Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Štokenbergs: Iet kopā ar ZRP un SC būtu prātīgs solis

Viens no Vienotībā ietilpstošās partijas _Sabiedrība citai politikai _pārstāvis Aigars Štokenbergs uzskata, ka Vienotībai būtu jāiet kopā vienā valdībā ar Zatlera Reformu partiju (ZRP) un Saskaņas centru, lai gan Vienotība uzskata, ka SC vietā valdībā jābūt Visu latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK

"Iet kopā ar ZRP un SC būtu prātīgs solis, jo viņi jau ir pauduši atbalstu Valdim Dombrovskim kā premjeram. Ir skaidrs, ka tieši viņam jāturpina vadīt valdību. Ceru, ka līdzīgu viedokli paudīs mūsu frakcijas vairākums," laikrakstam Latvijas Avīze sacīja A.Štokenbergs.

Viņš arī norādīja, ka Vienotība vēl nav viena partija un nesen Pilsoniskās savienības spārns paudis viedokli, ka koalīcijā jāņem Nacionālā apvienība, nesaskaņojot to ar SCP un Jaunā laika pārstāvjiem. Tomēr apgalvojumus, ka viņš paslepus vestu paralēlas sarunas ar SC, A.Štokenbergs nosauca par tādām pašām muļķībām kā dzeltenajos medijos publicētās baumas par viņa romānu ar aktrisi Agnesi Zeltiņu.

Slepeno sarunu versijas atbilstību patiesībai liek apšaubīt arī fakts, ka šīs runas izplatot paši ZRP pārstāvji. Ļoti iespējams, ka tas ir vienkārši politiskais blefs, lai piespiestu Vienotību nākt valdībā ar SC un ZRP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas