Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Sudrabu joprojām neviens nav uzrunājis kandidēt prezidenta vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!!!
!
... pārgudrā visu kritizētāja dikti, dikti jau gribētu pagozēties. PSKP arī kritizēja un neko nedarīja. Ja jau viss tik nepareizi šajā valstī, kā to vienmēr atklāj VK, kāpēc necīnies par uzlabošanu??? Katrs jau var nomelnot visu, kā to lielākā daļa dara, bet kur ir pozitīvie piemēri. Varbūt vairāk runāsim par pozitīvo.
skolotāja
s
nepiedāvā tāpēc ka baidās ievēlēt godīdu cilvēku jo tad var piegriest skābekli kampējiem un zagļiem . Prezidents tikai Sudraba vai Freiberga
juris
j
Bankrotējušai valstij šis postenis vairs nav svarīgs. Tāpēc iesaku jaunu, stilīgu, pēc izskata, inteliģentu, ar vismaz 4 valodu prasmēm džeku - Parādnieks. Uzvārds uzreiz visu pasaka. Viņš ir baigi stilīgs - bize un plikais pauris vien ir ko vērti. Vēl kādu rūtainu jeb ādas žaketīti ar uzšūtiem elkoņiem un visās starptautiskās bildēs viņam vieta pirmās rindas centrā garantēta. Viņš atri savāks parakstus un visā Eiropā runās latviski. Ņet probļem.
hu
h
nu loti labi, ka neviens vel nav uzrunajis ! Cerms, ka ari neuzrunas. Sitadas zinas liecina, ka vina dikti grib to amatu.
bimbam
b
Uz galvas esoso siena kaudzi jau tiri smuki safrizejusi!
Cielite
C
Lai nu Sudraba pastrada Ministru prezidenta amata un izveido spejigu stradat valdibu, jo tie sie kretini ministri ka Pabriks, Stokenbergs, Kristovskis, Broks, Kampars velk Latviajs iedzivotaus bezdibeni, un sevi pierada ka spejigu valdibas vaditaj un tad jau varetu ari nakotne Latviajs pilsoni par labiem darbiem vinu ievelet par prezidenti, ja bus sevi labi pieradijus Ministru prezidenta amata kadus 10.gadus un sakartojusi Latvijas valsti.
doma
d
pareizi! Kad Sudraba tikai saaka Valsts Kontrolee stradat(peec PAREX) vinjai bija gliits iisais matu griezums. Ar sho imidzhu nekas nesanaaks...
Skaistule
S
Un neuzrunās ar. Tukša muca tālu skan. Viss tikai muldēšanas vērts. Neko ko atklājusi, nekas nav novests līdz galam. Tukša.
lapsa
l
Es gan jautatu Sudrabai ka tas var but ka valsts ir izzagta jo nezeligi un vai valsts kontrolei Sudrabai par to nekas nav sakams.. liekas ka ne jo vinu vairak interese prezidentes amats..
Zigis
Z
Tagad jau melnais PR iet vaļā uz pilnu klapi! Laikam ir nobijušies ne pa jokam, ka viņa varētu ieiet Rīgas pilī.
Viena
V
Rejat un aprejat I.Sudrabu,cik gribiet, bet viņa patiešām būtu daudz piemērotāka šim amatam, kā visi iepriekš dzirdētie, tai sk. "augstā plauktiņa lecējs Daudze un kvēlās krāšņgalvas īpašniece (kura nu dikti gribētu ieņemt prezidenta krēslu) āboltiņa.
abi labi
a
Principā gan Zatlers, gan Sudraba ir vienādi - ne viens, ne otrs neko reāli nav un nevar izdarīt. Zatlers vismaz bija labs ārsts, bet ko taustāmu ir paveikusi šī kundzīte? Un tā ņemšanās ap viņas godīgumu ir mazliet pārspīlēta. Viņai ir labi ienākumi un relatīvi maz izdevumu - nu arī kā Zatleram.
Ezis66
E
Tas ka par Sudrabu daudzi "bija sajūsmā" nav nekāds fakts, vairāk vēlmes un iedomas, labāk būtu pafunktierēt, kuras aprindas šai dāmītei kādu laiciņu atpakaļ taisīja, arī turpina , nu tādu, pusslepenu-pussazvērneicisku piāru,
Buba
B
Sudraba jau pareizi izgaismo izķērdētājus taču nav manīta kāda ( izmeklēšanas) iniciatīva, lai vainīgos ņemtu aiz autiem.
skaidrs
s
kuram tad viņu gribās uzrunāt,jo tādi godīgi cilvēki jau šai JENOTU sabiedrībai nav vajadzīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas