Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Šķēle: ZZS reitings ir Lemberga reitings

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
vai Andris ir padomaajis par saviem beerniem, kaa dziivos vinji, kad teeti ieliks cietumaa? laikam ir, jo zin, ka tiks cauri sveiks un vesels, un, ja netiks, tad kaut ko vinjiem atstaajis. diemzheel, uz citu teevu reekjina, kuri nav sanjeemushi jebkaadu ienaakumu. vai shiem teeviem buutu jaauznjemas atbildiiba par triis beerniem taapat kaa Andrim? izdomaajot afeeras, kraapjot paareejos cilveekus?
Arturs - Pensionars
A
Latviešu uzņēmējdarbība un kapitāls,lūk pamatproblēma.
Alis
A
Kāpēc jācitē šis demagogs? Vai TP un Šķēle, esot pie varas, kaut ko izdarīja no sekojošā: 1.Ģimenes valsts pabalstu vismaz 20,40, 59 utt. par katru nākošo bērnu. 2.IIN atlaide 1% par katru bērnu. 3.Transporta subsīdijas (tagad jau no 7.g. jāpērk pilna biļete).4.Atbalsts ģimenēm ar bērniem, kas ņēmuši kredītu vienīgajam mājoklim. Cik atceros, TP braši balsoja par jau tā niecīgā pabalsta apcirpšanu. Jā, budžetā trūkst naudas. Bet tad ir jāizvēlas- naudu ģimenēm vai somāliešu viesstrādnieki.
tara
t
...Otra alternatīva esot atvērt vaļā robežu, lai iebrauktu cilvēki no Ukrainas, Moldāvijas un citām valstīm. “Jauni cilvēki saka – tas ir seksīgi, tas ir pareizi, to vajag,” teica A.Šķēle un piebilda, ka katram vīritem Latvijā jāspēj uzņemties atbildību par trīs bērniem. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Varbuut Shkjeele driiz ierosinaas nostiprinaat ar likumdoshanu - katram viirietim - triis beerni. Stulbums kaut kaads! Par jauktajaam gjimeneem - tad kad es skolojos, manaa klasee 80% vecaaku bija skhirti. Kaapeec? Mamma latviete, teetis krievs (baltkrievs, ukrainis, moldaavs). Patiesiibaa beerni auga ar vientuljajaam maateem. Kas ir ljoti slikti, biedri Skheele!!! Atgaadinaashu shim praatu zaudeejushajam TP vadonim, ka psrs peec 2WW pskp ck pienjeema leelumu, nonjemt jebkaadu atbildiibu no viiriesha, lai taadeejaadi atrazjotu tautu. VAI JUUS VEELATIES IZMANTOT STALJINISTU METODES, biedri Shkjeele? Bez taam kaadus jaunos cilveekus juus klausaaties - tas ir seksiigi, un kaa ar vientuljaas maates statusu, vai tas arii ir seksiigi?! Skjeele ir pilniigi zaudeejis peedeejaas sapraata paliekas. Un shis "gudrais" vadiija muusu valsti... Taapeec jau esam kur esam.
J
ZZS ir savs reitings, nevis Lemberga nopelns. Šķēlem tā gribas nonākt uzmanības centrā, tad raksta jebko, arī nepatiesību.
Balss
B
Es par Lembergu un to nespēs iespaidot neviens...pat nopirkt.
k
man apnicis tas oranžais populisms ,jau nelabi metās!
Vientulais vilks
V
Vel nesen aureji ka DOMBROVSKIS VAINIGS?
Diāna
D
Mīļais cilvēk! Ja vēlies zināt - nemaz neesmu sajūsmā par Vienotību. Un var gadīties, ka nemaz par to nebalsošu. Es savā komentārā nerakstu par politiskajām simpātijām vai antipātijām, bet gan par manipulāciju ar sabiedrību.
jupis
j
Šķēles reitings ir atkritumu vērts!
čuhlajs
č
Sliktam dejotājam viss maisa, pat paša debesu zvani!
!
!
Trīs bērni ... kaut kur jau dzirdēts. Patlaban pat vienam neatrodas vieta bērnudārzā. Tad kādēļ toreiz par to angļu valodu tā runāja ... nu bet ofšori taču funkcionē angliski. Kas uz sirds, tas uz mēles!
nezinitis
n
Lembergam mazākais ir ko labu parādīt arī latvijas labā, šķele vairāk kā pārdotos latvijas uzņēmumus un vekseļus latvijas labā parādīt nevar, līdz ar to tie reitingi švaki. Pie varas raujas arī tikai tāpēc ka ar paņemtajiem kredītu miljoniem tāq pšvaki ar atdošanu, vēl jau ir pelnoši latvijas uzņēmumi, ko ārzemniekiem pārdot, taciņa iestaigāta, i būs ko kredīt saistībām noreiķināties.
KLM
K
Šķēle: ZZS reitings ir Lemberga reitings ................................................... ............................................................ .. Pirmais gudrais atzinums no AŠ2 viena klona mutes - bijušais poļitruks vienmēr augstu reitingu zirgā, gan tad, kad kalpoja okupantiem sēdēdams sarkanā zirga seglos, gan šodien, kad tam pašam sarkanajam zirgam uzkrāsojis garenisku baltu strīpu pa vidu - tagad bijušais poļitruks sarkanbaltsarkanā zirgā ....
Dikļu pils
D
Tā bija traģikomiska Šķēles uzstāšanās. Pats smieklīgākais: pirms vēlešanām Šķēles nīgro un izbesīto runas toni un izskatu ir nomainījis mēģinājums rādīties sab'iedrībai pozitīvākam. Rezultātā: traģikomiska izteiksme, kur cilveks mēģina vilkt lūpu kaktiņus uz augšu, bet cauri laužas besis. Rezultātā: drausmīgs smīns visu intervijas laiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas