Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Sudraba noliedz Ulmaņa izteikumus par partijas veidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d. Tubers
d
viņu nevar ņemt pieree, parkinsons par daudz sakratiijis...
pensionars
p
butu nu kaunejies-ulmanis(rumpis) telot visu zinos isteniba nulle***liels liekedis.....
khmm
k
''būs labi''. KAM būs labi?
pilsonis777
p
Sudraba,neej tikai kopā ar Ulmani.
emils
e
CIK NOPROTAMS - VEIDOJAS JAUNA SASKANIGA PARTIJA '' K-K'' AR 68 ''DEPUTATA KANDIDATIEM'''. SARAKSTS - IZCILS...TAPEC , KA ATKLATS... IMMIGRARE IN INGENIUM SUUM. Sakt dzivot pec sava prata. BALSOT ...un Paradit atbildes ...
Viena t t
V
Sis cilveks, domadams , ka vel ir liels un vera nemams virs bus kaut ko pa ausu galam dzirdejis ko vinam varbut bija ari janotur pie sevis... un tagad to visu izplurkstejis un Sudrabai tad nekas cits neatliek ka teikt, ka vinai nekas krasni necepjas gaidot savu isteno laiku.
banānisti sarodas
b
Mērķis: pasniegt Svoloču centram uzvaru nākošās vēlēšanās.
Sadzīves pakalopjumi
S
Skatos uz to rumpīti(varbūt, uļmaņi) un PH līmenis manā caurumā mainās.Ticiet vai ne, bet tā ir. Ko darīt?
K-K
K
... Rumpisa kungs, kadam intelektam ir japiemit un ar kadu politisku iegangstu ir jaterze PUBLISKI kadam ekspolitikim, lai tas IGNORETU VAI NEZINATU UN NESAPRASTU, ka vieniga STIPRA POLITISKA PARTIJA - KURA IR NEKORUMPETA UN PALIKUSI UZTICIGA LATVIJAS REPUBLIKAS SATVERSMEI UN NACIONALAI VALSTIJ IR ....... VL/NA ..... !!! ... VALSTSVIRI VAIRS NEDRIKST SKELT LATVIESU ELEKTORATU - NESAMAKSAJOT VESTURES LAPAS AR NOSAUKUMU ... KAS APZIME TO KA SODAMU SATVERSME NOTAIKTA KARTIBA PEC ZVERASTA LAUSANAS !!!SODAMS .... !!!!
ivars
i
ulmanis-nekad nav spidejis ar prata spejam*ka parasti tuksi murgi
gudrītis
g
Ulmanim iesaku pievērsties sava ārlaulības bērna audzināšanā,nevis spriedelēt par politiku,kuru pārzin visai vāji.
K-K
K
... Redz ka TO PIERADA PEDEJO MENESU PUBLISKIE RAKSTI UN TO ATKLAJUMI:vecie komunaki tomer NESPEJ UN NESPES NORIT to NACIONALDEMOKRATISKO krupi !!! ... TAMDEL TIEM NEDRIKST LAUT ATGREZTIES VALDIBA !!!!!!!! ... IDEOLOGIJAS ZOMBETI LIDZ NAVES GULTAI, TIE TIE SAPNO TALAK APMATI GALIGI NEREALOS MURGOS... pat izradas MELI un NEPATIESIBAS TIEM vel plust no vinu mutem BEZ KAUNA ---!!!! ... Tatad, pazudusi ZEMAPZINA NEATRODAM NE TIKUMIBU NE NORMALAS CILVECISKAS PERSONAM VAJADZIGOS ETISKOS UN MORALOS ATRIBUTUS !!! ... KUR PALIEK KAUNS !?
Balsosim par NA
B
Redzot aizbraucējus, ir jāsaprot, ka ārkārtīgi liela ir nepieciešamība pēc nacionāli spēcīgas valsts, kas vienīgā var uzturēt un nodrošināt cilvēciskas vērtības un ikviena cilvēka sasniegto un ikviena cilvēka brīvību. To var veikt nacionālpatriotiskas konservatīvas partijas vadībā un mums tāda partija ir.NA panākumi tikai pieaug un pieaug. NA piedāvā ilgstošu nākotnes attīstības kursu un programmu."Visu Latvijai!" ar tēvzemniekiem sevi ir pierādījuši kā uzticama un vērtības nemainoša partija. Lepnums ar latvietību stprinās visus.Nacionālpatrioti ir visi ,kas mīl savu zemi un runā un prot latviešu valodu. Visi.
piekrītu Balsosim par NA
p
Kad latvieši beidzot būs atkal kungi zavā zemē, tikai tad valsts atkal uzplauks, kā tas bija Kārļa Ulmaņa laikā.
  • 0
  • 0
pretojos to Balsosim par Na
p
Tieši mūsu marģinālās partijas SC un NA ir lielākais nesaskaņas radītāji,saimnieciskās attīstības bremzes.Ar likumu būtu jāaizliedz SC un NA.Tikko viņi nedaudz nostiprinās,tā tikai trokšņa vairāk,bet labu darbu Latvijai nav.
  • 2
  • 2
Koments
K
Laikam sapnītī nosapņojis.
Un kadel gan ne?
U
Kapec lai Sudrabai butu ko kauneties, ka vina ir Kremla cilveks kurs velas tikai vislabakas attiecibas starp Latviju un Krieviju. Latvija ir pilna ar tadiem - viss Saskanas Centrs un kadel gan Sudraba lai nedibinatu tadu partiju kas Latvija atbalstitu Krieviju, bet no latviesu puses?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas