Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Snigšana mitējusies; airBaltic un Ryanair atceļ reisus no un uz Rīgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RADIO CHILLER
R
-- NEW RADIO IN LATVIA -- Radio - MURL * ONLY LATVIAN SONG REMIXES. Listen it right here:
bimbam
b
Tieši tā! cepuri nost arī visu puslīdz godīgo ceļa šķūrētāju priekšā, kas tomēr padara baigo darbu!
X
X
Vai tiešām RIX lidosta nevar aizdomāties, ka tieši extrēmu apstākļu laikā būs lielāka nepieciešamība pēc informācijas mājaslapā (šobrīd vismaz viņu atvērt nevar), un nedomā palielināt tās kapacitāti?! Btw, daži, kuri lido uz Briseli regulāri saka, ka ne par visiem gadījumiem ar jaunajām lidmašīnām ir ziņots presē!!!
Ministry of Truth
M
Man ir žēl Latvijas valstī mītošo namu pārvalžu un citu komunālās saimniecības uzņēmumu vadītāju. Viņu prāta spējas paredzēt, kas var notikt ziemeļu zemē, ir ļoti zemas. Ārā ir teju 2011. gads, bet sētnieki lielās platībās ļoti smagā darbā (tur vajag stipru veselību!) tīra sniegu pēc sentēvu metodes. Kaut vienu traktoru redzētu kaut kur tīrām ietves raiti un atvieglojot bezjēdzīgu stumdīšanu ar rokām! Nevienu! 21. gadsimta Latvija! Tūliņ cels kosmodromu blakus Gaismas pilij, bet, lai mehanizētu vienkāršus procesus... gaismas gads.
Bo
B
Kur tad ir varēnās Ņivas ar pieskrūvētām sniega lāpstām, kuras pagājušogad Ušakovis nopirka gandrīz par dubultcenu?
lūriķis
l
Iesaki Ušakovam pamācīties no Maskavas mēra ,visus pensionārus izsūtīt no stoļicas un speciālām pilsētiņām -lāģeriem.Ja ir interese par šadu projektu palasies Lenta.ru,komentāri arī tur atbilstoši...
tantuks
t
tantuks, 10.12.2010 11:55 nu tas remonts pirms Akmens tilta ir vispār kaut kas. Vai tad tiešām nevarēja atlikt par pāris dienām? 6ien, 7dien remontējiet cik patīk, bet nevis darbadienās. Kur celu policisti palikusi?Nolikt pie tiltiem,jo vaditaji nevar pabaukt soferu bezkaunibu rezultata.furas skersam uz cela.
foxa
f
skaista ziema. it sevišķi vakaros
Par vienu buldozeru ...
P
mazāk ir palīkusi Rīgas Domes spējas cīnīties ar sniegu, tapēc nav brīnums, ka mazliet ilgāk ies ar sniega tīrīšanu. Ir jāmeklē iespējas piesaistīt citu sniega tīrīšanas tehniku šajos gadījumos, piemēram, vai Hoetica mašīnām nevarētu priekšā piemontēt šķūres, lai kamēr tās brauc no miskates uz miskati, tās mazliet patīra ceļu. Tāpat ar ugunsdzesēja mašīnām, kas sēž dīkā savos štābos un gaida izsaukumu. Aicinājums Rīgas saimniekiem domāt kā izmantot neizmantoto kapacitāti citos veidos!
Eliizabeth
E
Nav tik traki .... Rīgas galvenās ielas ir tīrītas (Brīvības iela, Elizabetes, Kalpaka bulvāris, 11.Novembra krastmala ...) , un satiksme salīdzinoši raiti kustējās uz priekšu ... ja slikta mašīna un nav normālas ziemas riepas - var tak` kādreiz izbraukt ar tramvaju. Patri redzēju, ka lielās mašīnas izved sniegu ... pārstājiet vienreiz visu kritzēt, nav tik slikti - jo Vācijā (ja ir šādi laika apstākļi) šoferi stundām nīkst uz bāņiem sastrēgumos ... nu nav citur leiputrija. Būsim atsaucīgāki un laipnāki pret citiem ceļu satiskmes dalībniekiem. Tā kā sniga naktī - tur katras 30 min var braukt un tīrīt sniegu uz ielām, un tas ir nereāli.
Sētnieks.
S
No šodienas eju avaļinājumā.
kkk
k
Tad jau arī vajadzētu ierobežot to strādājošo biļešu laiku, lai tie, kas brauc uz/no darba nevarētu šmaukt uz mājām pa dienas vidu. :D
to RD
t
Atkal negaidot ziema pienākusi. Latvijā tā ir it reta dabas parādība, ka jābrīnās. Labāk jau pirms vēlēšanām miljonus izgrūst un pensionārus par brīvu sabiedriskajā transportā pa netīrītajām ielām vadāt. Kad vienreiz tiks noteiks dienas laiks, kurā pensionāri var vizināties ar savām atlaidēm, jo cilvēki, kas viņus uztur no rīta un vakarā dodas uz/no darbu.
J.Biotops
J
Kas to varēja gaidīt - ziema uznākusi! Decembrī snieg - nu gatava globālā sasilšana, posts pār zemi.
zuzis
z
Autovadītāji brauciet piesardzīgi un galvenais lēnāk kā parasti. Traki bīstams laiciņš. Šorīt Rīgā uz taisna ceļa pazaudēju saķeri, neliela paslidināšanās uz sāniem un zaļā zona. Labi, ka pretī neviens nebrauca.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Rīdzinieki sūdzas par nespēju mazākās ielās izbraukt no mājām
* Sniega dēļ kavējas vilcienu satiksme
* Avioreisi kavējas līdz pat divām stundām
* Daugavgrīvā pie Buļļupes tilta saslīdējis autobuss, satiksme ir apturēta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas