Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Šķēles vadītajā demogrāfijas apakškomisijā vēlas darboties 22 deputāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
tur nav ko risinat, jautajums ir vienigi par naudu, ka teica Ilmars Mezs ieguldit naudu infrastruktura ir noziegums kamer nav atrisinata dzimstibas problema nauda jaiegulda dzimstibas veicinasana. Valsts cel ieredniem lepnas pompozas ekas par simtiem miljonu latu, tas nekas ka daudzas jauni celtas ekas stav tuksas neizmantotas, ar verienu ieperk jaunas automasinas ieredniem, veselas 1900 jaunas automasinas!!! buvejam 7 karakugus! nelaimigo biblioteku pat nav verts pieminet ar daziem simtiem miljonu latu. nupat avizu zina Rigas pasta darbonis par dazam dienam alga sanem...176 tukstosi latu!!! cita avizu zina LB darbonis kas sanem 111 000ls gada vel pamanas sanemt pabalstu par bernu 48 tukstosi latu... laika kad Jursevska grib nonemt citiem berniem 8 latu pabalstu menesi!!!! Ilmaram Mezam taisniba sos izkezitos MILJARDUS varetu iedot maminam bernu audzinasanai.
vienīgā cerība
v
ILMĀRU MEŽU PAR VALSTS PREZIDENTU!
diez kāpēc
d
komisijā nav iekļauta nedzimušo bērnu slepkava Ingridas k-dze no partijas Vienotiba
Pieredze
P
Ja jau Šķēle vadīs demogrāfiskos procesus valst;i, tad, ņemot vērā viņa un viņa partijas iepriekšējo gadu nopelnus valsts noplicināšanā, tautai draud pilnīga iznīcināšana.
Komunists
K
Tagad ar savāktiem Tautas personīgiem datiem, kriminālu valdībai būs ar ko nodarboties. Gaidam Nulles deklerāciju Centraliēta konfidenciālā medicīnas informācija elektroniskā formatā kura būs visiem, ieskaitot Škēlim un viņu apakškomisijai ar 22 deputātem . Padomju laikmets atvietots ar Jauno Pasaules Kārtību kuria vienlīdzīga kontrolējušiem čekistiesm. Mēs ja zinam kad Latvija atguva "brīvību" komunisms nekur neaizgāja
rumcajs
r
No tiem kandidātiem sanāk reāls grupņiks. Jēcer, ka ar laiku būs arī kāda demogrāfiskā atdeve. Ja vien kļimaksters un impotence nebūs guvusi virsroku...
Jomajo
J
Partijām šajā jautājumā vislabākā pieredze! Patijas jau izsenis viena otru dr**, vairojas, apvienojas, savienojas un rada jaunas partijas. Daudz ātrāk un raženāk, nekā tauta. Arī apakškomisijas rada ātri un raženi.
njaaa
n
un katram shim pingvinam piemaksu par ražīgu darbu :)))) veiksmi darbā!!!
balelins
b
Piemeram (ja mes pienemam ka ta komisija patiesam stradas) tad varetu but ka sis komisijas spekos nebutu atrisinat visas problemas un vajadzetu dibinat ari kadu atbalsta grupu no sabiedribas kadus sponsorus kas piemeram varetu ja mamina uzdrosinas sajos grutajos apstaklos audzinat tris bernus uzdavinat teiksim automasinu..
lapsa
l
Loti ceru ka taja komisija nerunas pa tukso, jo tomer visiem zinams ja nebus kadas garantijas no valsts nebus ari berni gimenes.. bet iespejas ir MILZIGAS palidzet gimenem ar berniem. Piemeram iekslietu ministrija grib pirkt 900 jaunas automasinas...Latvenergo grib pirkt 1000.. tiesam kad zemnieku savieniba ministre Jursevska grib maminam nogriezt lidz izsmieklam trucigo pabalstu 8 latus valsts var atlauties iegadaties 1900 jaunus spekratus? ja so naudu atdotu maminam DEMOGRAFIJAS PROBLEMA TIKTU ATRISINATA UZ DAUDZIEM GADIEM UZ PRIEKSU!
lapsa
l
Diezgan genials risinajums ir komentetajam 1991 par pensionesanas vecumu, patiesam tas neprasa pat santimu toties kad pienaks pensionesanas bus jau jauna paaudze kas maksas.. ari gribetu uzrakstit ka pabalsts maminam nav izskerdiba nevajag no ta baidities visticamakais ka jauna mamina to naudu izlietos veikala perkot produktus un tt ..citiem vardiem pabalstot valsts ekonomiku..
mērnieks
m
grūti jau nāca, diezgan ilgi VL cīnījās par demogrāfijas grupas izveidi; repatriāciju gan noraidīja
Lacplesis
L
Sadas kroplibas var notikt tikai Latvija. Skele un TP zlaupija Latvijas valsti, apzaga Latvijas iedzivotajus un aktivi turpinaja Godmana uzsakto genocidu pret latviesu tautu, bet sis latviesu tautas iznicinatajs, slepkava Skele sez Saeima un vel norarbojas ar kaut kadam komisijam, Tacu pats smiekligakais it tas, ka tautas bende nu rupesies par tautas atdzimsanu. laikam sim nav ko izverdzinat, apzagt nu it japavairo un tad varet sasniegt orgasmu iznicinot savairojosos latviesus.
VETSPILS SPRIIDIITIS
V
JAA ,Jaa ,SKEELE VEDIIS SAVU BLONDO UN RAADIIS KAA TO LIETU DARA.
air
a
Stāsts ir sekojošs. Valstij jānodrošina pabalstu sistēma, ka salīdzinoši mazturīgiem cilvēkiem bez lielām ambīcijām dzīvē ir izdevīgi radīt bērnus un ar 3 bērniem varētu dzīvot labāk kā bez bērniem. Tālāk drastiski ir jāgarantē, ka bērni apmeklē bērnudārzu un laba līmeņa skolu. Bez milzīgām investīcijām tiks sasniegts maksimāls efekts. Cerēt, ka izglītotiem un turīgiem būs 3 bērni ģimenē, ir naivi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas