Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Sprūdžs pauž nožēlu, ka Ozolnieku deputāti devuši priekšroku populistiskiem trikiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to ieva
t
Dzīvoju Ozolniekos un nevaru īpaši sūdzēties par ūdens kvalitāti, esmu dzīvojis Rīgā, Jelgavā, apskatiet tur ūdeni. Mazgāju veļu, eju vannā, ūdenim nav ne vainas, varētu gribēt protams ko labāku, bet tāpēc jau stāv filtri dzīvoklī, kas visu to noņem. Iztērēju 5Ls mēnesī par ūdens filtriem nevis cigaretēm un esmu laimīgs. Kaimiņi, kas mēdz dūmot uz balkoniem gan ir lielāka mana sāpe, jo kaimiņam jau negribas aizrādīt. Likums to noteiks un tad kāds aizdomāsies un izies ārā uz ielas smēķēt, nevis dūmot manos logos. Nost ar 9. klašu izglītību ieguvušo ministru. Kaut ko jēdzīgu izdariet Sprūdža kungs, kaut kā balsoju par jums, bet esmu ļoti vīlies, ne tikai šajā bet visu Jūsu nedarīšanu un muļļāšanās sakārā. Varbūt tomēr varat Turībā iestāties un nopirkt sev diplomu. :)
ja
j
gribi būt neatkarīgs no cita, tad lūdzu nedzīvo kopmītnē bet iegādājies būdu mežā un elpo svaigu gaisu uz nebēdu, nevis diktē noteikumus pār citiem. Brīnums ka auto gāzes netraucē. Tādiem neiztapt un tādiem starp cilvēkiem nekad nebūs labi.
Ieva
I
Es Sprūdža kungu labprāt uzaicinātu pie sevis paskatīteis kāds Ozolniekos ir dzeramais ūdens, to ne dzert var bez kārtīgas filtrācijas, ne sakarīgi mazgāties, baltās dŗebes ar laiku visas iegūst dzeltenīgu nokrāsu. Un cik daudz cilvēkus es zinu, kas dabūn operēt laukā nierakmeņus no dzels un citu mēslu pārbagātības šai ūdenī. Vannā ielejot ūdeni sajūta ka mazgājies dzeltenā krāsas ūdenī, kas līdzīgs paši varat minēt kam. Man kā Ozolnieku nesmēķējošam iedzīvotājam kauns par savu pašvaldību, kas te tā deklamē veselīgu attieksmi pret kaimiņiem un to bērniem, bet tai pašā laikā neko nedara jau gadu desmitus, lai uzlabot kaut vai primāro lietu ko vajad sakārtot - ūdens attīrīšanas iekārtas! Man kā Ozolnieku cilvēkam neviens pat nav pajautājis, ko es domāju par šo balagānu. SAKĀRTOJIET ŪDENS ATTĪRĪŠANAS IEKĀRTAS SĀKUMĀ UN TAD TĒLOJIET LABOS KAIMIŅU SARGĀTĀJUS!
konciks
k
Nu gan vienam otram deputatam ir biezpiens smadzenes. Ne ko normalaku nevar izdomat kaa aizsargaties ar vardu "po;ulisms"-kada banalitate.
Vuarzazi
V
Izklausàs, nopietnàk kà referendums par 2.valodu
varza
v
kas i tas i
  • 0
  • 0
who cares
w
Nu gan nepiekrītu Sprūdžam. Ja nevar taisnību atrast, tad jātiesājas vien ir, nav ko apvainoties.
ozolniece
o
Es izsaku nožēlu visai valstij, ka šādi aprobežoti tipi ir mūsu valsts valdībā un novēlu Sprūdža bērniem smēķējošus kaimiņus...
ezis
e
ozolniece - aita tāda. ar tādiem novēlējumiem nevajag bārstīties. pati laikam neesi māte. vajag izlasīt, ko sprūdžs šajā sakarā ir teicis. un kaut drusku pielietot pelēko šūnu. ja ir, protams.
  • 1
  • 0
mersis
m
Līdz 10 metrus no ieejas nekur nedrīkst pīpēt - bet 2, 5 metrus no mana loga kaimiņš var kvēpināties. Kur te loģika? Bet pašvaldību saistošie noteikumi pārāk bieži tiek veidoti absurdi! Ļooti reti kādsno tiem, kurš izlaists cauri (akceptēts) Labklājības ministrijai, nav pretrunā ar citu likumu normām.
lets
l
Buratīno smerdelis dabūs trūkties.
vivat liberia!!!
v
zrp dabon pa ribām?
to y
t
Nedemonstrē savu analfabētismu. Kāda augstāk stāvoša instance, palasi Pašvaldību likumu
Brangais Zaptes Auto
B
- gan nav popūlistisks
y
y
Sprūdža kungs, Jums ir iespējas parādīt savu labo gribu atlaižot Ozolnieku novada domi par pretlikumīgu noteikumu pieņemšanu un savas apzinātas darbības seku nenovēršanu pēc paskaidrojumu saņemšanas no augstāk stāvošas instances!!! Bet ja tā nopietni, tad Ozolnieku novada dome būtu jāatlaiž, jo cilvēki ar garīgiem traucējumiem nevar vadīt pašvaldību, kā arī šāds lēmums celtu Jūsu personīgo un ZRP prestižu!!!!
> y
&
Izskatās, ka esi pārpīpējies zālīti.
  • 1
  • 3
Oskars
O
Man viņš RIEBJAS !!!!
Ozolnieks
O
Kurš? Apinis? Man arī !!!!!
  • 6
  • 2
Ieva
I
Kāda diskusija? Īpaši, ja ministrs drīkst ierosināt grozījumus. Jo vai nu cilvēkiem ļauj, stāvot uz balkona un lodžijas, pieķēzīt visiem kopējo gaisu, vai arī neļauj. Protams, smēķētāji ir pārāk..., lai to ņemtu vērā, taču vismaz likumos būs noteikts, ka tā nedrīkst un mums, nesmēķētājiem, būs vieglāk saņemties un lūgt, lai smēķētājs ar savu smirdeklību tinās prom.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas