Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Šķēle par digitālās TV lietā iesniegto protokolu: šķiet, tas nav nekas jauns

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
protams, kaa tad var atcereeties visu sasheemoshanu, tieshaam shkiet, ka nekas jauns.
opis
o
Veci noķer beidzot pie rokas, bet šis neko - tas neesot nekas jauns. Tas tiešām ir jautri = Latvijā PIRMO REIZI NOĶER ar VISIEM pierādījumiem vienu no galvenajiem lietu kruķītājiem, bet tas neesot nekas jauns? Tagad to var mēģināt iestāstīt kādam idiotam - varbūt tas noticēs (ka tas tiešām nav nekas jauns).
bimbam
b
Jauns nekas nav, bet sarainis TV meloja, ka aiz visa tā neslēpjas "latvju bāleliņi"! Vienā ziņā viņam taisnība, jo bāleliņi izrādījās sievieškārtas, bet tas jau lietas būtību nemaina! Ja jau melo šādā sakarībā, tad jau arī "Par labu LV" entuazistiem skaidri vajadzētu zināt, uz ko viņi ielaižas!
SD
S
Jocīga tā mūsu tauta, ļauj sevi apzagt un vēl aizstāv zagļus.Ja kādam tas liekas safabricējums, tad salieciet taču kopā faktus par visām reizēm. Visur Šķēle, viņam nekad nepietiks, taču uz viņu sauli arī viņš neko līdzi nevarēs paņemt, grābj, grābj.... Neiedomājama alkatība!
serž
s
Varbūt tiešām vienreiz pietiek zagt, Andri...???....tava vieta ir cietumā!
KLM
K
papirspar ārzonas firmas turēšanu vien ir vērtējams kā valsts ekonomiskā nodevība. ................................................. ............................... un ieteikums vēlētam amatam izvēlēties no diviem kretīniem lielāko ir valsts un pašvaldības varas apzināta graušana...
!
!
Jā, tas ir kaut kas jauns. Tas parāda, cik ļoti tu, bārdainais, šo valsti patiesībā nemīli. No VID skatpunkta, papīrs par ārzonas firmas turēšanu vien ir vērtējams kā valsts ekonomiskā nodevība.
:)
:
Pārsmējos par KOMENTĒTĀJIEM, kuri vēl tic Šķ'ēles labajiem darbiem, piedodiet mīlīši, bet tieši tāpēc, ka Jūs joprojām ticiet un balsojiet par Šķēli, valsts ir izzagta līdz bankrotam un pie atbildības neviens netiek saukts un netiks arī, jo ir politiskā aizmugure, dolbiki Jūs esiet, diemžēl
:)
:
Arī mums Andža tas nav nekas jauns:)
Nepateicīgie latvieši
N
Visi barojas pie Ķirsona. Radus lepni ved, viesuslepni ved - paēduši zākājas Delfos. Kur tad tā kultūras tauta. Tikai primitīvisms un neskolotība.
Tā viš i
T
Zeks 10:32 Nesaprotu - kāpēc allaž jāmēģina noēst tos cilvēkus, kuri ir tik daudz darījuši sabiedrības labā? Cilvēkiem atmiņa tik īsa ,ka viņi jau aizmirsuši, ka Šķēle divas reizes ir izvedis valsti no krīzes. Ticu, ka būs arī trešā reize.
Alma 2
A
Šķēle naff pie varas 7 gadus. Nu naff nekā ko teikt, nu vecas sapelējušas lietas meklē un meklē ...
Vienotības triumfs
V
Tas bija vēl pirms septiņiem gadiem, ja tas būtu izdarīts mums jau sen būtu digitālā televīzija, bet šodien Delfi klusē par to kā Sergejevs Vorobjova un Ražuks taisīja apvērsumu Jūrmalā. Sergejevs jau četras dienas iepriekš zināja ko darīs ražuks. Vienotība un PCTVL balso vienoti Saeimā, Vienotība saskaņas centra Vorobjova kurai miljons parādos rīkojas kopā ar Vienotību lai mainītu varu.
Valdis
V
Labi, ka kāds atjēdzās un apturēja šo zagļu un sabiedrības mēslu izdomāto afēru!
KLM
K
pilns maks ar labu latviju .................................................... ....................... un latvija kas makā pati krīt var šim piederēt jau aizparīt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas