Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Šlesers pāriet Šķēles pusē, abi ik pa laikam tiekas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
štirlics
š
viņus saista ne tikai bizness un politika, bet arī... ļaušu minēt tikai vienreiz, jo atbilde nav grūta.
anna
a
....Jaunā laika līdere Solvita Āboltiņa un ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) tomēr ir pārliecināti, ka šī valdība nostrādās līdz vēlēšanām. .....nedod dievs, ja tiešām tik ilgi! Tad vairs pat Šķēle nespēs izvilkt no tā purva jeb ānusa dziļum, kur JL paspēs iebraukt.
andris
a
,JUMS var tikai daļēji piekrist,ja šo vidusslāņu partija ,mantisko stāvokli palielinājusi godīīgā ceļā.Bet ak šausmas,'jus pats labi ziniet ,kā daudzi no viņiem tikuši pie turības ,tur būtu darbs tiesībsargājošām istādiem.NEESAT TAK TIK NAIVS.
Gena
G
Normāli: buldozers+ kampējs= "buldopējs" ( Černobiļas mutants)
ha ha
h
Palasot visādas betas,ausmas.....komentārus ,nāk smiekli.Jūs ,mīlīši, vienmēr sev vēlamo uzdodat par esošo.Jūs jau varētu pajautāt Šleseram un Šķēlem ,ko viņi par šiem jautājumiem domā.Kāpēc jūs vēlaties ,lai visi slavē jauno laiku.Es līdz šim neesmu pamanījis nevienu iemeslu. Piemēram ,Kalvīša valdība darbojās pavisam citā ekonomiskā situācijā un tādēļ arī lēmumi bija pilnīgi atšķirīgi.Ja visas valdības partijas un arī jaunlaicēni kā opozicionāri būtu nopirtni gribējuši sakārtot bezdeficīta budžetu ,tas veiksmīgi būtu izdarīts vismaz 07.gadā.Diemžēl līdzko kalvītis kaut ko sāka par to runāt,tā tūdaļ dabūja pa muti un pirmkārt no jaunā laika un zaļzemniekiem.Līdzko algas palielināja skolotājiem .tās pieprasīja arī citi....Gluži kā šodien ārkārtas valdības sēdē,kur veselības ministrijai Dombrovskis ar repši apsolījuši 3,4% no IKP,tūdaļ pārējie ministri iebilda,ka arī viņiem vajag.Gluži kā izbadējušies neaudzināti bērni ar zemu intelektu.Tas ir nožēlojami. Nevajag aizmirst,ka TP ir bagāto rūpnieku vai turīgā viduslāņa partija un viņi arī aizstāv to intereses. kATRA PARTIJA RŪPĒJAS PAR SAVU IDEJU ,(ja tādas ir),REALIZĀCIJU.Tas ir loģiski un tā tam jābūt.Nevar būt ,ka valstī ir tikai viena partija,kurai vienīgajai ir tiesības uz patiesības monopolu. Un tad es iedomājos,kas ir labāk -bagāto partija pie varas ,kuri sava biznesa interesēs veic saimniecisko darbību un tā notiek visā pasaulē,vai labāk vienīgās taisnības partija,kura turklāt nejēdz strādāt un ilgsoši muļļājas,kura visus grib nolīdzināt pēc nabadzīgākā ģimja un līdzības.Turklāt vienmēr visās lietās vaino citus tikai ne sevi.???
Taps
T
Nu ko es teicu? TP atgriežas politikā! Kāds vecs vīrs, kurš atspiedies uz spieķīša, un kuram acis vairs nerāda, vēlas parādīt saviem bērniem, ka viņš vēl ir noteicējs. Ja pieaugušie dēli nobīsies, tad jau vecā vīra plāni varētu īstenoties. Bet vai vecais sakārnis maz saprot, ko darīs tālāk, kad visus būs sabiedējis ar paralizētās rokas nevarīgo karāšanos.
TanteSidra
T
jaa, ta tas bija uz 100%. varam minet kapec bet draudzibas iemesli izskatas vienkarshi ka zeme, - tad intereses Jurmala, tad dels no Spelju zales paradiem izglabts. lai ari dzivojam Muljkju Zeme, ceru ka shis Tautu Mates izdaribas cilvekiem paliks ilga atminja.
Ernests
E
Nu tad atcerešimies arī Tautas Māti Vairu, kas Šleseru pestīja no visiem sastrādātajiem nesmukumiem, aicināja sākt no baltas lapas etc. - kā neliela pateicība par to "zirņukalna tīrumiņu" Jūrmalas kāpās. Vaira bija vienīgā, kas to Tanku būtu varējusi apturēt. Bet negribēja.
RUNCIS KURU VISI ZIN!ha
R
"Ja mēs valsti atstāsim šādā stāvoklī vēl gadu, tad būs posts," uzskata A.Šlesers. Viņa izturēšanās liecināja, ka opozīcijā esošā LPP/LC ir aizmirsusi neseno Tautas partijas pāridarījumu, nogāžot I.Godmaņa valdību, un ir gatava sadarboties ar TP, ja tai izdosies to pašu izdarīt arī ar V.Dombrovska valdību==================================================== ============================================================ ==================================== BET TAGAD ŠLESER KLAUSIES , VAI AR TAVA VADIIITAA PARTIJA nav taa kura , SSO VALSTI IR NOVEDUSI TIKTAAL, DOMAAJOT TIKAI PAR SAVU KABATU , TU UZPUUTIIGAIS KLAUNS IZAICINI SAVU LIKTENI , JA SAAKOT NO JUURMALGEITAS LAIKIEM ,KAAA AR TE TAA RIKTIIGI SPREEGAAJOT UZ LATVIESSU TAUTU UN ITSEVIŠĶI RIIDZENIEKIEM , TU ESI KRIEVU PAKALPIŅS , JO NU VAIRS TEVI DZIIVE NEVAR APTUREET , , VIENIIGI , JA NU KAADS MUSULMANS,,,,,, KUR UTE IR SOLIITAAS DARBA VIETAS ARTIEM 800 LATIEM ALGAA , TU ESI KAA GNIIDA , BET LABUMA NEKAADA , JO VALSTIJ TEV BUUTU JAAATGRIEZZ VISA PUBLISKI PAŅEMTAAA NAUDA , VIENAA VAARDA IZZAGTAA , NEKAUTREEJOTIES . KOTA SAVU MIILULI SSODIEN DRIPI NEAIZSTAAVEEJI , SSIS VISU TEV ATMAKSAAJIS , BET NIU SSOREIZ KLUSEEE TU , . NEKAS AR BANDU BUU S CAURI , UN BUURIS JAU GATAVOTS TIEK , JO NEKAADA NOILGUMA VAI S,,DA IMUNITAATE NEVIENAM NEPALIIDZ TAS IR ACU AIZMAALEESSANA , JO KANGARUS VISUR SODA VIENAADI ,KAUT AR NIOLGUMU , ATMAKSA VEEL PRIEKSAAAAA I. TIK ATDOD PUBLISKI SATIKSMES MINISTRIJAI VISU ,KO IR PAŅEEMIS !!!!
no malas
n
Tu nemīli Latviju, tikai savu "taisnību" Uzreiz var pazīt tpjo fanātiķi, kurš "mīl" šo valsti, bet ar kājām mīda valsts simbolus.
TanteSidra
T
shis ietekmigas personas jau pasen savas intereses uz Lielo Iespeju Laiku saskanjo. reals savstarpejas sadarbibas piemers, - Tautas partija kontrole Veselibas nozari bet ir gatava atdot likvidejamo Rigas 1. slimnicu Shlesera cilvekiem. TVNET, Ozols: Rīgas 1.slimnīcas galvenie dalītāji - Ušakovs un Šlesers
filozofs
f
kaads muļķiibas, ierindas biedrs , Šķeele ir TP īpašnieks ar visaam pilnvaraam runaat un izriikot visus , arii tikties ar paareejiem partiju iipašniekiem...
dorša
d
Dzelzs jākaļ ,kamēr karsta! Ārkārtas vēlēšanas un steidzīgi ! Nekādi Škēles& Šlesseri un citi šaher - maher!!!! Šķēle var vecumdienās atsākt audzēt puķītes un Šleserīņš laisties prom uz Čikago pamācīties! VALSTI jāvada izglītotiem,gudriem politiķiem, nevis pad. laiku atbirām.
Normunds
N
Bondars ir bijis Latvijas Krājbankas prezidents. Savukārt šī banka pieder krievu brataniem. Iznāk - Solnceva rullē!
Vuarzazi
V
Saeimas vēlēšanas : Diena 25.10.2007 : Likumigs priekšvēlēšanu izdevumu apmērs Ls.279'631.20 Tautas Partija Ls.529'980.54 pārsniedz 189.53% LPP/LC Ls.401'610.26 pārsniedz 143.64% Nelikumīgi saņemti ziedojumi Tautas Partija Ls.555'430.- LPP/LC Ls.18'055.97 Citām partijām zem Ls.10'000.-

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas