Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Slimnīca: Paliatīvās aprūpes nodaļas pārcelšana pašlaik ir “absolūti tukšas runas”

Jautājums par Paliatīvās aprūpes nodaļas pārcelšanu pašlaik ir absolūti tukšas runas un nav izprotams, kāpēc ir sacelta šāda ažiotāža, paziņojis Latvijas Onkoloģijas centra direktors Viesturs Krūmiņš. Austrumu slimnīcā, kur ietilpst arī minētais centrs, pašlaik tiekot izskatīti dažādi varianti. Neviens lēmums saistībā ar dienesta tālāko attīstību nav pieņemts, viņš uzsver.

"Izstrādājot jauno paliatīvās aprūpes attīstības koncepciju, pirmkārt, tiks ņemtas vērā slimnieku intereses," sola V.Krūmiņš.

Iepriekš izskanējis, ka Paliatīvās aprūpes nodaļu varētu pārcelt uz smagi slimajiem pacientiem pilnīgi nepiemērotām telpām Biķernieku slimnīcā.

Virziens būs lielā mērā atkarīgs no Paliatīvās aprūpes nodaļas vadītāja Viļņa Sosāra, kuram priekšlikumi ir jāizstrādā līdz septembra beigām, saka V.Krūmiņš.

Nekā Personīga vakar vēstīja, ka saskaņā ar neoficiālu informāciju, notikumi risinājušies tā: slimnīcas vadība patiešām esot gribējusi paliatīvo nodaļu dabūt prom uz Biķerniekiem. Taču to esot izjaucis Veselības ministrs Didzis Gavars. Viņš izsaucis uz tikšanos Paliatīvās nodaļas vadītāju. Tad ministram bijusi saruna ar slimnīcas valdi, kura pēc tam pārcelšanās projektam esot ieslēgusi bremzes. Veselības ministrs nekādus plašākus komentārus par notikušo sniegt negribēja. Viņš atzīst, ka turpinās uzticēties Austrumu slimnīcas vadībai.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas