Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Sociālisti aicina atcelt aizliegumu bijušajiem komunistiem kandidēt vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
No skaidras sirds
N
Aiz polārā loka vēsajās , garajās naktīs varētu ātri atdzesēt sakarsušās galviņas, bet taigā daudz skābekļa, sēņu, ogu, zaķkāpostu... Jeņiseja pilla ar zivīm un tā tagad nav aizliegts makšķerēt pat nevienam mirstīgajiem. Tur jums varbūt izkristalizētos skaidras domas.
Johaidi !
J
Rubiks un Ždanoka apdraud nevis demokrātiskās vērtības bet pašu demokrātiju Latvijā. Šo lautiņu smadzēnēs ieskalotā komūnisma ideoloģija nav izskalojama pat ar šarko dušu. Abi pensionāri varētu pavadīt mierīgas vecumdienas svaigā gaisā mūžamežos, taigā vai aiz olārā loka un uzdziedt : " Na Abakan, na Magadan..."vsegda gotov maoj čemodan!" Biedrīši, jums nav jānīkst un jācīnās par savām tiesībām Latvijā vai Briselē ! Brauciet pie latviešiem uz Sibīriju !Tu ozons par velti !!!
pits
p
Mēs tad bijām vareni un gribam būt vareni arī tagad......tas nekas, ka visus komunistu valdīšanas gadus esam cīnījušies ar smirdošo kapitālismu......Vai tad atmiņa ir zudusi?
kuiis
k
Tu mūdzi, kaut ko putro,....Ar bij. noziedzīgās KP čļeniem,polna Saima
kuiis
k
Tu mūdzi, kaut ko putro,....Ar bij. noziedzīgās KP čļeniem,polna Sarma
_vecais_
_
A. Rubik b-drs vai nav laiks mani(mūs) sūtīt atkal uz Sibiriju, es tur esmu dzimis, tādu ka tu, cūka, dēļ, bet es te esmu un esmu, lai tādi kā tu mirtu, mēslu čupa!!! Un tev, administrator, kam nepatīku . . . no tā, ka tu mani dzēs, jau nemainās mans viedoklis, tu čupa, saprati . . . :))
Antikomunists
A
Kurš no šiem nobankrotējušās politiskās sistēmas kropļiem var kautko labu dot Latvijai ? N E V I E N S !
Neapvainojiet prezidentu -
N
KPSS biedru un LPSR ministra vietnieku - viņš ir Latvijas patriots!
  • 3
  • 0
:)
:
Rubikam laikam sagribējies stāvēt garās rindās pēc desas un vodkas,apnicis Briselē dzīvot:)))
Šādiem tipiem desas neinteresē -
Š
viņi pārtiek, sūcot vitamīnus no mūžīgi dzīvā Ļeņina līķa...
  • 2
  • 0
bs
b
Ja kas ļoti loģisks aicinājums.Manuprāt nav salīdzināmi tie noziegumi ko PSKP pastrādāja līdz 91gadam un pēc tā.
>>>bs
&
Cik pēc tā91.gada tika nogalināti un nonāca lēģeros,varbūt atbildēsi?
  • 0
  • 0
Ezis
E
Pat ļoti salīdzināmi ,līdz 91 gadam to bija daudz vairāk!
  • 0
  • 0
Looking back over my shoulder
L
"Latvijas politiskais nacionālisms nerunā par to, cik mēs esam sasnieguši un kā mēs varētu sasniegt vairāk. Latvijas politiskais nacionālisms runā tikai par to, cik bīstami ir krievi un Krievija, un ko visu tikai viņi mums nav nodarījuši, dara un, visticamāk, darīs nākotnē. Latvijas politiskajam nacionālismam ir tikai negatīva programma. Tas domā kategorijās - kādu pieminekli nojaukt, nevis par to, kādu pieminekli uzcelt. Tas domā, kā kaut ko aizliegt un ieriebt krieviem, nevis kā palīdzēt latviešiem. Latviešu nacionālisms kā rusofobijas paveids ir nesaraujami sevi sapārojis ar krievu labsajūtu. Tas it kā paredz, ka latvietis jutīsies labi tikai tad, ja krievs jutīsies slikti un nekā savādāk. Visi, kuri neatbalstīs Nacionālās apvienības pusmuļķu politisko impotenci, tiek uzreiz ierindoti nodevēju un Krievijas piektās kolonnas rindās, kurās, šo nacionālistuprāt, atrodas, šķiet, katrs trešais, kamēr paši reāli provocē etniskus konfliktus. Žēl, ka mūsu politikā ir tikai šāds nacionālisms, kuram ar nacionālismu maz sakara."
Pilnībā piekrītu -
P
pēc Latvijas brīvprātīgas pievienošanās brālīgo brāļu saimei, ''Pravdā'' parādījās raksts - uz Latviju tiekot sūtīti vilcienu sastāvi ar pārtiku Latvijas bada cietējiem! Ārprāts, kā var apriet valsti, kura reiz paglāba latviešus no bada nāves! Vēl trakāk - tieši latvieši ir okupanti, jo reiz lopu vagonos devās okupēt Sibīriju, vietējos izsūtot trimdā uz Latviju - lai šeit apspiestu un pazemotu, aizliedzot runāt latviešu valodā!
  • 5
  • 1
darbs DP
d
---- Dr.xy Varat saukt sevi ka velataties,par komunistiem vai socialistiem,ne nemainas faksts,ka jus visi esat cilveces atkritumi,kurus nevar izmantot pat otrreizejai parstradei. Eliminet & utilizet ! pirms stundas, 2013.11.17 09:37 ---- Nenormāli.
bulshits
b
Neko latvietes Groznijaa nesnaipereeja...meli,latvieshi taadam pasaakumam ir paaraak gljeevi. Krievu propagandas taure
  • 1
  • 1
to nenormali
t
Pilnībā piekrītu - karātavu kalnā vācieši kāra krievu ģenerāļus, Aivars bija nacionālo mežabrāļu iecelts LKP CK locekļa amatā, Katiņā poļu virsniekus slepkavoja vācieši, Grozniju no zemes noslaucīja latviešu snaiperes baltās zeķēs, latvieši piedāvāja biedram Putinam beigta ēzeļa ausis, biedri ''atbrīvotāj"....
  • 3
  • 2
to nenormāli
t
Pilnībā piekrītu - Latvijā vienīgie normālie ir tie, kuri pieprasa krievu kā otru valsts valodu! Tev taisnība, biedri - normāli okupanti vai to pēcteči.. Kā domā tu, biedri?
  • 2
  • 0
nenormāli
n
Naida runas pārņemtajam, kas katrā komentārā gvelž par karātavu kalnu un tipam, kas Dienā pie jebkuras tēmas raksta par Aivaru, Saldus sekretāru un Katiņu, ir kaut kas kopīgs - bet tikai viņiem abiem. Tā ir slimīga tieksme, ko moderators var arī samazināt, ja vēlēsies. Diemžēl pats to tu nejutīsi, kā tu arvien vairāk slīgsi savā garīgo problēmu purvā. To no malas labi redz.
  • 1
  • 3
Protams - nenormāli!
P
Normāli bija slepkavot miljonus Gulagos un čekas pagrabos - gaišā komunisma vārdā!
  • 6
  • 1
alberts
a
Sadabūji EU pensiju! Sēdi mierīgi,nedīdies - savādāk riebjas uz tevi skatīties.
..
.
Kaadeelj tiem krieviem buutu jaakandidee Latvijaa par deputaatiem ?!! Lai kandidee savaa "rodinaa", latvijaa vini ir tikai imigranti pirmajaa vai otrajaa paaudzee Es uzskatu ,ka likums ir jaapadara veel stingraaks,lai pretvalstiski noskanjoti krievi nebrauktu muus blameet Eiroparlaentaa.
Troll
T
Kurš no viņiem ir krievs? Vistīrākie, iekonservējušies sovoki. Un tādi par tādiem balso.
  • 1
  • 0
otto
o
Kas noticicf
ezis
e
God. Aļfred Petrovič! Jums ir jāapzinās, ka Jūs un Tatjanu Arkadjevnu eiroparlamentā ievēlēja ne jau dēļ Jūsu snieguma sabiedrības labā, bet gan dēļ tā, ka vairākums no šejienes Jūs nevēlas ne redzēt, ne dzirdēt! Un Briseles parlaments, kurā Latvija ar saviem viens komats... procentiem balsīm pilnīgi neko nelemj, ir lieliska vieta, uz kuriem Jūs aizfīrēt prom! Lai nu paliek tā likuma redakcija tāda, kāda tā ir bijusi šos 20 gadus.
A huļi?
A
Ezi ! ! ! Fredi par Prezi! A huļi - tāpat vecs komuņaks, tikai bez muižiņām ...
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas