Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Šķēle: slikti, ja neturīgi cilvēki nodarbojas ar politiku

Slikti ir tad, ja neturīgi cilvēki nodarbojas ar politiku. Spilgtākais piemērs šai domai ir 1917.gada revolūcija Krievijā, intervijā Neatkarīgajai atzina Tautas partijas (TP)  līderis Andris Šķēle.Kamēr sabiedrība ir gatava iecietīgi izturēties pret valdības vadītāja un viņu ministru acīmredzamajiem trūkumiem, nekāda dzīvā diskusija neizdodas, norādīja TP līderis.

“Milzīgā pašpaļāvība un patoss, ar kādu Vienotība savās sapulcēs sludina “mēs glābēji”, “bez mums nebūs valsts” u.tml. blēņas, liecina, ka viņi pieļauj un pat pārspēj daudzas no tām kļūdām, kuras savulaik pieļāvušas citas varas partijas,” laikrakstam sacīja A.Šķēle.A.Šķēle atzina, ka TP esot piedāvāti ministru amati Vienotības valdībā ZZS ministru vietā: “Ir bijuši tādi mēģinājumi, taču šis nav brīdis, kad TP un PLL frakcijai būtu teciņus jāskrien valdībā.”PLL un TP neesot pašmērķis šīs Saeimas laikā nonākt valdošajā koalīcijā.“TP tagad ir jātiek galā pašiem ar sevi, ar savu tēlu un būtību. Neizmainot būtību, tēlu mainīt nevar. Būtības – kompetences, pragmatisma, saprātīguma  - pazaudēšana  TP ir problēma. Tās tēls saistīts ar augstprātību, skandāliem, nekonsekvenci. Tādi ir bijuši pleķi, kas trāpījuši uz partijas mundiera. Es ticu, ka par mums atkal nobalsos - ja ne 30 %, tad 15 % noteikti. Bet līdz tam garš ceļš ejams,” sacīja TP līderis.

Tāpat A.Sķēle atzina, ka TP "ies savu ceļu".

“Ar PLL mums ir frakcija. Tomēr nedomāju, ka PLL būs TP politiskās dzīves vienīgais ietvars. Un noteikti ne  ilgtermiņa turpinājums,”atzina A.Šķēle.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas