Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Štokenbergs uzskata, ka pie vainas viņa neievēlēšanai ir apmelošanas kampaņa

Vienotības viens no līderiem Aigars Štokenbergs savu neievēlēšanu Saeimā pamato ar masīvo apmelošanas kampaņu, kas pirms 11.Saeimas vēlēšanām izvērsta Zemgalē. "Svītrojumus skaidroju ar emocijām. Un to, ka cilvēki nevērtē profesionālo darbību," Dienai sacīja politiķis. 

"Nezinu kampaņas patieso iemeslu, bet gan Tieslietu ministrijā, gan Iekšlietu ministrijā tikuši pieņemti lēmumi, kas nav patīkami ofšoru īpašniekiem," sacīja A.Štokenbergs, kā iespējamos iemeslus apmelošanas kampaņai minot arī Latvijas Kuģniecības jautājumu un veiktos uzlabojumus Ieslodzījuma pārvaldes darbā. 

Līdz pilnvaru nolikšanai A.Štokenbergam esot daudz darba. Ministrs vēl ieplānojis pievērsties policijas darba apstākļu un atalgojuma jautājumam un Ieslodzījuma pārvaldes darba uzlabošanai, kas drīzumā nonākšot valdības darba kārtībā, solīja ministrs. 

Kā zināms, balstoties uz provizoriskajiem 11.Saeimas vēlēšanu rezultātiem, Zemgales vēlēšanu apgabalā no Vienotības saraksta nav ievēlēts saraksta līderis A.Štokenbergs un kultūras ministre Sarmīte Ēlerte. Rīgas vēlēšanu apgabalā aiz svītras palicis ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas