Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Strīķe apstiprina, ka Vilnītis arī viņai prasījis noklausīties politiķu telefonsarunas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mamma Mia
M
Vai tas ir iespējams? Ticamība ir 0.
Ministry of Truth
M
Ja nav pierādījumu, ja nav procesa pazīmju, tad visi KNAB šovmeņi ir jāpatriec uz kādu teātri. Turklāt Dombrovskis ir presē izteicies, ka viņu noklausīšanās jautājumi īsti nesatraucot. DB šodien par to raksta.
Ilzīte
I
Strīķe apstiprina, ka Vilnītis arī viņai prasījis.....smieklīgi, hi hi hi.....
Grīva
G
Apkaunējusies būtu, vecmāmiņ! Iedzer meldronātu, lai smadzenes labāk skābeklīti dabū.
He he...
H
Nabaga jenotu, Omīte! Ko nu te cepies.... he he.... viss te cirks, tāpēc lai vilni atceltu pirms komisijas lēmuma, jo komisijai jau nav ko tur lemt.... tur tikai vienas basņas.... hi hi.... jenotu cirks.... ha ha...
Oma
O
Izturību un labu veselību KNAB darbiniekiem cīņā par taisnību un godīgumu, jo viņu priekšnieciņam ir pietiekami stipri aizmugures darboņi, kas kā žurkas paslēpjas alās, tāpēc cīņa nebūs viegla!
Arnis
A
Vilnītis KNAB ir tas pats Vašķēvičš VID.Latvija ir laba vieta kontrabandai un īstā vara vienmēr šeit bijusi dažādiem krimināliem grupējumiem.Tieši pēc Vašķeviča iesēdināšanas Vilnītis pārgāja agresīvā uzbrukumā.Klasisks mafijas gājiens iebīdīt savus cilvēkus varas koridoros.
Dace - Jānis
D
Ja gribi paskatīties Strīķes kundzei acīs, tadsameklē viņu un paskaties! Ar Dienas starpniecību tas neizdosies, jo tā tikai savus draugus bildē apgarotus ar nevainīgu skatienu!
bite
b
Viens otrs savā ļaunumā smok, jo citu neko nevar izdomāt kā nemitīgi atkārtot - potapova! Iespējams, ka tas ir viens un tas pats cilvēks. Ja tā, tad izsaku līdzjūtību, jo pats sevi sadzedzinās zilās liesmās! Katrs domājošs cilvēks taču saprot, kāpēc KNAB atrodas Vilnītis un kāpēc viņš spēj saglabāt ārēju mieru. Visu cieņu KNAB darbiniekiem, jo ar ļaunumu ir grūti cīnīties, vēl jo vairāk tāpēc, ka tas prot labi maskēties!
vells
v
Njā, cik traģisks un ticams stāsts. Ļaunais Vilnītis, noteikti ar varas darbiem draudēdams, pieprasīja nabaga Anniņai klausīties, ko gaišie "vienotības" ļautiņi savā starpā čukstas, bet Anniņa par to tik ilgi klusēja un klusēja. Un Vilnītis arī zinādams, ka Anniņa guļ un sapņo, kā tikai Vilnītim kādu šaizi sataisīt, vienalga bija tik glups un pašai Anniņai gāja prasīt visādas nejaucības darīt. Ticami! It īpaši zinot "vienotības" ļautiņu lielo līdzību ar vistām, kuras olu izdējušas tūlīt sāk aurot pa visu pagalmu. Kas ir jenotiņi, nevarējāt labāku kompramatu atrast, ka jāsāk šādi pekstiņi stāstīt?
Sturmbandfūrer
S
tu Reezeknes idiot , taa nauda bija banditiem atņemtaa , un nebija tiem atdodama , vot teepisti nu gan negrib no sava ļimona atlaisties , kuru KNABis piesprida , korumpantiem zinaašanai , KNABS oficiaali veic noklausiišanos ja tam tiesisks pamatojums , mineets ka Vilniitis to licis dariit bez taada , tas ir peec juusu saimnieku riikojuma , dariijis to nevis abiem pie galda seežot bet katram licis to atsevišķi , te juus tikai klabiniet peec savaam korumpantu tiesiibaam lasu komentaarus un priecaajos cik jums gruuti , tagad kriize un korupcija ar apstaajusies , nesmilkstiet, gan jau atnaaks peec jums ar , nekreņķeejaties...
jupis
j
Vilnīša cīņaspars ir neapstrīdams, tas pat atspoguļojas katrā viņa sejas vaibstā un grimasē, viņš vienmēr ir gatavs mesties uz ienaidnieka ložmetēju ambrazūrām, tomēr viņa padotie ir tumsas spēku pārstāvji kas neļauj tam godīgi strādāt un uzvarēt korupciju. Kamēr vilnītim būs padotie, korpucija zels un plauks, tāpēc knab jālikvidē, jāatstāj tikai Vilnītis piešķirot tam līdzīgu statusu kā "tiesībsargam", un amata nosaukumu cilvēksargs, labsargs, k-sargs vai ļaunā novērsējs, tad rezultāti neizpaliks un korpucijas līmenis būs 0.
viszinis
v
juttiņaaa, es tevi gribu!!
Z
Z
kas atlasīja tos KNAB kadrus ? Tāda sajūta, ka trakomājā atrasti! I atentāta murgi rādās, i sarunu noklausīšanās rādās....kas vēl tālāk sekos?
musmussi
m
Njā, izskatās, ka daži te ir nenormāli piespamojuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas