Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Šķēle skeptisks par bijušo TP biedru partijas izredzēm Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skuķis to KLM
s
šķēle nedibināja TP!
Andis
A
Smiekli nāk - vecie TP tēlo vidzemniekus. Krauklis -baigais ekonomists, Šķēle - nav izveidojis pats nevienu firmu, bet ir tikai zadzis no valsts un pārdevis. Par kādu ekonomisko domāšanu mēs runājam? Par kādiem nacionāliem spēkiem mēs runājam -TP? Ja Šķēle kopā ar Kalvīti par naudiņas nonākšanu savās kabatās pārdeva Krievijai Abreni.
Shēma
S
Situācija līdzīga kā dažus gadus atpakaļ ar Jauno laiku. Manuprāt tieši TP šodien būtu jāstiprina kā vienīgais nacionālo buržuāziju konsolidējošais un turīgo vidusslāni atbalstošais politiskais spēks. Tieši šie cilvēki ir valsts ekonomikas mugurkauls.
Tieši tā,
T
Tikai Krauklis matemātiku saprot, bet viņš grib darboties Saskaņas centra interesēs. Jo latviešu partijas sadalīsies 10 minipartijiņās un dabūs katra 6 vai 7 procentiņus balsu, bet krievi būs vienoti un iegūs 50 procentus. Un sastādīs valdību. Un neaizmirsīs tādus kraukļus... :(
a13
a
nevis 6-7%, bet 3-4%, vot tad gan buus!
  • 0
  • 0
to mežmalis
t
"braukt uz citu valsti ,ja savējā bardaks"-to mēs esam sekmīgi apguvuši 50 atbrīvotības gados par paraugu ņemot "atbrīvotājus."Vēl tikai jāapgūst mītnes teritorijas piecūkošana un došanās jaunu teritoriju meklējumos.
mežmalim
m
labāks gan.Neviens īrijas latvietis Īrijā nedzīvo ar atbrīvotāja misijas apziņu ,neuzspiež vietējiem savu valodu,savus netikumus un nestāsta ,ka ir atnesis īriem kultūru,bet mācās vietējo valodu un pakļaujas īru likumiem.
  • 1
  • 1
mežmalis
m
tur jau ir tā sāpe... taudz mums to netikumu velkas līdzi no PSRS laikiem, ar ko gan tāds īrijas latvietis ir labāks par ķengaraga krievu!? abi dzimteni pametuši labāku dzīvi meklējot!
  • 2
  • 2
Daļeji piekrītu
D
5% reģionālajai partijai pārvarēt grūti. Taču vairākas reģionālās partijas var startēt kā apvienība.
mežmalis
m
tas laikam mums ir tipiski: veidot jaunu partiju, ja vecā sašmucējuies celt jaunas ēkas nevis sakopt vecās baruakt uz citu valsti, ja savējā bardaks
HTS
H
Nu, Šķēlīt, redzi, kādi īstenībā ir tavi nesenie sabiedrotie! Varbūt tu, Šķēlīt, neprati "pareizi" sadalīt sakampto? Ceru gan, ka šoreiz tauta šos ļaunos liekēžus pie siles neatstās.
gāzi ostījis
g
Ja visi kretīni pametīs tautas partiju beigu beigā būs jābalso tieši par TP! šķēlem var daudz ko pārmest, bet viņam noteikti ir šahista prāts un loģika!
gāzi ostījis
g
varbūt arī partija ir uz grunts, bet šķēle jau tāpēc nav ietekmi zaudējis! Par prezidentu ievēlēja viņa cilvēku, manuprāt daudzi deputāti pat nesaprot ka patiesība ir staigā šķēles pavadiņā!
  • 1
  • 0
KLM
K
šķēlem var daudz ko pārmest, bet viņam noteikti ir šahista prāts un loģika .................................................................................................................................... diezgan anekdotiski - cilvēks ar šahista prātu un loģiku nolaiž uz grunti partiju, kuru pats dibinājis, būdams apveltīts ar prātu un loģiku. Manuprāt - neloģikas kalngals, par prātu nemaz nerunājot...
  • 5
  • 0
cony
c
Viņš Kraukļa kungs nav iecienīts ne no Šķēles ģimenes ne no vidzemniekiem,nav viņam arī svaigu efektīvu ideju,tāda balasta politikā jau tā par daudz,la labāk ķeras pie arkla un kopj auglīgo un skaisto Vidzemes zemīti.Jaunajai ģimenītei svarīgi kopt un attīstīt darba tikumu un mīlestību ģimenē,nevis dauzīties pa Rīgu un malt tukšus salmus.
austumvidzeme
a
Par daļu no jaundibināmās partijas tiešām balsotu, bet Ventu Armandu gan mīnusotu , minusotu - ne to "lokomotīvi "čaļi izvēlējušies. Nu nepatīk tautaii šis feiss .. Valkas laiki ir pagājuši un sen labie darbi aizmirsti.Nemaz nebrīnītos, ka pats ir arī galvenais partijas organizators un runas vīrs ... tad tiešām cerības veltas.
Varbūt
V
šim veidojumam būtu izredzes,ja galvgalī nefigurētu Krauklis.Krauklis un Muižniece-tie taču ir Šķēles lielākie kretīni!
Orange
O
da Tev pašam nav izredžu
Ome
O
Ja viņi neizvirzīsies,tad tikai pateicoties Šķēlem.
He
H
Pārbēdzēji no TP atkal grib tikt pie siles... Nesanāks!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas