Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Šķēles vietnieks būs Zalāns

Tautas partijas līderis Andris Šķēle par savu vietnieku ir izraudzījies Edgaru Zalānu, kurš ir viens no četriem valdes locekļiem, apstiprina TP pārstāve Sarmīte Kolāte. Valdē ir arī Māris Kučinskis, Vents Armands Krauklis un Vineta Muižniece. Priekšsēdētāja vietnieka postenis partijā ir jauns un iepriekš TP vēlējās šī cilvēka vārdu paziņot īpašā preses konferencē piektdien.

Zīmīgi, ka kongresā E.Zalāns sēdēja līdzās A.Šķēlem, kas nebija nejauši, jo partijas spices cilvēki bija sasēdināti pēc iepriekš saskaņota plāna. Atšķirībā no citu partiju līderiem, kas uz žurnālistu — tātad sabiedrību — interesējošiem jautājumiem atbild uzreiz pēc kongresa, A.Šķēle no komunikācijas ar medijiem izvairījās, solot par visu runāt preses konferencē. TV3 raidījums Nekā personīga parādīja, kā A.Šķēle ignorē žurnālistus, kas pēc kongresa vēlējās viņam uzdot jautājumus, aicinot sagaidīt preses konferenci.

Līdzīga situācija Latvijas politikā jau nesen bija, kad Jaunā laika, Pilsoniskās savienības un Sabiedrības citai politikai apvienība bija nolēmusi turēt noslēpumā apvienības nosaukumu Vienotība līdz preses konferencei, kas bija ieplānota pēc vairākām dienām. Taču mediji nolēma noskaidrot nosaukumu paši, kas aģentūrai LETA arī izdevās. Vairāki partijas biedri neveikli jutās, kad viņiem bija liegts to izpaust. Gala rezultātā apvienības līderi preses konferenci atcēla.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas