Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Spīdolas balvu iegūst Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ia
i
irdažādi arī palīdzības saņēmēji-pati redzēju,ka pārtikas pakas saņem iereibuši ļautiņi,ir arī tādi,kas saņem 2 valstu pensijas,malkas pabalstu untad vēl iet pēc labdarības
Buba- ziedotājs
B
Lai Dimantas kundzei veicas. Un neņemt galvā norērējas-aijas, jo parasti tādi nožēlojami ļautiņi paši nekad nav ziedojuši
I.Gr.
I
Ir pareizi, ka tiek gaadaats par tiem, kas nav paeedushi. Pat "bagaatajaas " rietumu valstiis ir truukuma cieteeji par kuriem tiek gaadaats ar zupas virtuveem un "taafeleem".
johans
j
Spīdolas balvu parasti piešķir vecim ar spīdošām olām, bet tā kā krīzes laikā nevienam vecim olas nespīdēja pietiekoši spoži , balvu iedeva godājamai kundzei. Apsveicu!
sas
s
jau pieradināti nestrādāt
Lapsene
L
Dimantas kundze, bez šubām, ir pelnījusi uzslavas un apbalvojumus par paveikto, bet vai tai vajadzēja būt balvai ekonomikā? Drīzāk Dimantas kundze būtu jāsaņem valsts augstākais apbalvojums. Bet balva ekonomikā, manuprāt, būtu jāpiešķir par darbu, kurš ietekmē ekonomikas izaugsmi, tajā skaitā to, lai Dimantas kundzei būtu mazāk darba un valstī vairs nebūtu nepaēdušu cilvēku.
Jānis
J
Personīgi nepazīstu cien. Dimantes k-dzi, bet domāju ka viņa dara ļoti svētīgu darbu. Tā turpināt, lai veicas! Ziedoju es regulāri, t.sk., izmantojot Ziedot.lv, ļoti ērts un efektīvs serviss (vismaz no ziedotāja puses raugoties).
V.K.
V
Nepazīstu personīgi šo sievieti, bet tas ko viņa dara - ir vērtīgāks par visas pasaules zeltu!
zupa
z
Prieks, ka balva pieskirta tiesi labdaribas organizacijai, jo ta ari ir sava zina ekonomikas veidotaja. Un ne tikai, iespejams, ar laiku ziedot lv var parslegties uz mikrokreditu izdosanu un citam ekonomiku stimulejosam aktivitatem. Ta ka lai izdodas, un varbut , balva ir simboliski iedota nemot vera Lavijas, ka palidzibas ludzej- valsts statusu.
tu esi ļauna Aija
t
Aija, kad nebūs ko ēst, sapratīsi, ko dara Dimanta. Un tavas pretīgās aizdomas, kuras pasniedz kā pierādītu faktu, ir no sērijas: katrs visu skaidro pēc savas samaitātības pakāpes.
duālas jūtas
d
No vienas puses milzīgs prieks un gandarījums par Dimantas sūri grūti nopelnīto godu. Viņa ir īstais cilvēks īstajā vietā un Latvijas labā ir izdarījusi ārkārtīgi daudz. Tāpat neticu, ka viņai kaut santīms būtu no ziedojumiem pie rokām pielipis. Turklāt ziedot.lv visu ziedoto naudu par 100% nodod tālāk, bet naudu adminsitrēšanai ņem no citiem avotiem, kas pats par sevi dzēš jebkādas aizdomas par Dimantas godaprātu. Taču no otras puses ir skumji, ka Latvija ir tādā stāvoklī, kad balva ekonomikā tiek piešķirta cilvēkam, kurš baro badacietējus. Lai cik laba ir atpazīstamības veicināšana ziedot.lv un lai cik pelnījusi Dimanta ir jebkādu balvu, tā ir zināma nabadzības apliecība Latvijas valstij.
Venta
V
Rūta, turies! Paldies par darbu.
Aija
A
Pirmkārt, jau nožēlojami, ka ekonomistu apvienība balvu pasniedz nevis par sasniegumiem ekonomikā, bet par labdarību. Par izsalkušo nabagu paēdināšanu, lai tauta rij kartupeļusun nebuntojās. Mūsu valstij tik vien ļoti vajadzīgi risinājumi, priekšlikumi, idejas kā veicināt ekonomisko attīstību, tā vietā ekonomisti apbalvo cilvēku ar apšaubāmu reputāciju. Laikam jau mūsu valstī citādi vienkārši nav iespējams. Valstī, kur prezidents ir aplokšņu prezidents un saeimas deputāti ir atklāti astoņkāju sistēmas propagandētāji un īstenotāji. Otrkārt, izskanot presē informācijai par negodīgām lietām ar ziedojumiem, nu goda vārds rodas iespaids, ka šai Dimantei balvu kungi iedevuši kooperācijas un klusēšanas dēļ. Man kā ziedātajam un kā nodokļu maksātājai nav skaidrs, kāpēc Dimante, kas darbojās ar tik milzīgiem naudas līdzekļiem , joprojām nav deklarējusi savus ienākumus. Ja nebūtu šāda slepenība - es ar savu subjektīvo viedokli spētu paklusēt. Tagad nē .
phe
p
īstā :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas