Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Streips: gribētu cerēt, ka TP, ZZS un TB/LNNK tiešām nav iekļuvušas Rīgas domē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs
A
Zvirbulēn, vai tu gaidi,ka tev govs uzkakās un runcīts atskries un......... un tu nekad netiksi ES parlamentā ! Nekad !!!
pēkucis
p
Šis kungs savā naidā ir tik nožēlojams, ka gatavs atbalstīt jebkuru, arī prokrievisku partiju, lai tikai netiek 3 latviskām partijām. Tiešām, ar orientāciju viņam ir problēmas.
narkologs
n
padomju meitenei, kas uzdodas par Ievu: nē, nevajag uztraukties par faktu, ka tiesāts pučists varēs Eiropā izvērst naidīgu darbību pret Latviju. Un vispār ne par ko nevajag uztraukties.
čiepa
č
Par PCTVL neiekļūšanu gan Streipam žēl! Vai vismaz vienalga, bet TB, cita runa- tos ziepēs! Tā ar tiem latviešiem ir, savējos bez sāls gatavi apēst, bet īstos naidniekus nepamana...
Vientulais vilks
V
TEVZEMIESI aizmirsa sevi pievienot LATVIJAS noslauksana.KAZA tu esi GODA VIRS ar savu tiesumu.
lauķe
l
Vai .K. Streips ir pārliecināts par SC toleranci attiecībā uz citādi orientētājiem? Visticamāk, ka tandēms SC+LPP/LC uzliks 100 procentīgu veto varavīkšņainajam karogam, jo nav dzirdēts, ka pareizticīgie jebkad būtu atbalstījuši tml. pasākumus.
alberts
a
Kad Ušakovs Rigas dome pavēles "govoriķe na rodnom" jazike ko darīs Sreips?
elfa
e
Paldies par šī brīža iespējamo analizi,bet ,jo diena ,jo notikumu maiņa būs līdz apsurdam kurioza .Interesanti ,cik ''kažoku maiņas notikts ? Principā smieklīgi ,ja nebūtu tik skumji par kārtējo Letiņu provicialismu un aprobežotību ,savā izvēlē.Arī no partiju puses -''mēs ,tikai mēs '', - nespēja vienoties kopīgās vērtībās .Skaisti ,nākotnē atbildība būs jāuzņemas RD tiem ,kas ir pirmie un jāizstrebj iepriekšejo ''nedarbiņus vai darbiņus ''.Iespējams ,ka sapratīs ,kādā situacijā ir JL VALDĪBA ,lai izvilktu Valsti no duļķainā purva .Ja kas nebūs pa spalvai cittautībniekiem RD, tad SC un '' šlesriades kalnam '',,domāju ,būs lieli joki ,vai nemieri ,vai streiki.Vēl gribētu piebilst ,ka ''šleseriadei ''būtu jāpiestiprina kāda psihologu brigāde savam Vadonim ,jo tiklīdz viņš parādās tv ,jānoslēdz ,lai nekļūtu slikta dūša.
tara
t
Kāpēc nav domājušas par konsolidēšanos? Divi vienkārši vārdi – personīgas ambīcijas. *** Shos vaardus vajag IEKLIEGT politikju ausiis tik skalji, ka beidzot sadzird un izdara. Atcerieties - lepnie vienmeer kriit. Ventspilii - JL, PS un SCP starteeja kopaa un ieguva vairaak kaa 11%. Ja buutu veel apvienojushies ar Demokrati.lv - veel +3%. Latvieshiem beidzot jaamaacaas no savaam kljuudaam un savs lielais ES jaatstaaj, kaa vakardienas kaka.
Ieva
I
Bet par to enerģisko Šleseru-mūsdienās visās jomās sākot ar celtniecību un beidzot ar medicīnu tiek strādāts pie iespējām ar vismazāko enerģijas patēriņu paveikt vislielāko darbu, tātad svarīga ir energoefektivitāte, bet pie mums izvēloties politiķus.....
Ieva
I
Nezinu, vai par Rubiku īpaši vajadzētu satraukties, jo cilvēks, kas knapi prot vācu valodu, turklāt ES tieši par Latviju spriež tikai arī vietējo ultranacionālistu savārīto nepatikšanu dēļ....
lno
l
Teroristam tiešām atmiņa laba, tomēr nedomāju, ka Jūs gribat kādam pielīst un dievs pasarg, ar to nopelnīt. Tomēr Jūsu streipuļošana politisko simpatiju lauciņā ir amizanta. Varu atgadināt, ka pirmais, ko darīja Šķēle, iesēžoties premjera krēslā, bija pazemināt vai pat atcelt ievedmuitu margarīnam. TP nekad nav bijusi labāka vai sliktāka, tā vienmēr bijusi biznesa projekts. Vai tad pats nenosodījāt JL atstāto G. Bērziņa projektu? Tā kā ne jau Kalvītis "sabojāja" TP. Varu galvot, Šlesers nesaņems ne pusi no Jūsu "labvēlības", ko esat veltījis JL. Politika nav mīlestība, vajag vairāk domāt ar galvas smadzenēm.
Terorists
T
Man cienītais jau ir gadu pietiekami lai atcerētos gan jūsu parādīšanos mēdijos gan visu pārējo. Un tos atvainojos mēslus ko jūs un jums līdzīgi ir gāzuši uz galvas A.Šķēles oponentiem aizmirst nevar. Un jūsu atbilde ir vēl viens pierādījums tam kas ir kas.Slēpjoties aiz savas žurnālista neaizskaramības plīvura un izsakot tikai ,,viedokli,,un par to protams saņemot labu piķi jūs esat tikai un vienīgi labi pērkama persona kas par naudu ir gatava darīt visu.
Politiskaa atbildiba
P
Pilnigi piekritu Streipam. TP, Tevzemei un Brivibai, ZZS un Slesera/Godmana partijas ir pilnibaa jaaizmeez no Latvijas politiskaa lauka kaaa Latviju izzagusas un novedusas lidz bankrotam, partijas. Un ne tikai. To atseviskus personazus butu jatiesaa.
zvirbulēns
z
Streip, Jūs savienot ar jēdzienu - domāt, ir neiespējami, instinkti, nesaprotams dziņas, jā, tās gan ir atliku likām :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas