Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Štokenbergs būvē rūpnīcu Zviedrijā un neplāno atgriezties politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Nenovīdīgie latvieši!!! !visu jau var piesiet un visu jau var atņemt,bet gudrību,ko esi ieguvis ,to neviens neatņems, veiksmi Aigar!
bija-izbija
b
Reiz vienai latvju biznesvumenei Šveicē bija, bet tikai fiksi izbija viena parfimērijas fabrika.
Forša- Dorša
F
Forši ! Latviešiem būs jaunas darbvietas Zviedrijā. Re nu, Šleserim noslaucīja degunu !
Boņuks
B
Vai Štokijam Latviijā vietas trūkst?
>nazis
&
teisī tā. Abiembija vienas funkcijas glupo voldi, vest pie varas avinu antonovu karginu sc....škeli kiku ļiļku.... Štokijs gudrāks, pamuka.
>DD1
&
nu gan esi naivs
Es
E
Lielāku DIVKOSI par šo cilvēku neesmu redzējis. Kamēr bija politikā tikai savas lietas bīdīja un neko citu. Lai tinās tērēt sazgto naudu
SIPIKS
S
LABS: Esot arī objektīvi šķēršļi: viņš neprotot runāt skaļi, un viņa džemperis esot pārāk dārgs, lai viņa sociāli liberālās idejas būtu ticamas. Galu galā ilga nepārtraukta darbošanās politikā novedot pie profesionāla kretīnisma un nespējas adaptēties dzīvē ārpus politikas, atzīst Štokenbergs.
sajūma
s
kur esi tu-- mana saule, vecais Pidar--kalnā ved!
SCP
S
Es arī negrasos atgriezties politikā. Paradokss ir tāds, ka Latvijas sabiedrība - neskatoties uz savu augsto nabadzības līmeni - nav gatava sociāli liberālām idejām. "Vai nu tikai visu atņemam un pārdalam (kā Šarikovs), vai arī ejam pāri līķiem personīgā labuma dēļ!" Vidusceļa nav...
Pridem et novem
P
Tagad rūpnīcas vairs nebūvē kā senāk provodņiku vai Vefu. Aizsūta meilu ar tehniskiem noteikumiem un saņem konteineru ar ražošanas līniju, uzstādāmu jebkurā lauku mājā. Ķīnā ir pilns ar tādām, un preces (ģitāras, velosipēdus utt) pērk visā pasaulē, pat ASV.
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
Protams, ka par latviešu tautai nozagto naudu. Nekas, izdzimteni, arī tev tiksim klāt. Rokas un kājas dzīvam izplēsīsim, tieši tā, kā tu pašlaik plosi tautu.
VID
V
Vai nevajadzētu painteresēties par Štokenberga legāli iegūtiem naudas līdzekļiem, te būtu turpmāk jāpārskata ministru algas, daudz grimst nabadzībā, bet ministri būvē rūpnīcas no savas algas.
Sēdies - divi
S
Apskaties VID mājas lapā viņa deklarāciju, āpsi. Tur viss ir melns uz balta.
  • 0
  • 0
lūk
l
Re,re kā godīgais, taisnīgais no savas aldziņas ceļ rūpnīcu Zviedrijā! Bet vai Štokenbergs ir vienīgais...... visi skaisti runā par taupībām, lūk kā bijušie ministrīši top par miljonāriem, bet Jūs tauta savelciet jostiņas, cik ilgi šis bardaks turpināsies?
KasparsM
K
Latvijā granīta nav, bet ir kokmateriāli, kurus neapstrādātus par lētu naudu pārdodam tai pašai Zviedrijai un Lielbritānijai. Iespējas kokapstrādes sfērā ir, radot lielu pievienoto vērtību. Vislielākā ironija ir tajā, ka Zviedrija līdz šim bija mūsu politiķu sliktais zēns un ka tur vide ir investoriem galīgi nedraudzīga. Tur atšķirībā no Latvijas taisnīgā vienādā nodokļa visiem ir gan progresīvais ienākumu nodoklis, gan milzīgas sociālās garantijas strādniekiem utt. Bet tas, protams, neko nenozīmē, jo klausieties manos vārdos un neskatieties uz maniem darbiem. Bet taisnība ir arī tiem, kas aicina mazāk vainot politiķus un pašiem kaut ko darīt. Es jau esmu izdarījis un uzsācis nelielu biznesu. Rūpnīca tā nav, tas gan ir neliels pašnodarbinātais bizness. Tikai, ņemot par piemēru Štokenbergu, arī tas nav Latvijā. Un kamēr tauta nepadzīs labējos politiķus, kas izlaupa Latviju dažu bagātnieku vārdā, Latvijā arī nekas nebūs. Vēlu visiem veiksmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas