Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Šķēle neapstiprina vēlmi atgriezties politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
N0 way
N
Andri, tavs laiks strauji iet uz beigām. tev Latvija un tās iedzīvotāji vienmēr ir bijuši tikai tam, lai no tiem raustu un kāstu, nekā nedodot pretī. Par kaut kādu "atgriešanos" te nemaz nevar būt runa, neticu ka cilvēki vēlreiz ļaus sev tā kāpt uz galvas. tu esi nožēlojamākā lieta kādu es vispār esmu redzējis, no tevis pasaulei nav bijusi nekāda jēga, ar tādu domu tev arī ir jāaiziet, uz visiem laikiem.
laikam gaidi savu kārtu?
l
Lūk, arī paša ciltstēva apzīmējums saviem protežē - " lielākie kretīni", jo manipulējami un paklausīgi. Vai kāds no viņiem griezās tiesā pret Šķēli par goda un cieņas aizskaršanu?
laikam gaidi savu kārtu?
l
Netēlosim nezinīšus, te sen nav runa par Jūrmalu, bet par kretīnu ciltstēva darbības paņēmienu. Ar lielākajiem kretīniem tiek apzīmēti TP paklausīgi un manipulējami cilvēki , salikti visās izšķirīgajās pozīcijās. Ar vēlēšanām tam arī nav sakara. Šīs visas " šofera dēlu " metastāzes ir mērķtiecīgi valsts apzadzēju radītas.
Vadonis
V
Tagad blēžiem, kampējiem un viņu piegulētājām ir īstais laiks iznākt uz skatuves!
JL valdība ir pierādījusi
J
Ja kretīni uzvar vēlēšanas, tad lielākie no viņiem vienmēr ir amatos. :), lai ko kāds ar' teiktu vai neteiktu. Tas par Jūrmalu. :) Bet- nu nav Jaunajam Laikam ekonomistu un ekonomisko ideju. Kampars ir karikatūra. (Es par to nepriecājos!) Ir tikai caurspīdīgums un godīgums kā vīģes lapa ar ko piesegt ekonomisko mazspēju. Tādēļ atkārtoju- interesanti, ko Šķēle piedāvās, ja atgriezīsies, jo bez tautsaimnieciskām idejām jau viņš nenāks.
laikam gaidi savu kārtu?
l
Šķēle piedāvās atkal ielikt Lielākos Kretīnus amatos, laikam gaidi savu kārtu?
JL valdība ir pierādījusi
J
Latvijai ir vajadzīgs tautsaimnieks Šķēle. Un galvenais jautājums ir- vai viņš spēs atgriezties, vai spēs kā īsts LĪDERIS neievērot sakūdītā lumpena bļaušanu un ārdīšanos dažādos forumos. Šlesers to spēj, viņš jau ir pierādījis, ka viņam pietiekoši daudz pārliecības par saviem spēkiem un savām idejām. Tikai personīgi man ir nepieņemama viņa nacionāli indiferentā politika. Katrā ziņā interesanti, ko Šķēle piedāvās, ja atgriezīsies, jo bez tautsaimnieciskām idejām jau viņš nenāks.
Teo
T
Šķēle ar kundzi, lūdzu, ejiet prom tālu, tālu, tālu!
Bet
B
Nu jā , Mākoņtēvs grib nosargāt salaupītos labumus! tad jau tagad jāsakārto likumdošana vēl stingrāk, lai salaupīto neatņem. Kika jau arī no māmiņas darbiņiem apnikusi, tad nu gribas pagrozīties pa saeimu un izrādīt savus jaunos tērpus pagrozoties žurnālistu priekšā, nemaz nerunājot par ārvalstu dipolomātu dinejām.
Janka
J
ko tie ļautiņi var muldēt,nu par to,kas tiek runāts tramvajā,es ar tramvajiem braucu bieži,bet nekad,es saku ka nekad neviens par šķēli tur nav runājis.Vispār par politiku nekad nerunā,un nevajag muldēt to,ko jūs citur apspriežaties ar draugiem ,vai draudzenēm.
Intars
I
Man kā pilsonim,kas tajā laikā,kad valdīja ŠĶĒLE vēl patika rotaļu mašīnītes tomēr ļoti gribētos ŠĶĒLES kungu redzēt politikā ,jo atceros,ka pieaugušie tajā laikā ļoti jūsmoja par šo politiķi, ņemot vērā to,ka gaisā virmo tik daudz un dažādas vēsmas neredzot viņu patreiz politikā grūti spriest par viņa spējām,jo viņa pretinieki jau nu nemūžam neko labu par viņu nepateiks,bet jūtams,ka viņa pretiniekiem ir baiļu sindroms pret viņu,tas redziet ir jau ļoti intriģējoši.
Zane
Z
Sodīt vajag šādus pilsoņus...valsts mantas izsaimniekošana, nesaimnieciska darbībā...u.t.t....?? Ir par ko, man šķiet....!!
Ko,kā
K
viss ir vienkārši kā 2x2 krieviski sakot " Vor dolžen siģeķ v ķurme" Žiglova zelta frāze !
Šķēle neapstiprina
Š
bet zondi izmeta, lai pataustītu tautas reakciju. Reakcija ir viennozīmīga un nepārprotama.
ticu gan
t
Ideja laba, bet šķēle vienalga rāptos ģenerālgubernatora krēslā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Partijām nav skaidru vēstījumu vēlēšanu kampaņās

Par Eiroparlamenta vēlēšanu potenciālajiem rezultātiem, politisko situāciju kopumā un Augstākās Tiesas lēmumu publicista Lato Lapsas lietā ar polittehnologu un publicistu Jurģi Liepnieku sarunājas la...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas