Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Studentu apvienības prezidents Ratnieks saistībā ar iespējamu kukuļošanas mēģinājumu vērsies DP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Puika
P
Nez, kā rīkotos bijušais LSA prezidents Bērziņš?
Johaidī
J
Vai tad šis speķainais jauneklis ir tāda autoritāte visiem Latvijas studentiem, ka viņam atliek nošvilpties un studentu pūļi skrien taisīt valsts apvērsumu??? Vai kāds students vispār zina šito speķa mūli??? Kāpēc studentu organizācijas neko nesaka???
Studente
S
Ne ratnieks, ne cits lemberga šunelis lai nerunā manā vārdā!
no malas
n
Piramīdai. No cilvēka ar tik niecīgu dzīives pieredzi un jokainu izpratni par tiesiskumu naivi būtu gaidīt jēdzīgus likumu grozījumus. Atkāpšanās nebūtu provokātoru uzvara, tā būtu tikai adekvāta Ratnieka rīcība, situācijā, kad viņš pats klaji demonstrēja savu vājo gatavību prātīgi rīkoties nedaudz sareģītākā situācijā.
pmlks
p
1. šis Ratnieks nav amatpersona, arī ārsts ne un skolotājs arrī ne, līdz ar to viņam kukuli piedāvāt nevar. to varētu saukt par atlīdzības piedāvāšanu, ja piedāvātajā interesēs minētā persona veiks vai neveiks kādas darbības. 2. ja tomēr Ratnieks uzskata, ka ir notikusi kukuļošana, tad loģiski būtu doties uz KNAB, jo tieši šī organizācija ir radīta kukuļošanas (korupcijas) apkarošanai 3. ja Ratnieks iedomājas, ka mēģinājums viņam piedāvāt atlīdzību ir valsts drošības apdraudējums, tad viņam visdrīzāk bija jāvēršas pie psihiatra, kurš specializējas lielummānijas profilaksē 4. Visticamāk notikušais ir jākvalificē kā lobisms, proti, kādas politiski ieinteresētas grupas mērķtiecīga darbība nevalstisko organizāciju atbalsta iegūšanai savu mērķu realizācijai. tieši to pašu darīja PLL, slēdzot sadarbības līgumus ar n-tajām nevalstiskajām organizācijām pirms Saeimas vēlēšanām P.S. vispār paskatieties uz daudzi un ratnieku - abi ir burtiski izspļautas kopijas :) laikam pēc tādiem ZZS ir pieprasījums
Piramīda
P
Uzskatām, ka tieši sājā brīdī Edvardam Ratniekam ir jāpaliek savā amatā un jāturpina iesāktais darbs ar Augstskolu likuma grozījumiem un studējošo interešu aizstāvību. Mēs esam pārliecināti - ja Edvards Ratnieks ļausies provokatīvajam spiedienam un šobrīd atkāpsies no sava amata - būs uzvarējuši tie spēki, kuri gribētu iestatīt studējošos politiskajās spēlēs un politizēt Latvijas augstskolas. 2011. gada 16. jūnijā plkst. 11.45. Latvijas Mākslas augstskolu asociācijas Studentu apvienības pārstāvji Sanita Balode, LMA, 29397965 Līva Brice, LKA, 26346146 Ivars Ozols, JVLMA, 26323824 ====== redz kāds dīvains pazinojums - kad jāpīkst par augstskolu finansējumu tad visi līdzekļi labi, bet kad nepieciešama aktīva jauniešu pozīcija, piemēram jautājumā par oligarhu lomu lēmumu pieņemšanā, tad viņi tās sauc par "politiskajām spēlītēm".. Nožēlojams konformisms.. Nu nebus jaunieši tie, kas šo valsti spēs aktīvi pārveidot, veltas cerības, vismaz lasot šos šļupstus no Sanitas, Livas un Ivariņa.
nožēlojams mērglis
n
ratniekam jāierosina k/process par neslavas celšanu masu saziņas līdzekļos viņa purns vien par kaut ko liecina!
ttt
t
paskatoties uz to purnu -viss skaidrs,puzes mudaks.
elly
e
Nepatīk ka hūtes ratnieks runā visu studentu vārdā
phe
p
kaut kur lasīju,ka cilvēki,kuriem pie lūpu kaktiņiem esot patukli maisiņi, esot slinki un melīgi. Nez,vai tā ir taisnība??
Vārds
V
ratnieka gadījumā tas tā varētu būt.
  • 3
  • 1
Skaidrs
S
kaapee tikai Diena raksta par sho ziepju operu.
nazis
n
Siikais Lembergeens uztaisiija smaku un viss. Neko tur DP neatradiis. Vajadzeeja tik atpelniit Lemberga stipendiju un atstraadaat V-pils papam. Nez ko taadu Lembergs shim sasoliija, ko Soross nevareeja soliit? Un vai njemot naudu un amatus no Lemberga vinjsh ir kristaaltiiraaks nekaa tad, ja njemtu naudu un amatus no Sorosa? :)
EDGARS
E
Šis zīmulis laikam būs ZZS sarakstā? ne velti mocās ar lemberga uzdevumu par sorosītu briesmām. TRAĢIKOMISKI....
???
?
Ko dala?
Mednieks
M
Viena Kurzemes āža pričendāļus. Stāsta, ka uz pautiem lielāko daļu ādas pretendē viens asinskārs ārzemju maliķis vārdā Džordžs.
  • 7
  • 1
rinķī apkārt
r
Es arī ceru, ka DP ar šo problēmu tiks galā un sekas būs tādas, kad LR nevienam prātā vairs nevarētu ienākt rīkot līdzīgas provokācijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas