Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Šķēle piedalās TP Saeimas frakcijas sēdē atpūties un iededzis

Lai arī iepriekš izskanēja, ka Tautas partijas līderis Andris Šķēle, kurš tikai vakardien atgriezās no mēneša ilga atvaļinājuma, šodien neapmeklēs TP Saeimas frakcijas sanāksmi parlamentā, viņš tomēr uz sēdi ieradās.

A. Šķēle izskatās labi iededzis un atpūties. Pēc neoficiālas informācijas viņš aptuveni mēnesi pavadīja Kanāriju salās. Tiesa, uz Diena.lv jautājumu, vai uzturējies šajās salās, viņš atcirta: "Es neatbildu uz jautājumiem, kas skar manu privāto dzīvi."

TP Saeimas frakcijai jāizšķiras, kāds būs tās balsojums rītdien Saeimā par parlamentā iesniegto lēmumprojektu, kas dos pilnvarojumu valdībai parakstīt jaunas vienošanās ar starptautiskajiem aizdevējiem. Līdz šim TP stingri turpina uzstāt uz pašas iesniegto alternatīvo likumprojektu, uzskatot, ka finanšu ministra Einara Repšes (JL) pilnvarojuma lēmumprojekts ir nepietiekams. A. Šķēle pēdējā laikā asi kritizējis valdības vestās sarunas ar starptautiskajiem aizdevējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas