Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Sprūdžs pārtraucis komunikāciju sociālajos tīklos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gudri darīja.
G
Vai tad ar monstriem un mūdžiem ir iespējams komunicēt ? Palasiet paši - cik daudzu dvēseles te negantības un visādu netīrību pilnas! Akls aklam nevar ceļu rādīt - tas rakstīts Bībelē, un šie naida pilnie,nelietīgie komentētāji (domājams tās ir izcili plašās TP,LPP , ZZS un arī SC rindas - ne jau Latvijas godīgie iedzīvotāji) ir VAIRĀK kā akli, un tāpēc par Sprūdža lēmumu ir tikai jāpriecājas.
Runcs
R
Redz,jau kampaņu sākuši-manu iepriekšējo komentu laikam lika izdzēst,tā vietā parādījās RP izpilddirektora aģitācija
???
?
Nez kurā caurumā gatavojies ielīst bez ziepēm, ja pat tik vienkāršu aicinājumu uzvesties publiskā vietā pieklājīgi un dot pretsparu huligāniem uzskati par lāča pakalpojumu??
  • 0
  • 0
> haha
&
Izpilddirektors patiesībā ir izdarījis milzīgu lāča pakalpojumu, jo atsedza RP slavinošo komentāru veidošanas mehānismu. Kāds padsmits RP sakūdītu pajoliņu pietaisa internetu ar slavas dziesmu partijai. Un viss. Es izpilddirektora vietā nosarktu un ilgi neko vairs neieteiktu citiem. Spameris ir nožēlojama profesija.
  • 1
  • 0
haha
h
Izpilddirektors raksta elementāras pamācības, kuras būtu jāizlasa arī tiem, kas ar komentāriem dienas.lv lapu cenšas pārvērst par sava "partejiskuma" tribīni vai vienkārši par miskasti, kurā var izgāzt visus savus atkritumus un žulti.
  • 0
  • 1
haha
h
Arvien stulbākas ziņas LETAs arsenālā. Vēl tik vajadzēja paziņot, kādu avīzi Sprūdžs šogad visbiežāk lieto tualetes papīra vietā, izrādot necieņu avīzes cienītājiem un cildinātajām slavenībām..;)))
ff
f
KO TAD NO ANTINA CITU GRIBEJAT.
par maz ..
p
imidža maiņai vajag ko vairāk, piem. pārkrāsot blondus matus, uzvilkt kovboja zābakus, braukt uz MK ar skrejriteni, to uzdot darīt arī svītai .. tas palīdzētu
Urmass
U
Ko darīt? Pelēkās vielas bija maz un nu NAV NEMAZ...
!
!
Nevajadzēja nemaz sākt..
aha
a
zassal frajer!
re - re
r
Šprūdžs ir forš čalis, mēs esam ar tevi, turies!
tomēr
t
Esmu Sprūdža aizstāvis, nepadodies ķenngu rakstītājiem un nomelnotājiem, bet turies pie sava vārda un uz priekšu
quote
q
Ivo Valdovskis, Reformu partijas izpilddirektors 11.09.2012. Aicinu visus piedalīties un nākt palīgā šai brīdī. Tas ir kritiski svarīgi. Mums šis uzbrukums ir jāatsit par katru cenu, parādot vecajai sistēmai tās vietu. Kā iespējams palīdzēt: Starp jums ir tādi, kas raksta un publicējas, kuriem ir pieeja sava viedokļa paušanai medijos - nav svarīgi, lielos vai mazos. Visi – lūdzu, jau šodien rakstiet viedokļu rakstus, kuri pauž atbalstu mūsu ministru virzītajām reformām, un turpiniet to vismaz 3 nedēļas. Starp jums ir cilvēki, kuri ir aktīvi sociālajos tīklos - Twitter, Facebook, Draugos. Šis ir īstais brīdis komentēt par labu mūsu ministriem, pārpublicēt saites uz mūsu rakstiem un mums labvēlīgiem viedokļiem, iesaistīties inteliģentās, bet principiālās diskusijās ar oponentiem sabiedriskajā telpā. Un es nerunāju par vienu ierakstu. Es runāju par klātbūtni tur tuvāko dažu nedēļu skatījumā ar 4 - 5 aktivitātēm dienā. Un pēdējais - vēl viena joma, kurā veidojas sabiedriskā doma, ir interneta portālu komentāru sadaļas. Neļaujam nopirktiem pseidokomentētājiem radīt sabiedrībā priekšstatu, ka, mūsu ministri nav nekā vērti. Lai arī, iespējams, nekad neesat nevienu komentāru rakstījuši, šobrīd ir svarīgi to sākt. Un atceramies - mēs esam inteliģenta partija, un komentāru sadaļā mēs piedalāmies sava veida sabiedriskā apspriešanā. Darām to tā, lai viens ar otru varam lepoties.
  • 2
  • 1
anete
a
valstsvīriem neklājas pa sociālajiem tīkliem ganīties un tvīterot! Valsts oficiālajām personām ir jāizmanto citi saziņas (komunikācijas) ar sabierību līdzekļi savu viedokļu paušanai.
pārāk daudzi izmantoja
p
iespēju pateikt tieši ko domā?:)
dora
d
nu bet protams pec bernu pamesanas, velgas vitolas skandala utt nav jau par ko komunicet
Epic fail
E
Es nevaru atbildet uz visiem jautajumiem tacu zinu ka dzive liekot kopa bildi pa maziem fragmentiniem var daudz ko saprast.Man skiet ka Sprudza kungs ir nedaudz ar fāzi.
kk
k
gejs neesmu, Kurā vietā tur redzams kaislīgums? Viss, ko redzu, ir izkalkulēts cinisms, kas nedarbojas. Neīstenotais, bet ļoti PR-otais keiss pret Lembergu ir tam labākais pierādījums.Jūs vispār esat šo kadru, kuram smīns nepazūd no lūpām pat smagās situācijās un kuram tvitteris ir vienīgais komunikācijas veids, dzīvē redzējis? tagad atlaiž Rozenvaldu par savām muļķībām, lai gan vislabāk būtu bijis nepieņemt viņu darbā (reputācija Rozenvaldam, ka tik turies).
  • 5
  • 1
gejs neesmu,
g
bet man tas Sprūdžs patīk,jo neticu,ka viņš tik labs aktieris,domā un runā kā cilvēks. Aizkaitinājis sabiedrību ar savu kaislīgumu, nu un, neskaudiet,kas jums liedz,jūs tik vien pieprotat,kā paskatīties tajā kaktā,kur jābūt ledusskapim, pakasīt olas un žēlīgi atgulties uz raskla-duškas?
  • 3
  • 11
Aivars
A
:))))))))))))))))))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas