Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Tautas partija piedāvās Gaismaspili būvēt kredītā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
Krediti, taa pat kaa ar tiltu.
LASĪTĀJS
L
ŠĀDU BIBLIOTĒKU VAIRS NEVAJAG - TĀ JAU IR ATKLĀTA UN PIEEJAMA IKKATRAM BEZMAKSAS. AIZRAUTĪGIE UN APŅĒMĪGIE ĪPATŅI NO IDEJU FORUMA, NEPRASOT NEVIENU LATU NO VALSTS, IR IZVEIDOJUŠI LIELISKU E-BIBLIOTĒKU. WWW.E-BIBLIOTĒKA.LV. IESAKU. IZSAKU VISDZIĻĀKO CIEŅU IDEJU FORUMAM UN NOPĒLUMU VILKAM.
333333
3
nav ko uz arzemniekiem mest vainu,jabut pasu galvai.......ta tava domasana zvirbulen vairak uz neattistito krievu domasanas stilu lidziga bet ari starp tiem tie diez vai tevi pienems vienigi skelets varbut...........
vilis
v
Dienvidu tiltu jau ceļam kredītā.100 milj.Ls % vien.
celtnieks
c
Doma ir bezjēdzīga, jo TP neatradīs savas partijas kreditorus.
celtnieks
c
Zaudējumi no GP celtniecības būs jebkurā gadījumā. Taču, piemēram, ja neņemsim vērā ceļazīmes un iebrauksim strupceļā, vislielākie zaudējumi būs, ja brauksim līdz galam. Jo ātrāk sapratīsim kļūdu un griezīsim savu auto atpakaļ, jo mazāki būs zaudējumi. Tāpat arī ar GP celtniecību.
KLM
K
Doma nav slikta, ja vien TP turpmāk arī strādātu kradītā
e1
e
Tās Tautas partijas idejas arvien vairāk sāk atgādināt virtuāla un uz kredītu balstītu blefotāju biznesa plānu. Kad pienācis maksājuma termiņš, bet naudas nav, ar blefošanu tiek meklēti pārfinansēšanas līdzekļi un panaivāki investori. Kad pienāk kārtējais termiņš un joprojām nav naudas, kuru atdot naivajiem pārfinansētājiem, pasludina bankrotu vai pazūd no skatuves. Tā kā valsts nevar bankrotēt, tās reitingi tuvojas minimumam ar visām no tā izrietošajām sekām.
lala
l
lasiet: TP - mūsējos kikbakus maksāsiet ar kredītu; TBLNNK - tikai nenogrieziet mūsējos!!!
x
x
uz kredita uzbuvesim ari tumsas pili un objektu atklashana pasniegsim TP rozes uz pecmaksu:)
zvirbulēns
z
Birkets aptina ap pirkstu savu tautu, sākumā dāvināja, tagad skaita naudu!
Wala
W
Vispār mani fascinē šīs runas par un ap GP - tas ka apstāties nav izdevīgi ir skaidrs. Jautājums līdz ar to ir kā uzbūvēt lētāk !!! Un ņemot kredītu tas nav gluži lētāk, tacu iespējams ka uz būvniecības cenu krituma rēķina tas iznāk labāk nekā apturēt celtniecību !!! "Kaklakungi" varētu vienreiz savas idejas izlikt precīzos skaitļos, un iespējams ka mums visiem kļūtu vieglāk un nebūtu lieki jāklaigā !!!
ja kas
j
tieši tā - "uzdāvināja" IT KĀ neprasot maksu, bet visa veida maksājumus, ko tam pateicīgā valsts no budžeta piešķīra, PIEŅĒMA atplestām rokām. Tā, ka nevajag melot - arī Birkerts šai darījumā neslikti nopelnīja.
nu
n
"Gaismas pils" kā atpūtas vieta?! Vēl neērtāku vietu lai aizbrauktu vienkārši pasēdēt vairs nevar iedomāties - Pārdaugava, Daugavas krastā, no visām četrām pusēm saspringta sabiedriskā transporta satiksme, būs problēmas ar auto novietošanu.
Viesulis
V
Ar vienu noteikumu - kredītu ņem un apmaksā tarakānu partija bez jebkādām saistībām no citiem! Tikai būtu godīgi, ņemot vērā, ka tarakāni izsaimniekoja valsti un uzmeta pārējos ar akmeni uz kakla!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas