Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Šķēle: mums nav vajadzīgi likumi, kuru dēļ cilvēku Latvijā paliek mazāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Māris
M
Mums ir vajadzīga Francijas,Itālijas,Spānijas,Slovēnijas,Lielbritānijas un ASV mažoritārā vēlēšanu un progresīvā nodokļu sistēma! Samazināts PVN nevis restorānu un viesnīcu biznesam,bet pārtikas pamatproduktiem un zālēm!
Populists
P
Eh, .... demogrāfijas dēļ grib otrā plānā atbīdīt konsolidāciju un strukturālās reformas ! Un Saeimā krēslus būs jānomaina ar gultām, lai viena frakcija var drāzt otru ....
tpu
t
shkeele neatshkiras bin ladenu.
oi,oi
o
Nelietis un vēlreiz nelietis!Kurš izpārdeva latvijas uzņēmumus,kurš nokāva lauksaimniecību?Palasiet viņa tekstus,kad bija pirmoreizi par premjeru!
marss
m
laikam taja laika vel nebiji dzimis, ka neko neatceries. vispar saka braukt prom jau pec 2004. gada un pat vel agrak, jo darba te jau sen nav, jo nav razosanas. Valsts politikas nekad nav bijis, tikai tada teatra spelesana- mes te drusku paspelesim politikus. zel, ka tautai nav laika iespringt, vai varbut prata par maz. Skele- runa pareizi, bet dara ko ? Apalu neko, jo near jau neko izdarit un nezina, ko vajag darit. Vini nav pie parastiem cilvekiem bijusi gadiem- pat uz ielas baidas list- ka vini var zinat patieso situaciu Latvija !! Un Skele vēl izsakas par lietām, kuras nepārvalda- SMIEKLĪGI ! Kauna, goda un sirdsapziņas pilnīga neesamība
DD1
D
Nu gluži manas domas: Šķēles, Kalvīša, Godmaņa blicei nebija dūšas pildīt pašu parakstīto vienošanos, bet tagad par to apsūdz Dombrovski, kas pa karotei vien pacietīgi strebj ārā to karsto putru, ko tie ievārījuši.
DD1
D
Jūsu komentāri parasti bija sakarīgi Varbūt kāds niku aizņēmies? Nu kā tā var.- Šķēle valstsvīrs, bet Dombrovskis - grāmatvedis?!
sos
s
runā jau skaisti, bet vai izdosies?
Ak, prātiņ nāc mājā
A
Valstsvīrs Šķēle? Laikam sapņoju! Vai ta ne Škēles "nasing spešals" ar Godmani neparakstījās uz šiem noteikumiem, kurus tagad "grāmatvedim" Dombrovskim jāpilda? Jo Šķēles, Kalvīša, Godmaņa blicei nebija dūšas pildīt pašu parakstīto apņemšanos, viņiem bija bail, ka tauta viņus nenolinčo. Un nu vainīgs Dombrovskis? Zaglis bļauj ķeriet zagli!
Janka
J
Palasot komentus, kļūst pilnīgi skaidrs, kas ir vainīgs pie tā ka 90% Latvijas vēlētāji ir idioti - tas ir Šķēle... Diemžēl, ja kāds ir idiots, tad tas ir uz ilgu laiku, un ticiet man, nākošajās vēlēšanās tie 90% atkal nobalsos par lielākajiem meļiem un demagogiem...
haha
h
Žēl, ka latviešu tauta ir palikusi tik kusla, ka nespēj uzturēt pienācīgu pašcieņu. Paskataties tramvājā, - jebkurš dzērājs vai nupat no cietuma izlaists bandītēns spēj terorizēt veselu vagonu ar braucējiem bez pienācīga pretspara. Kā sekas - tautas lielā daļā cieņā ir bandītiska uzņēmība, arī drosme aizbāzt citiem muti kaut vai ar netīru lupatu. Un nekādi likumi to nemainīs vienā dienā. Tieši tie, kas pie katras iespējas slēpjoties aiz segvārdiem slavē lielo blēžu uzņēmību, dāsnumu un gudrību, visticamāk, ir tie paši, kas "izdevīgi" pērk visu sazagto, piemēram to pašu nelaimīgi dārgo degvielu, labprāt saņem algu aploksnēs un vēl 100 latu programmās un pie katras iespējas lamā katru valdību. Tās runas par demogrāfiju dažam nožēlojamam politiķim ir tikai tautas acu aizmālēšanai, lai dabūt balsis arī no tiem , kas vēl palikuši likumpaklausīgi un naivi ieklausās lielu blēžu demagoģijā.
alkohola ietekmei ir negatīva
a
Un tas nav pirmo reizi, kad nogrēkojušies āži zvēr uzticību jaunavīgai nevainībai.
Ome
O
Šķēle pēc sava domāšanas veida ir valstsvīrs, bet Dombrovskis - grāmatvedis. Lūk, arī visa starpība. Pieminiet manus vārdus, kad Dombrovskis būs aiz savas muļķības izpārdevis visu Latviju ārzemniekiem.
d
d
Interesanti gan... Ko tad visi jenotēnu deputātiņi andrīša komisijā saskrēja... man gan liekas ,ka jaunpups par maz jums maksā ,ka nezināt ,ka pret savējiem te pļurkstat....pupiņi !!! A jūsu boss tik pa krogiem skraida,bet knabsa striķiene nu nekādi nezin no kurienes šitam fruktam naudiņa tek kopā ar rižo dejotāju...
Andris
A
Nu kur tu STULBENI vēl bāzies ar saviem padomiem ,sen tu esi izčakarējis visu LATVIESU TAUTU ,ieskaitot savu sievu ,ko tu mērgli vēl gribi pierādīt ,piedod ,bet stulbums ir jau tavā ģīmī redzams .Par taviem bērniem ,radiem ņirģājas ----kur lieni ,cik tev maz prāta ,lai to nesaprastu.Vienkārši DRAUSMAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas