Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Stradiņa slimnīca loģistikas plānošanai gatava atvēlēt Ls 737 944

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Nu ar noparkošanos tiešām ir problēma, jo nav jau kur....
[email protected]
h
Vai var cerēt, ka nākotnē ar slimnieku un pēc slimnieka braucot, varēs normāli noparkoties un par to nevajadzēs atdot lauku cilvēka nedēļas iztikšani paredzēto naudu.
AD
A
"...Plānu slimnīca grasās apmaksāt par valsts galvotā aizdevuma līdzekļiem... ...jauno slimnīcas korpusu paredzēts būvēt par valsts galvotā aizdevuma naudu, pieejamā summa ir 64 miljoni latu..." Jā, par to, kur ņemt naudu galva nav jālauza.
Ieva
I
Es īsti nesaprotu- ja projekts jau ir uzvarējis, tad kāpēc plānus taisīs tikai tagad, turklāt sanāk, ka ne jau tie projektētāji? Turklāt, izņemot tos, kas slimnīcā ierodas pirmo reizi, pārējie principā zina, kur kas atrodas, savukārt, ja visu grib izplānot pēc iespējas racionālāk, varbūt, ka nevajag to "čūsku" būvēt, jo nav jau tā teritorija tik milzīga un drīzāk derētu parūpēties par māsiņām/ sanitāriem, piemēram, pilnībā nomainot ratus un krēslus uz moderniem, kā arī savedot kārtībā taku segumus?
dzeris
d
Muļķuzemē nevienam neinteresē, kur paliek valsts nauda, un šī kārtējā absurdā naudas pumpētava, kā redzam, nevienu nesatrauc.
ai, nu
a
Jā, Stradiņi kā parasti izceļas ar šai valstij neatbilstošu vērienu un nekaunību, no kā pacientiem, protams, nekāda labuma, tas viss vien, lai kāstu naudu no bagātajiem nākotnē, kad taps šī ''superslimnīca'', par ko būs samaksāts ar nodokļu maksātāju naudu. Apbrīnojami, ka tā nekaunība ir tik liela, ka pat atklātā tekstā nekaunās salīdzināt Latviju ar pasaules bagātākajām valstīm, kuru nodokļu ieņēmumi tūkstošiem reižu pārsniedz Latvijas nodokļu ieņēmumus - ASV, Kanāda, GB. Mazajā, nabadzīgajā Latvijā Stradiņi grib dzīvot kā Amerikā... Bet VM budžetā pa to laiku nepietiek naudas pašam elementārākajam. Ļoti svarīgi būtu izpētīt, ko šajā slimnīcā dara un kādu algu saņem attīstības direktors, un cik liela un dārga par mūsu nodokļiem ir administratīvā komanda, kas nodarbojas ar šo jauno superslimnīcu. Droši vien atklātos galvu reibinoši fakti. Ja ir attīstības direktors un komanda, neredzu nevienu iemeslu, kāpēc par gandrīz miljonu jāalgo kaut kāds mistiska plānošanas firma. Medicīnā, plānojot plūsmas, telpu izvietojumu un aprīkojumu, ir lietas, ko var saprast tikai ārsti, strādājot kopā ar inženieriem, arhitektiem. Kāpēc Stradiņi neuztaisa komisiju, kas sastāv no viņu ārstiem un inženiertehniskajiem, loģistikas speciālistiem, un neplāno savu superslimnīcu tādā veidā? Tas valstij izmaksātu padsmit reizes lētāk. Acīmredzot tāpēc, ka ir izdevīgi kāst, kāst un kāst valsti par milzīgām summām. VM tikai kā auni māj ar galvu, lai ko Stradiņi neizfantazētu savai ''nepieciešaamajai attīstībai''. Droši vien ir iemesli tā paklausīgi māt ar galvu - roka roku mazgā.
...
.
Nu un ko teiksi par šo gadījumu? Vai tā nav korupcija, kad bez konkursa, bez izglītības ieceļ amatpersonu? vai vēl trakā vajag? Atceros kā tu mblāvi par līdzīgu gadījumu par šlosi? Kur šodien tavs bļāviens?
dzeris - ...
d
Tikai nevajag, rakstīju gan par Kristovski, gan Mūrnieci, un ne jau pozitīvi.
...
.
Atslābsti, te iet runa par citu tēmu, es neesmu ne Vienotības, ne Jaunupa advokāts, bet tev tā kļuvusi par tādu kā uzmācību. ___________________ Ak ta tev tikai par citām korupcijām patīk rakstīt, bet par Vienotības un TB korupciju Tu esi mēms kā zivs?
pacients
p
Slimnīcai naudas ir pietiekami, ja neticat atnāciet sestdien uz arēnu "Rīga" 19.oo. Būs interesatnti, it sevišķi presei !
dzeris - ...
d
Atslābsti, te iet runa par citu tēmu, es neesmu ne Vienotības, ne Jaunupa advokāts, bet tev tā kļuvusi par tādu kā uzmācību.
...
.
Kā, dzerīt , ar šo TB un JL korupciju? Vienotības triumfs » TB un JL korupcijai 09:03 Modris Jaunups Dzimšanas gads : 1954. Pilsonība : Latvijas Dzīves vieta : Rīga Izglītība : vidējā Pabeigtas šādas mācību iestādes : Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums, 1975, Klubu darbinieks, pašdarbības dramatiskā kolektīva vadītājs _______________________ TB , lai tiktu Vienotībā apkalpo Vienotības vēlēšanu kampaņas vadītāju jaun-upupu junioru nodrošinot viņa papiņam dramatiskā kolekt'va vadītājam jun-jupam senioram izglītībai un pieredzei neatbilstošu amatu. Zīle atklāti korumpējas ar JL, lai tiktu Vienotības vēlēšanu sarakstā! Kad šo lietu uzsāks izmeklēt KNAB?
dzeris
d
Un, kā dzirdēts, tā slimnīca būšot gandrīz vai vismodernākā Eiropā, un tur, pārsvarā, ārstēšot ārzemju vidusšķiru un bagātos, jo ārstēšana šeit ir samērā kvalitatīva un samērā lēta, bet, vietējie ne visi tur varēs atļauties ārstēties.
dzeris
d
Nu, ar šo te 200miļj. vērtu Stradiņu rekonstrukcijas plānu, ko Rozentāle parakstīja, var muļķuzemi tikai apsveikt! ši jums būs daudz lielāka TP "dāvana", kā pat bibloteka vai zelta tilts! Tikko kā izremontēto 1 slimnīcu klapējam ciet, kur tur Latgalē viena tikko kā TP sabūvētā stāv tukša, nav naudas ne neatliekamai palīdzībai, ne kompens. medikamentiem, ne ārstēšanai, ne mediķu algām, bet, tik būvējam un remontējam, un otkati nāk straumēm! Muļķuzeme rullē, te nekas nemainās!
Blondīne
B
izlasi rakstu ,pacient, un saproti, ka esi muķis , jo domā , ka tevi vajag ārstēt. Nē, tevi vajag plānot par 1 mio !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas