Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Šķēle vēlas atjaunināt Tautas partiju un uzlabot tās reputāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čikčirik
č
Kādas gan zemītim kristīgās vērtības, ja mute pilna zaimu, melu un demagoģijas, un pie tiem viņš arī turas.
aizvien jautrāk!
a
Vēl par atjaunināšanu varēja runāt, bet par tām ekskursijām un partijas apmaksātajiem kursiem bija jāpaklusē. Vismaz līdz tam laikam, kad partija atdos valstij to vēlēšanu miljonu.
Vetis
V
Vienu nevar noliegt. Šķēles kungs ir ļoti, ļoti talantīgs aktieris. Mīmika, žesti, runas veids. Ne vien viena kundze sajuta kņudoņu zemāk par jostas vietu.... Jāatceras vienu ,arī Hitlers stundām ilgi studēja savu pozu pie spoguļa .Mimikrijas spējas Andrim ir ģeniālas. Rezultāts ir bēdīgs. Latvija ir sadalīta grāfistēs un hrcogistēs. Cilšu liktenis mums ir zināms jau 800 gadus atpakaļ. Partiju sistēma bez prezidenta,visas tautas vēlēta prezidenta ir Latvijas un tās tautas slavas un eksistences noriets.
dievturis
d
Zemītim būtu gan jāturās pie kristīgām vērtībām!
BET
B
Jebkura partija, pirmkārt, balstās uz ideoloģiju,(latviešu tautai uz nacionālo ideloģiju). Šobrīd Latvijā ir biznesa interešu biznesa kopas. Normālā valstī būtu 3 partijas- labējie, centristi un kreisie un pietiek.
Evija
E
Vai brauc ar automašīnu? Vai ar autovadītāju apliecību? Es zinu daudzus, kam autovadītāja apliecība ir, bet auto jau kuro gadu atrodas garāžā. Varbūt būtu jēdzīgāk pārbaudīt, kādām vajadzībām tiek izmantota automašīna. Cik bieži deputāts ir ticies ar vēlētājiem utt.?
andy
a
"Mainījusies TP" skanētu labi, bet ne jau no Zalāna mutes!
lieli ūdeņi
l
Ella nav tālu no elles, tāpēc brīnīties nebūtu par ko, arī par trafareto lietu izpratni, jo ir tautas un valstis, kur biezpienu negatavo un neēd, bet par tiem plāniem- nu nav jau tik zemu jānolaižas, lai slimu smadzeņu mēslus ostītu - līdz 2030. visupirms ir jānodzīvo un problēma ir tieši ŠAJĀ apstāklī. Bet, ja mākoņi ir mīļi - tad, parasti, tajos arī lidinās, lidu lidu lī...
Ella
E
Vienīgo reālo strukturālo reformu veica Kučinskis, Zalāns, Štokenbergs, es runāju par novadu izveidi. Pie tam Kučinskis izstādāja Nacionālo attīstības plānu, bet Zalāns - Latvijas 2030. gada stratēģiju. Visi to ir aizmirsuši? Mēslus mest jūs, mīļie, protat, bet biezpienu vajag vairāk ēst, lai atmiņa labāka. Tautas Partija nav un nevar būt vienīgie vainīgie pie globālās krīzes un Parex kraha.
lieli ūdeņi
l
Tur jau tā lieta, ka tikai vīzijas, ziepju burbuļi un gaisa baloni!
Juris-Ella
J
Kāds naivums! Kur tad pēkšņi tā vīzija uzradās?! Valsts izzagta, izsaimniekota! Bija taču ne vienu gadu vien pie šprices, bet uz grāvi vien laidāmies! Nožēlojami un nekaunīgi ir tagad plātīties ar kaut kādām vīzijām!
p
Tad jau krievi arī Ļeņinu Mauzolejā varētu atdzīvināt...
redz kā
r
tā jauniešu pieaicināšana kad katram japiesaista vēl 2-3 jauniešu vairāk atgādina kautkādu piramīdas struktūras krāpšanu. padomājiet paši, biedru nauda jau ar ir savi 10 ls gadā kā minimums. Bet nu nejau biedru skaitā būs partijas spēks, bet gan kvalitātē. Tiem jauniešiem vispār neprasa ne kādu ideoloģiju, zināšanas - pilnīgi neko. Viņi pat nav lasījuši ne partijas statūtus, ne zin politisko situāciju vasltī, viņi pat eseju par Latvijas politiku un tautas partijas ideoloģiju par 1 A4 lapu nevarētu uzrasktīt. Visi tie jaunieši ir domāti tikai kā "gaļa karalaukā" kas sēž uz raskta kometāru, iet piketēt un vēlēšanās atdot savas un pierunā savu tuvāko paziņu un radinieku balsis. P.S. lai spodrinātu atkal TP tēlu, iesaku sākt ar 1 miljona atdošanu valsts budžetā, nevis tiesāties pa visām tiesu instancēm un mēģināt novilcināt laiku.
Nu ja....
N
Vecums nenāk viens!
Pelēkais Vilks
P
Nu ir dziesmas izdziedātas Izpriecājies prieks. Mani pārjem mūžigs miers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas