pārdevu dzīvokli, tad līgumu noslēdzu pie notāra dienas laikā pēc dokumentu iesniegšanas, man liekas, pēc desmit dienām pircējam jau bija uz rokas zemesgrāmata.
nesaprotu domu
n
Par kādu īpašuma atsavināšanu šis cilvēks runā!? Lai kaut ko atsavinātu ir jāveic arī jebkāda izpēte kā tas noticis un kādi tam ir bijuši iemesli, ka ir pamats atsavināt to kas ir jebkura cilvēka pamat tiesība!
kas zaglim nepatīk
k
??????????????????????????????????????????????????
XXL
X
Skatos, tagad Šīns jau kļuvis par spečoku visās jomās!:)
Pamēģini arī tu
P
Pārdod 3 dzīvokļus, un būsi speciālists tādu pašu ekspertu acīs.
  • 0
  • 1
Ministry of Truth
M
Radikālisma = mugurkaula trūkums mūs tad arī ir padarījis par vājiem. NEVIENS nedz Anglijā, nedz Krievijā no nacionālā momenta nevairās. Šīns mēģina lavierēt, vienlaikus turpinot mūs dezorientēt. Mēs kā bezsejas, beztautības personas esam vajadzīgi tikai iekarotājiem.
sirmais
s
Nacionālais jautājums ir pats svarīgākais, tas vispār nav apspriežams. Ar ko un kā tirgoties, tas lai paliek uzņēmēju ziņā, bet tas nenozīmē,ka Latvija DRĪKST BŪT NELATVISKA.
  • 3
  • 0
Edzis
E
Hm ... Viss ir kardināli nepareizi, bet ... Nevajag neko radikālu - ne nacionālistiski, ne tautsaimnieciski ... Dažā labā jom;a, kur ir tas nepareizais tomēr ir nepieciešamas radikālas izmaiņas. Piemērma - būtu labi, ka valdība būtu komanda un ministrijas kopīgi risina problēmas, nevis ministrijas tiek iedalītas partijām lēnī un tad katra partija cīnās par savas ministrijas interesēm. Premjeram, FM un EM vajadzētu saprast, ka nodokļi nav tikai finnašu iegūšanas instruments, bet pirmām kārtām ekonomikas regulēšanas instruments. Situācijā, kad mums ir atvērts tirgus, tad uzcelt kādu nodokli lielāku kā kaimiņos, nozīmē pateikt, ka mēs šo jomu gribam sašaurināt - piemēram - lielāks darbaspēka nodoklis nozīmē tikai to, ka mēs nedribam šeit darbavietas. Zems zemes nodoklis veicina zemes paturēšanu īpašumā un ne visai racionālu izmantošanu (piemēram spekulants var turēt un gaidīt cenu, bet bērni var turēt senču mantojumu, kur aizbraukt weekendā, bet lielāks zemes nodoklis nozīmē piespiest šos iepriekšminētos zemes turētājus zemi pardot, lai to nopērk tāds, kas to zemi aktīvi izmanto) Nu tad valdība ar saviem nodokļiem patreiz rāda, ka negribam Latvijā darbavietas, un vēlamies veicināt zemes neizmantošanu.
sirmais
s
Par lieliem nodokļiem raud, bet kā var būt nodoklis pārāk liels ja tos nemaksā vispār.Es pazīstu daudz celtnieku, kas strādā tepat Latvijā, bet pēdējos piecpadsmit gadus nav maksājuši nekādus nodokļus.Gateros un mežizstrādē ir tāpat zemnieku saimniecībās tas pats. Kaut kāda disciplīna ir vajadzīga, pārmaiņas ir vajadzīgas radikālas visās jomās.Atdodiet visu varu pašreizējam prezidentam un pēc pieciem gadiem valstī būs kārtība, ja turpinās partijas,bardaks nebeigsies nekad.
  • 2
  • 0
tantuks
t
Lietuva nav ipasuma nodokla,nav tads izdomajums ka ire zemes,uzka atrodas daudzivoklu maja un zeme pieder pasvaldibai!!!!
tantuks
t
Lietuva nav Zemesgamatas.Visas darbibas uz pirksanas pardosanas liguma pamata.
Yox
Y
Kur šis tik gudrs - kāpēc neprasa, piemēram, tantēm tirgū? Ķoķa Moķa, kas tirgo sēnes, teiktu to pašu...
logiski
l
sorry, pareizi : IZTIKAS MINIMUMS Latvijas valstī joprojām ir 171, 41 Ls uz cilvēku, kas ir vairāk par to, kas paliek uz rokas pēc nod. nomaksas no minimālās algas. Vai tas nav likumdošanā iestrādāts genocīds?
logiski
l
...........Lietuvā uzņēmējam atsavināt nekustamo īpašumu - tās ir divas darbības un viena diena............. ....................... Katra nekustamo īpašumu tirgotāja sapnis. Šīns it kā jau nav badā, bet aizvien par maz. Tad ko teikt tiem, kas strādā pa 12 stundām dienā par minimālo darba algu, un kuriem jānoskatās kā nepaēduši un humpalās iegērbti aug viņu bērni. IZTIKAS MINIMUMS Latvijas valstī joprojām ir 171, 41 Ls uz cilvēku, kas ir mazāk par to, kas paliek uz rokas pēc nod. nomaksas no minimālās algas. Vai tas nav likumdošanā iestrādāts genocīds?
hmm
h
Vinmēr var atrast ko labāku citur, taisnība. Tācu arī kaimiņi var atrast ko labāku te, pie mums Latvijā. Bet mēs tikai žēloties un žēloties. Kur Šīna kungs bija 10 gadus atpakaļ, kāpēc tad necentās neko mainīt, lai valstij būtu labāk?
Piekrītu.
P
Mūsu sistēma ir ne tikai nepareizi izveidota,bet tā ir tā samudžināta,ka atšķetināt to būtu ļoti grūti.Tas ir šajos 20 gados pastrādāts,lai tie kuri bija pie varas, varētu vieglāk tikt pie personīgās peļņas ,tāpēc krustu šķērsu šīs darbības saliktas,lai grūtāk atrast vainīgos.Principā ir jāizstrādā jauna sistēma,un veco nevajadzētu lāpīt,izņemot tās lietas kuras pierādījušas, ka tās darbojas veiksmīgi,un tām jāatrod pareizais mērķis un pielietojums Latvijas tautsaimniecības attīstībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas