Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Stankevičs: Jāizsvītro no sarakstiem blēži un tie, kuri nespēj izturēt kārdinājumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Helene
H
Bīskapa Zbigaja lauva Karīna atkal uzdarbojas. Vai tiešām viņam pietuvinātā I. Puce nevar nomierināties un turpināt griest zobus zem sava īstā vārda?
Karīna
K
Viņa Ekselence Rīgas arhibīskaps-metropolīts Zbigņevs: "No politiķiem gaidu, ka viņi nopietni domās par izglītības sistēmas pārveidi, lai tur bērni apgūtu vērtības un atbildības izjūtu. Bērniem jāieaudzina solidaritāte, lai viņi ar cieņu izturētos arī pret klasesbiedru ar īpašām vajadzībām, pieņemtu kā pilnvērtīgu sabiedrības locekli. Piemēram, man stāstīja, kā skolēni no ģimnāzijas gāja pie žēlsirdības misionārēm Kalkutas māsām, palīdzēja mazgāt nabadzīgo drēbes, palīdzēja apgriezt bezpajumtnieku utu pilnos matus, un šī darbošanās pārveidoja jauniešu dzīvi. Viņi, saskārušies ar reālo dzīvi ārpus savas ģimenes, nokāpa no ilūziju kalniem un izkļuva no savu iedomu čaulas. Visiem skolēniem jādod iespēja iepazīties ar Bībeli, ar kristīgo mācību. Iebilstu pret daudzu lietoto argumentu – "bērniem nevar uzspiest, kad viņi pieaugs, tad paši izvēlēsies". Bet tas ir absurds! Tādā veidā jau viņiem nedod iespēju izvēlēties, jo uzaudzina patērētāju sabiedrības neticības gaisotnē. Taču skolēniem jādod kristīgā informācija jau no pirmajām klasēm, viņi jāizglīto par Eiropas kultūras saknēm, pamatiem un interpretācijas atslēgām. No vēstures mēs mācāmies atpazīt bijušo un prognozēt nākotni."
hihihi
h
Lai Stankevičs pats iet kopt bezpajumtniekus. Bet vēl labāk, lai sakārto diecēzes finances un priesteru atalgojumum vismaz tā, lai resnie rīgas runči saņemtu to pašu naudas ķeselīti, kā valkas un cēsu apkaimes prāvesti. Un lai Stankevičs publisko savus reālos ienākumus. Un lai paskaidro, par kādu naudu pircis savu auto. Un tad lai sprediķo citiem. Katoļu liekulības paraugs.
  • 1
  • 0
ops
o
tad tokš tur neviens nepaliks iekšā!
goša
g
Manas ģimenes simpātijas ZZS sarakstam ari kandidādi liekas kaut ko dara nevis tikai tukši murkšk
Runcis
R
Ko tad ir paveikuši, bez Lemberga mahinācijām. Visi visu mūžu aruši un ecējuši rakstāmgaldus. Pirms atbildēt vienmēr ir problēma - kādai tad jābūt pareizajai atbildei lai nedabūtu pa galvu no Hūtes. Ļurkabikši visi tie cūksūdzaļie.
  • 0
  • 0
zinta
z
Man ari simpātisks zaļo un zemnieku saraksts
piekritu
p
Visi Latgalē balsosim par ZZS
To
T
vajag darīt obligāti - Lembergs pametīs Ventspili un steidzīgi, nedēļas laikā, sakops Latgali - tas būs novads ar nākotni. Un Brigmanis sargās Latgales Māru no apgānīšanas.
  • 1
  • 1
protams
p
Ne tikai jāsvītro bet ari jāliek lieli plusi ZZS un jābalso par zemniekiem
(*****)
(
“Ja tu uzlūko sievieti ar iekāri, tu JAU esi laulību pārkāpis …” Ja esi izsvītrojis visus sarakstā ierakstītos, tu Jau esi nobalsojis par šo sarakstu …
Lelle
L
"Jāizsvītro no sarakstiem blēži un tie, kuri nespēj izturēt kārdinājumus" HI, HI...TAD JAU TAJOS SARAKSTOS NEVIENS NEPALIKS...GODĪGIE, KURI SPĒJ SEV MAIZI NOPELNĪT, POLITIKĀ NEIET...JA NU DAŽI AIZ INTERESES PASKATĪTIES KAS TUR IEKŠPUSĒ NOTIEK...
Vēlētājs
V
Lai būtu rezultāts ,ar svītrošanu vien nebūs līdzēts! Par blēžu partijām vispār nedrīkst balsot1
Oskars
O
Tādus nav jāizsvītro , bet viņus KNABam jāņem CIET un jāknābā.
Igors
I
Par vēlu svītrot , to vajadzēja darīt daudz daudz agrāk !
Ziņu avoti
Z
Kristīgās partijas vadītāja, Stankēviča algotne. Rīgas Augstākā reliģijas zinātņu institūta docētāja, Strādā zem arhibīskapa Stankeviča. Māra Viktorija Zilgalve Dr. psych. Asociētā profesore e-pasts: [email protected] Priekšmeti. Mūzikas psiholoģija Ievads kognitīvajā psiholoģijā Metodoloģija un zinātniski pētnieciskās metodes pedagoģijā Zinātniski pētnieciskās metodes pastorālajā darbā
Runcis
R
Kā profesore labi zina, ka labākā debesbraukšanas mašīna - Mercedes. Un dieva žēlastību taču var tirgot tonnām. Nekad nepietrūks un partijas kase pildīsies.
  • 1
  • 1
???
?
Atkal Stankēvičs sēž internetā un raksta sevi slavinošus komentārus. Vai tad bīskapam nekā cita nav ko darīt?
!!!
!
Nebalsojiet par tiem, kas atzīst viendzimuma laulības- tie ir grēcīgi cilvēki ar liekulīgu morāli! Pat ja jums šķiet, ka ir ļoti gudri un godīgi pret darbu un sabiedrību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas