Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Sudraba: Prezidentam ne tikai premjera izvēlē, bet arī valdības veidošanā var būt liela loma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XYZ
X
Nu dikti gan saķēpāta seja ar kaut kādu smēri. Tik ilga prombūtne no infolauka darbojas kā vītināšanas process?
revidents
r
Sudraba: parlamentā iekļuvušas piecas partijas, kas nozīmē salīdzinoši lielu sadrumstalotību; Revidents: nevienā no līdz šim ievēlētajām Saeimām nav bijis mazāks ievēlēto partiju skaits. 5.Saeimā - 5 partijas, 9.Saeimā 7 partijas, 8.Saeimā 6 partijas.... tātad šī Saeima nemaz nav tik sadrumstalota....
Knābis
K
Nu varētu taču šī kundze reiz mierīgi sēdēt pie saviem grāmatvedes skaitīkļiem un tamboradatām. No viņas mūžīgās pļāpāšanas nevienam nudien nav nekāda labuma.
Kungs
K
Sudrabas kundze, Sudrabas kundze, tik daudz cilvēku cerēja uz Jums! Vismaz tagad, redzot ZRP premjera kandidātu, Jūs saprotat, ka atsakot VZ tika pieļauta kļūda. Piedaloties Jūs būtu spēcīgi mainījusi spēku samēru un daudz kas tagad būtu savādāks.
Ir
I
cerības, ka prezidents izvēlēsies LABĀKO šajā situācijā. Būtu ĻOTI svarīgi, lai visas nejēdzības, kuras atklāj Sudraba BEIDZOT tiktu respektētas un IZSKATĪTAS !!!!
nnn
n
kā Sprūdžam...
Jautajums Sudrabai
J
Vai tad Latvijai ir prezidents sobrid?Manuprat mums tikai ir vecs viirs kas censas veikt prezidenta funkcijas bet nekadi nesanak.Mes esam maza valsts un savas pirmas personas ir jaizvelas pec loti stingriem atlases kriterijiem,respektivi ASV vai Eiropa ieguta augstaka izglitiba un perfekta anglu valoda.
jautājums
j
Nu tad neapšaubiet . Jo par Latvijas nodokļu maksātāju naudu Zatleram dzīvokli Vecrīgā pirks...Smilšu ielā laikam..Ļoti dārgu !
  • 0
  • 0
to jautājums
t
''Bet vismaz pagaidām Bērziņam kā prezidentam viss ļoti labi sanāk'' .......................................................................................................... Apšaubīt to būtu vismaz nepieklājīgi - ja par Eiropas fondu naudu tapusi tik grezna viesu māja!
  • 0
  • 1
jautājums
j
Latvijai pašlaik kā reiz prezidents ir vecis, kurš ir spējis uztaisīt gan naudu, gan bērnus.Nav nekāds sērdienis...Kas priecē. Atšķirībā no dažiem labiem citiem premjeriem , ministriem un kontrolierēm, kas ālavnieki...Bet tauta, tad izmirst... Un vismaz pagaidām Bērziņam kā prezidentam viss ļoti pat labi sanāk.
  • 1
  • 0
Dr.xy
D
Sudrabas kundze,par kadu prezidentu Jus runajat ? Vai ar to ir domats komunistu betongalva Berzins, no Viesu nama "Kajinas" ?
laba doma
l
ar ZRP diegiem nav aršana Pirms -1 min. Par premjeru vajag aicināt Sudrabas kundzi, tikai viņa var izvest valsti no krīzes,kurā mūs iegrūda abi valži ar savu kalpošanu svešajiem kungiem . Neviena valsts nav nodarījusi tādu postu saviem iedzīvotajiem ,kā to izdarija Vienotības premjers Dombrovskis, kura dēļ Latvija palika pustukša ,pat uz vēlēšanām vairs nav kam iet ,knapi pusi sagrabināja.
Vārds
V
ej nu tu gulēt!
  • 8
  • 2
demokratija
d
ASV un Lielbritanija neviens neklaiga par to ka liela dala veletaju netiek nemti vera veidojot valdibu. ASV ir divas vadosas partijas demokrati un republikani un ir gadijumi ka stapt vinam ir tika 1% strapiba ar kuru kads ir uzvarejis un tad tas ari veido valdibu un turpmako politku. Klaigasana par to ,ka, ja netiks koalicija pienemti SC tad tiek diskrimineti veletaji ir klaji destruktivi, amorala un nevieta.
to demokratija -
t
paredz arī to, ka okupācijas fakta noliegšana ''ir klaji destruktivi, amorala un nevieta''
  • 6
  • 1
to demokratija -
t
Komentārs
  • 0
  • 0
sss
s
Ko viņa tur var kontrolēt, ja pat Satversmi nezin, kur noteikti Prezidenta pienākumi. Prezidents izvirza MP, valdības veidošana ir Šaeimas (pilsoņu) uzdevums. Sudraba par MP, nevajag smīdināt cilvēkus, diezin vai Bērziņš to darīs. Tas būtu pamatīgs haoss, varēs pēc gada atkal vēlēt. Gribu redzēt, kā Vj.Dombrovskis ar to Padomju laiku domas reliktu sadarbosies, varētu sanākt jautri.
frizūra
f
pačibējusi
Vārds
V
un grims uzklāts tikai vietām :)
  • 2
  • 1
Sudrabas kundzei taisnība -
S
ja biedrs Bērziņš, kā prezidents, bija biedra Lemberga izvēle, tad, protams, biedram prezidentam tagad vajadzētu izvēlēties par premjeru biedru Lembergu - goda vīri tā rīkojās - dots pret dotu!
Jā, jā -
J
abiem tik daudz kopēja - abi kādreiz kvēli komunistisko ideju atbalstītāji....
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas