Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Šķēle un Urbanovičs saņēmuši pielaidi valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arta
A
Mjāāāāā« šie ir tie īstie
pamela
p
Cien.,jūs nu būsiet noteikti nopelnījis kādu no Krievijas ordeņiem,jo iedot pielaidi Urbanovičam/Baltijas forums,"Vienotās Krievijas"draugs,Kremļa roklaiža ,pretvalstisks kadrs utt./ nozīmē caurlaide Kremļa FSB.To zina katrs zīdainis!Pasekojiet Urja gaitām,ko un kā viņš dara lai grautu Latvijas pamatus.Viņa un Co MĒRĶIS --- GĀZT Dombrovska valdību!Jūs teiksiet bez ieročiem? Vai MELI NAV PSIHOLOĢISKS ierocis?Gada garumā pasekojiet TV-5,paša Joņa gaitām,BET PASEKOJIET !!!,un jūs redzēsiet,ka TIEK DARĪTS viss un ne bez Vešņjakova kantora līdzdalības lai SC un Urbanovičs tiktu pie varas .UN TAD --- LATVIJAS nebūs,bet šis morālais kroplis izveidos ,kā solīja "JAUNU"Latviju -krievu val.-otrā,izgl'itība augstsk.- krieviski, nepilsoņiem - "O "variants un Saeima KRIEVU OKUPANTU mēlē. KAŽOCIŅ un Saeimas POZĪCIJA, JŪS BŪSIET ATBILDĪGI par to,kas tiek GATAVOTS martā- aprīlī valstī.Urbanovičs AICINA UZ IELU NEMIERIEM TV ATKLĀTĀ tekstā,Šie SC neko nevarot protestēt ,ja tauta neiet ielās!! Kažociņ,jūs 2010.g.bijāt tas,kurš ieņemot lielu amatu SAB,aicinājāt tādus kā Urbis laist pie varas. KAŽOCIŅ,es neizslēdzu vajadzību ziņot NATO,ASV par to,ka sirdī e4sat nelojāls šīm organizācijām,valstij. Jābūt trakam nodevējam lai pielaistu Urbanoviču valsts noslēpumiem.Šķiet neesat izpētījis tā nelieša darbību. APSVEICU!
Jā...
J
Vai līdz ar to Maskavas finansējumas SC palielināsies?
Jonis
J
nākamais kuram iedos pielaidi laikam būs lužkovs.....
Dr.xy
D
Varbut,ka tas ir genials gajiens no Satversmes aizsardzibas biroja,jo stingri parbaudot Iwana Urbja un Sheles darbibu,vares vinus sodit par Valsts nodevibu,sadarbiba ar Launuma Imperiju.Vai par Valsts nodevibu ir naves sods?
Dr.xy
D
Pec sada lemuma no Satversmes aizsardzibas puses, ir jasaubas vai SAB tiesam ir Latvijas Valsts un Satversmes aisardzibas birojs.Drizak izskatas,ka ta ir karteja kremla filiale.
nu, ja
n
"sejolis 08.02.2011 23:27 Ne, trukst vardu, Latviajs ienaidiniekiem dos atlauju slepeno dokumentu iegusanai, nu jau ar katru dienu vien trakak un trakaiet sai Latvija..." ............................................... ........ Tev štirlicfilmas fantāzijas netrūkst, bet ar PRIEKŠSTATU PAR REALITĀTI tā nu ir, kā ir - atej no i-neta, pastrādā kaut ko kādas dienas svaigā gaisā, kārtīgi ēd un nepīpē zāli, un tad rīta agrumā izskrien kādu 1/2 km, ieslēdz smadzenes - un piemet, kas tie par tādiem NOTIRGOTO VALSTELI APDRAUDOŠIEM slepenumiem tai marginālo dienestnieku buhgalterijā varētu būt ! :PPPPPPPPPP
nu, ja
n
'kurmītis(f o t o g r ā f s) 08.02.2011 17:50 viens ekonomisks valsts nodevējs otrs politiski neuzticams kāda vella pēc tādiem pielaide?" ................................................ ............................................................ .......................... BAIGIE NOSLĒPUMI :)))))))))))) Kurms laikam zin, tāpēc tā satraucies :)
Oda Meloda
O
Tas ir apsveicami - tiem īsteniem no īsteniem latvju zemes patriotiem! Kuri divi vēl cienīgāki, kā pardelis un pīļtēviņš?
sejolis
s
Ne, trukst vardu, Latviajs ienaidiniekiem dos atlauju slepeno dokumentu iegusanai, nu jau ar katru dienu vien trakak un trakaiet sai Latvija...
foxa
f
man tas nepatīk
kuļe
k
...tiem, maskavai simpatizējošajiem,...Latvijas kagarariem, nr 1 urabanovičam.2. KP līdzskrējājam,....lotgoļam škēļem dota pielaide valsts noslēpumam ???? Tad jau labāk Bin Lādenam būtu devuši,tas vismaz latviski neko ne bum,pat lasīt nemāk
Нет ну я точно дебил. Как я мог так сказать? Наоборот - Лучше Григорий Крупников, чем Шкеле, лучше Эдгар Яунупс, чем Урбанович.
nu
n
un? vienīgie noslēpumi jau ir par šķēli pašu :D
0_o
0
man tikai viens jautājums - Kāda velna pēc? "Lai lemtu par pielaides valsts noslēpumam izsniegšanu I. Bičkovičam, Satversmes aizsardzības birojs ir [..] izvērtējis visu informāciju, kas iegūta [..] Bičkoviča LPSR VDK aģenta kartiņu. Izanalizējot Drošības policijas veikto pārbaudi [..] I. Bičkovičam ir izsniegta pielaide slepenai informācijai. "1992. gadā Bičkovičam nebija tiesību iegūt Latvijas pilsonību. Bičkoviča iesniegumā bija norādīts, ka viņa vecmāmiņa bijusi Latvijas pilsonība, taču tā neesot bijusi taisnība." Tajā pašā laikā karavīriem šāda pielaide (citā līmenī) netiekot izsniegta par, piemēram, jaunības grēciņiem - kaušanos, tāpēc tie bieži vien tiek priekšlaicīgi atvaļināti. Tātad ir secināms, ka kaušanās ir daudz lielāks pārkāpums par aizdomīgas un/vai kļūdainas informācijas sniegšanu valsts iestādēm, lai iegūtu pilsonību, kā arī izsniedz to pat par korupciju un prokremlisku orientāciju aizdomās turētām personām. Kaut kas nav kārtībā ar to Kažociņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas