Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sudraba lūdz iedzīvotāju padomu par turpmāko karjeru

Sudraba lūdz iedzīvotāju padomu, lai saprastu ko viņai darīt pēc valsts kontrolieres amata atstāšanas. Intervijā televīzijas kanāla LNT raidījumam _900 sekundes v_iņa atklāja, ka esošajās politiskajās partijās sevi neredz, bet arī šaubās, vai jaunas partijas dibināšana būtu veids, kā kaut ko valstī mainīt. 

Sudraba sacīja: "Visu to, ko esmu darījusi līdz šim, esmu darījusi ar apziņu darīt labumu savai tautai. Tas ir tas, ko gribu darīt arī uz priekšu. Bet esmu sapratusi, ka man ir ļoti grūti saprast, kā īsti to darīt. Gribu lūgt cilvēkus palīdzēt man atrast padomu šajā lietā."

Viņa norādīja, ka līdz šim, darot savus amata pienākumus, vienmēr strādājusi komandā, kas palīdz veidot kopējo pieeju, redzējumu, atrast atbildes uz jautājumiem. “Varbūt arī tas, ko darīt tālāk, ir kaut kas tāds, ko darīt kopā ar pārējiem cilvēkiem, bet, lai viņi spētu arī man palīdzēt atrast atbildi. Esmu sapratusi, ka vienkārši iekļaujoties esošajā sistēmā, nav iespējams šo sistēmu mainīt. Ļoti lūgtu, lai cilvēki palīdz domāt kopā ar mani," sacīja bijusī amatpersona.

Jau ziņots, ka Inguna Sudraba valsts kontrolieres amatā nostrādāja maksimālo termiņu – astoņus gadus. Pirmdien, 21.janvārī, viņa šo amatu atstāj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas