Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Soross mudina ES vairāk palīdzēt grūtībās nonākušajai Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
No Sorosa mutes Dieva ausī!
Senais>Zigurdam
S
Es priecājos kopā ar Jums, kaut mūsu viedokļi bieži ir atšķirīgi. Par mani daudzi zin, Jūs noteikti arī, kaut es gribētu lai nezin, jo uzskartu , ka nopelnu pieminēšana saindē viedokli par personu/ Par to zara zāģēšanu es piekrītu, ar piebildi, ka pat ja tā nepieciešams darīt, zāģēt sēdekli, tad nezāģē stumbra pusē.
AgRa
A
nav jau nozīmes aizdot naudu politiķu privātajām vajadzībām...
Jo
J
Jā, lasot dažus plānprātiņu komentārus šeit par Sorosu nākas atkal aizdomāties par mīklaino latviešu dvēseli. Ja katrs no jums būtu izdarījis kaut simto daļu no tā, ko Soross ir paveicis šīs valsts labā, tad mēs tagad nebūtu tādos sūdos.
Elza, Laura, Lara, Marija, Ver
E
Piekritam Soros kungam! Latvijai palidzetu aizdevumi. Lai dzimtenei veicas nakotne! Ar Dievpaligu!
Letiņš
L
SOROSU PAR PREZIDENTU !!!!!!!!!!. NOST AR VIETĒJIEM PLIKADĪDĀM-MANTRAUSĪŠIEM !!!!!!!
budzis
b
Tu neesi nezinams pedejais strelkis? :) Pec taviem tekstiem sanak, ka tev ir >80 gadiem :D
budzis
b
Fan jau ka ir. Tikai tik smiekligas summas, ka labak nemini :)
budzis
b
Ja nezini, tad informeju - Parex tagad ir VALSTS banka.
Zigurds
Z
Kad beidzās mana saruna ar Sorosu, jautāju: -Jūs esiet pasakaini bagāts, bet vai laimīgs? Soros mirkli padomāja un teica: I am live! Es arī, jo savā dzīvē esmu saticis brīnumainus cilvēkus, bijis tuvu vēturiskiem notikumiem un pat varējis tos ietekmēt. Man ir brīnšķīgi bērni. Es paliku dzīvs karā un par spīti, ka biju sašauts lupatu lupatās, veiksmīgi nodarbojos ar sportu un biju viens no Rīgas pēckara pirmajiem tas, ko tagad sauc par diskožokeju. .Man ir brīnišķīgi audzekņi, kuri tālu tikuši. Mani kaitina vienīgi, ka homo sapiens centīgi zāģē zarus uz kuriem paši sēž.
Šampēteris
Š
... viņam neesot valūtas pozīciju Baltijas valstīs. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NEKLAUSIES MANOS VāRDOS, SKATIES UZ MANIEM DARBIEM !
Senais>Zigurdam
S
Un es ļoti šaubos, vai Jūsu paziņas miljardieri, ir bijuši atklāti pret Jums.
Senais>Zigurdam
S
Par to senumu varētu pastrīdēties, bet tam nav nekāda sakara ar rakstu. Jūsu komentāra pirmā rindkopa ir jau daudzkārt lasīta un tas neliecina neko vairāk, ka esiet Ulmaņlaikā pelnījis, bet tam nav nekāda sakara ar apspriežamo tēmu, tāpat kā mūsu gadiem. Cik zinu, Jums 2008 bija 82, ja kļūdos atvainojiet. Tad nu nav grūti aprēķināt kāda kvalifikcija, kā jaunam puisim Jums bija pirms kara, Latvijas beigu posmā. Tomēr arī tam nav nozīme. Nozīme un starpība ir apstāklī, ka Jūs esiet žults pārņemts par Jūsuprāt netaisnību, jo pienācis vecums, toties es esmu pateicīgs, ka man ir bijusi dota izdevība nodzīvot skaistu, kaut ļoti grūtu mūžu un es spēju skatīties uz dzīvi un Pasauli ar gaišu skatiernu. Bet par Somiju nav ko runāt. Somijā nebija Vadonis , kas sagrāva to valsti, kurā Jūs bijāt veiksmīgi sācis pelnīt. Un nav neviens vainīgs, ka Jums nācās smagi karot to sagrāvēju bruņotajos spēkos, tiesa pret vēl briesmīgākiem noziedzniekiem. Kāpēc Jūs nerakstiet par šo savu pieredzi, kas Jums dara godu, kā jebkuram sabiedroto valstu bruņoto spēku dalībniekam, toties zākājiet krievus, ar kuriem nācās zem vienām klajām debesīm nakšņot nāves briesmās. Es nespēju nevienu no saviem biedriem nodot, kaut ir arī daudz kas nelāgs ko teikt. Es labāk turu muti, jo varu kļūdīties.
lauķis
l
jā ,Zigurd,tev taisnība.Likumus mūsu valstī pieņem saeima.Tāpēc jālamā un ar akmeņiem jānomētā visi pēcrevolūcijas deputāti,kuri balsoja par tiem likumiem ,kuri nu mums ir.Neviss tie ,kuri izmanto,lai ar tiem taisītu biznesu.Piedodiet,bet veikali pilni ar šnabjiem,tikai tas nenozīmē,ka visi jānopērk un jāizdzer.Es taču drīkstu gribēt vai ne ?Tas ir varbūt neglīti ,bet ne noziegums.Bet ,ja tu par piečuku gatavs pakalpot.......
un
u
Aizejam kopā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas