Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Studentus izglītos par studiju kredītu saņemšanu un atmaksu

"Pirms notici reklāmai, pajautā studentiem!" – ar šādu saukli ceturtdien Latvijas Studentu apvienības (LSA) konsultanti informēs izglītības izstādes Skola 2011 apmeklētājus par kampaņas Augstskolu anatomija’11 iespējām. Reflektantu informatīvā kampaņa ir tradicionāls LSA projekts jauniešiem, kas plāno uzsākt vai turpināt savas studiju gaitas.

Laikā, kad vidusskolēni gatavojas eksāmeniem, bet augstskolas – jauno studentu uzņemšanai, kampaņa ir topošo studentu iespēja iegūt objektīvu informāciju par studiju iespējam un ar studiju dzīvi saistītajiem jautājumiem no pašu studentu puse, Dienai sacīja projekta vadītāja Jurita Krūma.Ar mērķi atjaunot tradīciju LSA dalībai izstādē un uzsākt pirmo posmu skolēnu informēšanā par kampaņas iespējām, no 3.līdz 6.martam Ķīpsalas hallē skolēnus sagaidīs 12 studenti-konsultanti."Kampaņas konsultanti jau uz vietas būs gatavi sniegt gan informatīvu palīdzību, gan draudzīgus padomus jautājumos, kurus topošais students uzreiz nevar atbildēt, turklāt augstskolu reklamēšanās saturs mēdz būt maldinošs. Šajā gadījumā kampaņa ar savu uzdevumu izstādei piešķirs papildus kvalitātes zīmi," projekta misiju skaidroja J.Krūma.No 3.marta līdz 1.septmbrim topošajiem studentiem būs pieejams gan telefoniskās, gan e-vides konsultācijas. Konsultantu nepieciešamo kvalifikāciju nodrošina Izglītības un zinātnes ministrija, Valsts Izglītības attīstības aģentūra un LSA. Kampaņas norisei atbalstu sniegusi Swedbank, portāls Prakse.lv un skolvadības sistēma E-klase."Pašlaik, lai uzrunātu jauniešus, arīdzan jābūt tikpat aktīviem, kādi ir viņi paši, tādēļ kampaņa no LSA mītnes ceļos pa visu Latviju. Projektam tas ir jauninājums, kuru sadarbībā ar Iespējamā misija līderiem un reģionālo augstskolu studentiem centīsimies īstenos," sacīja J.Krūma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas