Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Tautas partijas biedri reģionos bažīgi par partijas nākotni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
f
f
domāju ka nekas briesmīgs nenotiks, TP ir rezerves variants PLL. Tā ka nav slikta nākotne atšķirīgbā no Dienas kura to vēlas. Ir iespējami labi risinājumi un domāju ka ietekme nemazināsies.
J.Biotops
J
Ka "visiem viens zīmogs", protams, gan taisnība, gan patīkami, ka paši to apzinās, bet tas jau nekavēs pārkrāsoties. Bija oranži, taps... Neaizmirsīs tak aktīvisti viena tautas dzejnieka viedos vārdus - "manies uz augšu".
Terorists
T
Nu potenciāls jau ir un gan jau LIELAIS UN VARENAIS kauč ko izdomās.Un vai tad sēdēt augstā mākoņtronī un pajoliņus apakšā koriģēt nebija vieglāk. Bet atnāca atpakaļ, čuš vien sanāca un nu vēl piķi pieprasa.Likvidēs TP,izbīdīs ,,MĀKOŅU PARTIJU" un visi vecie buki savās vietās. Galvenais jau ANDRI IR IZDOMA ,bet visi vecie sū....i agru vai vēlu aizmirstas.Un kur vēl labvēlīgākus apstākļus kā LATVIJAS VĒLĒTĀJS atradīsi.PAČAKARĒ ŠIEM SMADZENI,UZTAISI LABU KAMPAŅU,LIEC ŠAMĒJIEM PAVINGROT UN VISS NĀKS RŪKDAMS.UN KUR NU VĒL REĢIONOS,KUR PUSE VĒLĒTĀJU SASTĀDA VINGROTĀJU UN NEDOMĀJOŠU INDIVĪDU KOPU.TĀTAD NEKAS NAV ZAUDĒTS UN NEKAS NAV NEATGRIEZENISKS.
Aivarins
A
Akademikis Zalans vien ko verts-TP nepazudis,to vienkarsi izmetis vestures meslaine!!
Vēlētājs
V
Oranžie ir politiskie līķi un tādi politikā vairs neder. Stāšoties citā partijā? Kam gan viņi vajadzīgi?
Mūs
M
Kā nebūt TP par visiem jāsagrabina tas parāds - 1,3 miljoni, citādi Šķēles ļurināšu no saeimas tribīnes neviens NEŅEM galvā ... Mol, ko citus māci, ja pašam pakaļa pilna ar parādiem! Lūk tā, biedri!
Vuarzazi
V
Treknai Partijai vēl jāsamaksā par Saeimas vēlēšanu likuma pārkāpumu (Diena 25.10.2007)
Diena
D
ir vienīgā avīze, kas raksta par nomirušo TP. Kāpēc?
KLM
K
Paldies par optimisma vēlējumiem - pats jūtu ik dienas ēdot kaviāru - optimismam tik bieži pietrūkst gan bietes gan kartupeļu cietes
alias
a
Protams, ka bažīgi, vairs piķis neienāk. Kamēr TP bija pie varas, tajos pagastos un pilsētās, kur bija TP, bija piena upes ķīseļa krastos. Tagad nu nikā vairs. Kāda tur vairs partija, ar steigu jāmaina partijas piederība.
lauķe
l
Par blondīnēm - o, jā....... Bet par laimes vēlējumiem tencinu un savukārt Jums novēlu saglabāt līdzšinējo optimismu!
ja
j
Vai kādam tas nav skaidrs?Neliešu partija!
WWW
W
Tā zivs jau sen nosprāgusi! Palikusi tikai nelāga smaka.
KLM
K
lai nu kas cits, bet blondīnes tautas partijā ir bezgala daudz.....:) ............................................... ............................................................ ..... Jums taisnība, blondīņu daudz, bet visblondākās - Kalvītis ar Slakteri - oranžo blondīņu etalons!
Skaistule
S
Kur Uldis Rācenis ir saskatījis spilgtas personības šajā partijā? Jo ātrāk noies no skatuves, jo labāk. Šī nu reiz ir tā partija, kas tautai nesusi tikai postu. Visi, kas netika Saeimā ir iesprukuši citās valsts struktūrās vai nozarēs. Kā piemērs - dižā mele Pētersoniete, tagad nesīs Latvijas tēlu pasaulē. Riebjas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas