Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Sudraba - populārākā amatpersona, Šķēle - nepopulārākais politiķis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tāpēc jau esam dirsā kā maisā, ka vērtē pēc popularitātes. Kad kāds paziņo, ka būs grūti jāstrādā, to noraida.
jautrais
j
.. kam tās skds vajadzīgs..kāds var atbildēt..
TAS
T
VIEN PAR SABIEDRĪBU KAU TKO LIECINA ,KA PAR VIENU NO POPULĀRĀKIEM CILVĒKIEM PARĀDA LEMBERGU UN USĀKOVU ===KURI VALSTISKI SVARĪGU ABSOLŪTI NEKO NAV IZDARĪJUŠI ===TAD IR JAUTĀJUMS ,KAS TIKA APTAUJĀTI??????????????????????????????
zzz
z
man kretinē visa TP kopumā, visi tie Šķēles, Kalvīši, Zalāni, Demakovas, Slakteri, Muižnieces un Kraukļi - viņi visi ir vienādi. Tur nav neviena sakarīga cilvēka. Bija Štokenbergs, Pabriks, Ābiķis - bet tie visi aiztinās!
(*****)
(
Lai iet valdībā un politikā - popularitāti kā ar roku atņems ...
skolotāja
s
pareiz vēl šleseri un lembergu pie zagļiem komandā . Sudraba godīga tāpēc viņu negrib zagļi par prezidenti
Zuxs
Z
Redziet, Šķēles kungs, vajadzēja "dalīties" un viss būtu kulē kā Lemberga kungam! Tur ir tā starpība! Bet vispār super ļautiņi mēs esam - apzagtajam atdod atpakaļ daļu un viņš šo cilvēku sāk dievināt!
Eva Braun
E
sarkanai personai labi piestāv sarkanais svīteris...
alberts
a
Nekas nav vieglāk ka KONTROLĒT- kautko radīt ir grūti un bistami,jo var kļūdīties.
xxx
x
Tikai pļurkstēt prot! Reālie darītāji ir tautas atmiņā!
Lelle
L
Nez ko viņa ir izdarījusi, ka tik populāra?! Vai pēc zagšanas atklājumiem valsts pārvaldē kāds ir notiesāts? Kam tāda VK vajadzīga, ja nav tālakvirzības un rezultāta?
replika
r
Es gan šiem cipariem ticu - visu nosaka kolonistu balsis. Jo Latvijā izdotajā Krievijas presē tiek ļoti slavināta gan Sudraba, gan apjūsmots Lemberga "kolhoza priekšsēdētāja"' talants,. Nu un, protams, "naš Ņil" . to nekādi sūdi nenomelnos. ja Rīgā sabruks visas ielas, vienalga vainīgi būs sliktie latvieši valdībā... Ja būtu pieejams tikai latviešu aptauja, būt pavisam citi rezultāti
Aivars L.
A
Tā jau ir vismaz saraksta augšgalā - jo vairāk muld, jo popularāks!
pamela
p
Esmu pārliecināta,ka dati iegūti aptaujājot nominantu radus UN draugus.! Sudraba -- KĀDS IR VIŅAS REĀLAIS veikums BEZ pļurkstēšanas?VAi kāds mazākapzog valsti,vai KĀDS pēc viņas "kontroles"sēž? Stepašina / VDK šefa agrāk/ draugaļa un tas daudz ko izsaka! Ušaks - Krievijas spiega Hapilova krogus gājējs un pirmais Saeimas komensāciju zadzējs,deklarējoties Caņikavā,vaksr TV-5 apstiprināja naciķim Mamikinam,ka ,ja būtu viņa teikšana,VALSTĪ JAU ŠODIEN būtu 2-as valsts val.utt.!! Lembergs -- tur vispār pat komentu nav - VIŅŠ IR ZAGLIS,lai arī uzcep ar ZZS līdzdalību zagšanai labvēlīgus likumus.Aizejiet uz tiesas sēdēm,kā VIŅŠ izturas pret tiesu,prokuroriem.Tādam nelietim žēl gan 9 gr,svina,gan krēslam elektrību.Tagad viņš ir mafijas ВОР В ЗАКОНЕ V entspilī,bet KAS notiktu,ja oficiāli sagrābtu varu Latvijā.Un ja iestums Daudzi par Prezi tas ir kā iesēdināt Karatišku.Es vairs neticu savai tautai.Vai mēs nekad netiksim vaļā no okupācijas režīma iezombētām vērtībām? KAPĒC Zatlers neder ne SC,ne ZZS vai Āboltiņai,kas pārdevusies utt? Zatlers redz nominēja NEPAREIZO Premjeru. Urbanovičs un SC jau 20 !!!gadus gaida ATRIEBI latviešu nacionāļiem,divvalodību un "O"variantu.Tapēc jau krievs nemācās valsts val. Visus likumus SC pamainītu un Lužkovu paaicinātu par ārlietu ministru vai Rīgas mēru. Iesaku pa reizei paskatīties NACIĶA Mamikina ATKLĀTI pretvalstiskos murgus. Tur nav И В ПОМИНЕ "будем жить дружно!" ATKLĀTA nacionalā naida kurināšana un Latvijas apgānīšana.Jautājumi no 1937/38.g. laikiem. ES brīnos par DP ! Lai paliek Zatlers,jo labāk zīle rokā,nevis mednis kokā!
Interesanti
I
Būtu interesanti, ja VK veiktu revīziju VK, tādā stilā kā citur.:) Būtu vēl arvien popularitāte? Nepilnības var atrast visur un vienmēr.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas