Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Šķēle: slikti, ja neturīgi cilvēki nodarbojas ar politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nasca
n
Vēsturi jāmācās arī Šķēlem: 1917.gada februāra revolūcija bija demokrātiskas Krievijas sākums. 1917.gada oktobra apvērsums bija proletariāta diktatūras sākums. Oktobra apvērsumu veica ne tik daudz neturīgi, cik neizglītoti cilvēki (tas gan tolaik bija savstarpēji saistīts, jo izglītību varēja iegūt tikai turīgie). Ar TP un citu partiju palīdzību Latvijas politikā "iepeldēja" daudz neizglītotu cilvēku. Lai zagtu nevajag būt speciālistam ekonomikā, politoloģijā, tieslietās, un tā ir mūsu problēma, ne jau neturīgums.
Zelma Birzniece.
Z
Par masu mēdījiem-ir veca,bet trāpīga anekdote-ellē sastopas Staļins un Hitlers.Hitlers saka Staļinam:"Ja man būtu tāda avīze kā Pravda,neviens nezinātu,ka esmu karu zaudējis"Ceļā jau esam.
dihlofos
d
Kārtējais gnīdas izlēciens.Kas viņš pats bija,pirms tika valdībā?Spekulants,kurš tirgojās ar puķītēm.Tagad sazadzies,ticis pie netīras naudas un nu palicis baigais gudrinieks?Nosauciet man kādu,kurš ir bijis bagāts,pirms ielīda politikā.Bagātam cilvēkam politika nav vajadzīga,tā tikai sabojās viņa biznesu.Paskatieties uz tā kampēja ģīmi,kad viņš kautko runā,acis šaudās kā žurkai un glums smaidiņš uz ģīmja.Kad beidzot tas viss beigsies?
OME
O
Cik Šķēle bija turĪgs ,kad ienāca politikā?
nu ja
n
ja neturīgi cilvēki nodarbojas ar politiku nav labi, spilgtākais piemērs pats šķēle, kad lupatlasis sāka nodarboties ar politiku - nekas vairāk kā kampējs nesanāca
mareks
m
Šķēle palaida lielisku iespēju paklusēt. Manuprāt, produktīvāk būtu strādāt valsts labā, piedāvājot sakarīgas alternatīvas, nevis ''provocēt" reņģēdājus atcērēties, kā savulaik augstāk minētais kungs tika pie turības.
...
.
bet vēl sliktāk, ja ar politiku nodarbojas egoistiski jaunbagātnieki. Starp citu, vai Kalvītis un co hokeja čempja gatavošanas ēnā netaisās prihvatizēt kārtējo Rīgas zemes gabalu? Kā lai citādi saprot aicinājumu, lai Rīgas dome ierāda vietu jaunas hokeja halles celtniecībai. Maz cerams, ka privātie investori šo zemi atpirks par tirgus cenu :)
Ilmārs
I
Turīgi cilvēki nesāk darboties ar politiku, jo viņiem viss ir. Politikā iet tie, kas grib kaut ko mainīt priekš sevis, vajag tikai pārliecināt tautu, ka viņi to dara tautas labā. Patiesībā jau nē, bet, nonākot pie varas, kaut ko jau var arī tautai atmest. Lai nākošās vēlēšanās atkal par viņiem nobalsotu.
Pēteris
P
Tu taču ar savu Masteiko un brāli iegrūdi Latvijas laukus postā . Vēmiens nāk uz jums skatoties, vai saproti- VĒĒ'M'M'MIIIIENS!. MĀKI LIELĪTIES AR SABLĒDĪTO, BET JA LATVIJĀ IR NABADZĪBA, TAD TIKAI TĀDĒĻ KA NĒĒĒPROTI VEDOT RAŽOŠANU LATVIJĀ!
bilde
b
Bildē Andris ar rociņas izpļētis tada ka kampienā. Rutīna!
musmussi
m
Puķes viņš audzēja un pārdeva padomju laikos. Visi ienākumi bija rubļos. Ņemot vērā hiperinflāciju (1991. gadā 172% un 1992. gadā 951%), labākajā gadījumā viņam varēja palikt pārsimt lati līdz privatizācijas sākšanai.
jupis
j
Esmu visai sašutis, ka šajā portālā piektdienas dienā pubicēti tikai 2 jaunumi par šķēles viedokli.. Šķiet, "Diena" strauji zaudē objektivitāti. Cerams, ja ne ātrāk, tad vismaz pirmdien tiks ievietotas aktuālās ziņas par 4 šķēles pārdomām un to atjauninājumiem, 3 Šlesera atziņas par dzīvi un kāds pāris lemberga filosfosiko atziņu par pasaules lietu kārtību, kā arī kompetentu anonīmu žurnālistu analītiskās profesinalitātes daiļdarbs par sociālām problēmām, ko radījuši imperiālistu tumsas spēki .
geo
g
TP "ies savu ceļu" - kas saucās skuju taka. Nu kurš, nopietni uztver šī cilvēka teikto pēc tā, ka "neviens latviešu bāleliņš nav iesaistīts digitālgeitas afērā ". Laikam taisnība būs, jo šīs afēras rezultātā, labuma guvēja bija kāda latviešu zeltene ar zināmām radniecības saitēm attiecībā pret TP līderi. Arī tas, ka tūkstošgades sākumā, būdams ekonomikas ministra amatā pēdējo dienu, ļielā steigā parakstīja līgumu par vēja parka izveidošanu, kas pēc dažiem gadiem kļuva par šīs ģimenes īpašumu. Stafeti pārņēma "stabilitātes garants" no piensaimnieku vidus ar Cirīšu HES un noliedza jebkādu saistību ar šo hidrobūvi. Apmēram tāpat, kā Vilnītis nezināja ar ko nodarbojas viņa sieva. Arī formulas izstrādē, kas nosaka iepirktās hidroelektroenerģijas cenu 2,7 reizes lielāku kā parastais tarifs, Abrenes tirgonis nepiedalījās, jo zem dokumenta nebija viņa paraksta. Viss štokos, tā tas notiek šajā valstī, kur likumi tiek pieņemti un mainīti ar Saeimas svētību, lai tiesībsargājošās iestādes būtu bezzobainas, kaut ko mainīt sistēmā. Varētu turpināt par Muižnieci, bet laikam pietiek...
ziv3
z
Protams Andža, pie vadas jāsēž tikai savējiem. Moš pastāsti kā tu tiki pie lielā vekseļa utt. ? Viss bija nenirmāli godīgi :)
ekstrēmists
e
lai arī neatzīstu 1917. gada cīņas metodes, tomēr, salasoties šādas "gudrības", par kādām raksta puķu Andžs, gribas ņemt rokās mēslu dakšas un doties uz zināmiem kalniem mākoņos. Es neesmu kūdītājs, bet šis zēns uzprasās uz nepatikšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas