Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +19 °C
Pērkona negaiss
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

SPRK vadītāja amatam virza Lokenbahu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vasja
v
a purns ta žuļikovats!
haha
h
Pašam nav smieklīgi? Rakstīts tak - 2000 latu ziedojis. Ofigennā nauda priekš partijas! HAHAHA!!! Ieslēdz smadzenes :)
Valdis
V
Saprotams, ka Zariņš, kā augstas klases profesionālis, būtu vispiemērotākais kandidats šim augstajam vastiski ļoti nozīmīgajam amatam. Tas ir vīrs, kas nebūtu locījies līdzi konjungtūras vējiem,bet ar stratēģiski dziļu izpratni pildītu sarežģīto regulātora lomu energoresusu patērētāju un piegādātāju interešu saskaņošanā, kā arī argumentēti būtu pratis aizstāvēt savu viedokli. Tas jo svarīgi vēl tādēļ, ka nākās pretistatīties vienam no valsts vēsturē visvājākajiem un stūrgalvīgākajiem ekonomikas ministriem - Kampara kungam, no kura nereti pavīd primitīvi un muļķīgi priekšlikumi, bet kungs vēlās parādīt cik varens un gudrs viņš ir. Vispār trūkst jebkādas paškritikas. Lai arī Lokenbaha kungs ir cienījams un zinošs IT specialists, bet visumā vājšs enerģētikas ekonomikas jomā, kurā skaitīsies kā uzticams un paklausīgs Jaunā laika ieliktenis (konkursa uzvarētājs). Viņam patiesi ir pietiekami liela pieredze IT uzņēmumu vadīšanā, bet regulātora amatam tas ir daudz daudz par maz. Bet lai veicas.
purveklis
p
Makten līdzīgs Verneram Hercogam.
Dens Brauns
D
Lohenbaks - trāpīgs salīdzinājums. Tāpa kā krievi azartspēles sauc par "lohotronu"...
Dens Brauns
D
Grava pāris gadu laikā JL kasē iemaksājis vismaz 11 000 latu, Drēska - vismaz 3000. Sīkāk neesmu meklējis, bet kopumā visi šie gājieni izskatās pretīgi.
Lelle
L
Zariņš patiešām izskatījās sakarīgs...diemžēl visu nosaka partiju dūži. Kad tas beigsies???
Lelle
L
Tur patiešām vajaga pilnīgu lohu...:)))
U2
U
Zariņš pārāk godīgs un NEATKARĪGS???? nu dubultmorālnieki!!???
Pārsmējos
P
Meklēju pa JL ziedotāju kasi. Neatradu ne santīma.
karburators
k
Zariņš laikam ir bijis pārāk neatkarīgs, atļāvās iebilst pret murgainajām kampara idejām, tāpēc tiek meklēts kāds paklausīgs eksemplārs.
Dens Brauns
D
Droši vien lielu piķi iemaksājis JL kasē. Gan volejboliste Drēska, gan rietumu pensionārs Grava, kas tagad ieguvuši siltas vietiņas valsts uzņēmumu padomēs, bija aktīvi ziedotāji JL un citām Vienotības partijām Vispār - pretīgi
@
@
Lai atceramies šo: "Nu jau neeksistējošās a/s Dati, ko vēlāk pārņēma Exigen Services Latvia, bijušais īpašnieks Valdis Lokenbahs noraida izskanējušos pieļāvumus, ka "caurums" Valsts ieņēmumu dienesta (VID) sistēmā, caur kuru notikusi vērienīga Latvijas iedzīvotāju un uzņēmumu datu noplūde, varētu būt iestrādāts apzināti. Visticamāk, tā ir bijusi cilvēcīga kļūda, kas gan bija jākonstatē testēšanas un drošības pārbaudes laikā, kura jāveic darba pieņēmējam, proti, VID, par V.Lokenbaha viedokli otrdien vēsta Dienas Bizness (Db). Dati Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS) izstrādi uzsāka 2001.gadā. V.Lokenbahs, kas aizvadītajās brīvdienās saskaņā ar LETA informāciju ievēlēts par partijas Jaunais laiks Ētikas komisijas locekli, skaidrojis, ka ir grūti teikt, vai šī kļūda sistēmā pastāvējusi jau kopš tās darbības sākuma, vai tā ieviesusies citā brīdī. Vēlāk EDS uzturēšanas un uzlabošanas pienākumus uzņēmās Exigen, tomēr uzņēmums nevarot komentēt informāciju par datu noplūdi, jo līgums starp to un VID paredz konfidencialitāti un informācijas saskaņošanu, skaidrojusi kompānijas mārketinga direktore Līga Krista Solima. Par EDS izstrādi un pilnveidošanu ir samaksāti ap 1,55 miljoniem latu." Tepat Dienā.
@
@
Godīguma partijai pietuvināts, tātad taisnīgs Dombrovska dēls.
CIETI!
C
SWH miljonāra godība vējā. Tagad caur jēlo labvēlību jālien pie valsts aldziņas pupa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas