Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Šķēle: kad biju ļoti populārs, man radās daudz politisku ienaidnieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Andris kļūdu laboja un nu IR Dienas daļējs īpašnieks,BET kas MAN patīk,ar visu to komentāri negatīvi par Šķēli netiek cenzēti portālā. To katrs nav spējīgs paveikt. Še vienā lapā "Viktors"pārmet Streipam,ka "Skatā"slavējis Zatleru esot Pilī par tulku.Cik ļooti vēl padomiski domā ļaudis Latvijā!
d.z.
d
nepatiikams tips tas andris, negribas pat redzeet.
ērce
ē
tā tik turpiniet, šķēle, un būsim glābti no TP shēmām uz visiem laikiem!
x
x
Ka Skelem klut atkal popularam? Loti vienkarsi! Japartrauc apzagt tautu, piemeram Skele varetu apstadinat savas elektriskas vejdzirnavas Grobina kur valsts monopolists Latvenergo maksa Skelei 3,5 MILJONU LATU GADA JAU 8 GADUS!!!! (ka rezultata elektribas cena Latvija ir 2 reizes dargaka neka normali vajadzetu but!) SKELE PARTRAUCIET APZAGT TAUTU UN BUSIET POPULARS!!!!! Tagad jusu tuksa muldesana no tribines nevienu NEINTERESE!!!!
Pauls Puķītis
P
Šā onkuļa teiktajam vairs nav nekādas nozīmes. Tikai ārdās cilvēks.
hmmm
h
Šķēles lielākā kļūda - vajadzēja jau pašos pirmsākumos privatizēt laikraksu "Diena" un nelaist no rokām ārā.
brr... - 100%
b
Tādiem kā Tu!!!
brr... - 100%
b
Ir gan Tev morāle! Laikam no siles esi atstumts? Tādi kā Tu, kas tikai gaida, ka varēs ko paņemt vai kāds ko iedos, esam bedrē iekrituši, jo cik tad var ņemt?! Viss kādreiz beidzas!
Oma
O
Tāda sentimentāla atmiņās grimšana liecina, ka vecums liek sevi manīt! Par Šķēles ienaidniekiem nezinu, bet lielā sabiedrības daļā paša kunga alkkatība radīja pret sevi vērstu necieņu un naidu! To viņš vēl nav sapratis, ja nekaunas kāpt tribīnē un vāvuļot!
KLM
K
kas pats māk paņemt un citiem dod ........................................................ ............ nu protams arī Lembergs lieliski prot gan ņemt gad dot - visu paveikto ar uzviju 140 apsūdzības sējumos apvienot
100%
1
oma 18.03.2011 12:06 Ziņot! Es noteikti atbalstu to politiķi, kas pats māk paņemt un citiem dod - tas noteikti ir Šķēle, bet tagadējā valdība man neko nav devusi, tikai sev ņēmusi. Ja tam komentāru cilvēkam tas smadzeņu pods nestrādā, tad seciniet paši kurš ir vērtīgāks un skauģiem šeit nav ko rakstīt.
LELB
L
Pardon- lielākais...
LELB
L
Lielākai ienaidnieks šķēle ir pats sev - Latvijas kretīnu gans un skolotājs - savos melos, apmātībā, nepŗātā un nekrietnībā pazudusi dvēsele. Demonu demons.
Žuks
Ž
Tas ir biznesa projekts pārņemt varu 2011. gada 24. vai kura'tur martā! Un jo ātrāk, jo labāk, jo šķiet, ka "bizness"ir piesvilis.
Tribunals
T
turi muti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas